Crează un cont nou pe ROmedic

Atenție: dacă doriți să adresați o întrebare pe Forumul ROmedic este necesar alt tip de cont - înregistrați-vă aici.
Există 3 tipuri de conturi pe Indexul Medical ROmedic. Vă rugăm să îl alegeți pe cel potrivit pentru dvs:

Cont de tip
Cabinet/Clinică Medicală
Reprezentați un cabinet sau o clinică medicală și doriți să apăreți în lista de Cabinete și clinici medicale (pentru a vă promova serviciile medicale).

Creează cont
Cont de tip
Firmă Medicală
(promovare produse)
Reprezentați o firmă ce comercializează produse medicale și doriți să vă înscrieți în Indexul Medical ROmedic pentru a vă promova produsele.

Creează cont
Cont de tip
General
Nu reprezentați un cabinet sau o firmă medicală însă doriți să publicați pe Indexul Medical ROmedic anumite informații medicale (de exemplu un anunț medical).

Creează cont


Ce spun membrii ROmedic (care au un cont Gold)
Testimonial
Centrul Medical Alexis Cristi Alexandru, Centrul Medical Alexis (Bucuresti)
Membru ROmedic din 03-07-2009

Colaborarea cu ROmedic reprezinta un succes.Faptul ca ne-am promovat serviciile prin ROmedic ne-a ajutat la marirea portofoliului de clienti.La fel, ROmedic ne-a ajutat si in gasirea de noi parteneri in tara si de noi furnizori.Recomandam cu multa caldura colaborarea cu ROmedic !

Testimonial
Clinica Oftalmologica Novaoptic Suceava Guliciuc Daniela, Clinica Oftalmologica Novaoptic Suceava (Suceava)
Membru ROmedic din 28-06-2010

Sunt foarte multumita de colaborarea cu Romedic pentru ca au o echipa de profesionisti si reactioneaza prompt la solicitari. Portalul este dinamic, cu multe informatii utile iar interfata pe care ei o pun la dispozitie permite upload facil si flexibilitate.

Testimonial
Cabinet Individual de Psihologie Simina Munteanu Simina Munteanu, Cabinet Individual de Psihologie Simina Munteanu (Sibiu)
Membru ROmedic din 19-05-2010

Experienta a inceput cu o colaborare care consta in a oferi informatii de specialitate utilizatorilor site-ului ROmedic, in schimbul promovarii activitatii pe net. A fost o surpriza foarte placuta, atat in ceea ce priveste posibilitatea de a intra in contact cu o multime foarte variata de probleme a celor care solicitau ajutor, cat si modul profesionist in care ROmedic si-a onorat partea din colaborare. Drept urmare, numarul clientilor care solicitau serviciile cabinetului s-a dublat in mai putin de un an, ceea ce a reprezentat un salt considerabil pentru activitatea mea profesionala. Nu pot decat sa va urez un calduros si recunoscator La Multi Ani si indemnul de a continua munca exceptionala pe care o faceti in prezent.

Citeste mai multe testimoniale (parerile celor care au un cont Gold pe ROmedic)