O primavara frumoasa!

Cont General

Administrator cont:

Urmatoarele informații reprezintă datele dvs de contact (ale administratorului contului ce va fi creat).Ele nu vor fi afișate pe site, fiind necesare doar pentru ca ROmedic.ro să vă poata contacta în legatură cu acest cont.
Numele dvs:
Telefon:
Localitate:
Județ:
   

Date de logare:

Emailul și parola sunt necesare pentru logarea ulterioară în zona dvs de administrare (sunt datele de acces ale contului dvs). Vă rugăm să le notați. Pe aceasta adresă de email se vor trimite toate mesajele către dvs. Asigurați-vă de validitatea ei.
Email:
Parola:
Reintrodu parola:
 
Cod antispam:
(introduceti codul din imagine.)
 
  *Toate câmpurile sunt obligatorii.


Ce spun membrii ROmedic (care au un cont Gold)
Testimonial
Horga Floarea - Cabinet Individual de Psihologie Horga Floarea, Horga Floarea - Cabinet Individual de Psihologie (Bistrita)
Membru ROmedic din 23-10-2017

Am descoperit ca majoritatea cabinetelor de psihologie din judetul Bistrita-Nasaud au un cont pe site-ul romedic.ro asa ca mi-am facut si eu un cont astfel incat sa pot beneficia de o luna de gratuitate in vederea promovarii propriului cabinet.
Motivul pentru care v-am ales a fost faptul ca doar printr-un simplu search pe google am gasit foarte multe cabinete de psihologie in orasul in care locuiesc.
M-a atras posibilitatea de a testa site-ul si apoi serviciile oferite de dumneavoastra. Pana in prezent o experienta buna cu romedic.ro.

Testimonial
SC SINOGLASS SRL Lavinia Daraban, SC SINOGLASS SRL (Bucuresti)
Membru ROmedic din 21-03-2009

Daca Romedic merge la scoala ,Sinoglass a inceput gradinita , am crescut impreuna (aproape) si ,ca frate/sora mai mare Romedic ne-a ajutat foarte mult in promovarea produselor noastre online,lucru pentru care ii multumim.

Testimonial
Denta Care Dr. Pomana Tudor, Denta Care (Cluj-Napoca)
Membru ROmedic din 19-10-2009

Apar bine in motoarele de căutare și chiar ne vin pacienți prin ROmedic. Avem mereu agenda plină de programări, iar când postăm un job disponibil primim aplicații. Suntem mulțumiți!

Citeste mai multe testimoniale (parerile celor care au un cont Gold pe ROmedic)