Congresul Interdisciplinar de Medicină de Urgență

Data publicarii: 03-05-2017

Perioada de desfășurare: 22-24 iunie 2017
Locație: Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca
Coordonator Congres: Șef Lucrări Dr. Adela Golea
Adresabilitate: medicina de urgență, ATI, medici care lucrează în serviciul de ambulanță, paramedici, pompieri
Contact: cimu@medevents.ro
Site: http://cimu.ro/

Organizat sub semnul colaborării interinstituționale, în contextul cultural al “Castrum Clus”, Congresul Interdisciplinar de Medicină de Urgență își propune să împletească diversitatea informațiilor medicale bazate pe dovezi. Se dorește dezvoltarea algoritmilor de practică integrată pentru asistarea situațiilor de urgență, cu implicarea personalului medical, paramedical, de aviație și din Departamentul pentru Situații de Urgență.
Congresul se va derula pe parcursul a două zile și jumătate şi vă oferă sesiuni științifice interdisciplinare de înaltă ținută, mese rotunde, workshopuri interactive, prezentări de cazuri clinice, simpozioane și sesiuni demonstrative cu caracter practic, specifice asistenței medicale de urgență.

Înscrierea pentru acest eveniment se poate face la adresa:  http://cimu.ro/produs/registration-form/
Sursa: MEDevents, 03-05-2017, Vizualizari 372
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK