Constanţa: Investigaţii medicale gratuite la Eforie pentru diagnosticarea cancerului de sân şi col uterin

Data publicarii: 03-08-2016

Fundaţia Renaşterea oferă gratuit teste pentru diagnosticarea cancerului de sân şi a celui de col uterin tuturor femeilor din Eforie şi din localităţile limitrofe, precum şi celor care-şi petrec vacanţa pe litoral, în luna august.

Un comunicat de presă informează că Fundaţia Renaşterea, în parteneriat cu compania Roche România, cu susţinerea Primăriei Eforie, organizează, în luna august 2016, o campanie de informare, prevenţie şi depistare precoce a cancerului de sân şi a celui de col uterin, principalul obiectiv fiind realizarea gratuită de mamografii, recomandate femeilor care au împlinit vârsta de 40 de ani, şi teste Babeş-Papanicolau, pentru femeile ce au împlinit 18 ani.

"Femeile care se prezintă la control vor primi materiale informative şi sfaturi privind afecţiunile oncologice feminine, factorii de risc, rolul şi beneficiile investigaţiilor medicale, acestea fiind efectuate în Unitatea de Diagnostic Mobil, dotată cu cabinet ginecologic şi de radiologie-mamograf", precizează comunicatul.

Unitatea de Diagnostic Mobil va staţiona în parcul Primăriei Eforie, în luna august, iar programările pentru investigaţii se pot face la numărul de telefon 0756 713 652, de luni până vineri, în intevalul orar 9.00-15.00, şi pe www.facebook.com/FundatiaRenasterea.

Fundaţia Renaşterea a fost înfiinţată în anul 2001, aducând pentru prima dată în atenţia publicului din România o problemă cu implicaţii majore în viaţa femeilor: cancerul de sân. În urma activităţii susţinute, Guvernul României a acordat Fundaţiei Renaşterea, în anul 2008, statutul de Organizaţie de Utilitate Publică. În 15 ani, Fundaţia Renaşterea, prin centrele medicale, a oferit peste 42.000 de investigaţii medicale gratuite femeilor din întreaga ţară.
Sursa: Agerpres, 03-08-2016, Vizualizari 262
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK