Cont General

Administrator cont:

Urmatoarele informații reprezintă datele dvs de contact (ale administratorului contului ce va fi creat).Ele nu vor fi afișate pe site, fiind necesare doar pentru ca ROmedic.ro să vă poata contacta în legatură cu acest cont.
Numele dvs:
Telefon:
Localitate:
Județ:
   

Date de logare:

Emailul și parola sunt necesare pentru logarea ulterioară în zona dvs de administrare (sunt datele de acces ale contului dvs). Vă rugăm să le notați. Pe aceasta adresă de email se vor trimite toate mesajele către dvs. Asigurați-vă de validitatea ei.
Email:
Parola:
Reintrodu parola:
 
Cod antispam:
(introduceti codul din imagine.)
 
  *Toate câmpurile sunt obligatorii.


Ce spun membrii ROmedic (care au un cont Gold)
Testimonial
Cabinet de nutritie Camelia Olteanu, Cabinet de nutritie (Bucuresti)
Membru ROmedic din 27-10-2009

Colaborez de multi ani cu ROmedic si am avut doar avantaje. Cabinetul meu de nutritie a fost promovat profesionist, toate sugestiile mele au fost rapid si atent solutionate. Personalul este politicos si incearca sa indeplineasca toate cererile. Site-ul este intr-o continua perfectionare.

Testimonial
CM. Cardiologie Dr. Vilceanu Ovidiu-Iulian Vilceanu Ovidiu-Iulian, CM. Cardiologie Dr. Vilceanu Ovidiu-Iulian (Craiova)
Membru ROmedic din 30-10-2009

Am descoperit Romedic cu totul întâmplător, navigând pe internet, şi am deschis un cont Gold fără prea multă tragere de inimă, exclusiv pentru motivul că era gratuit pentru două luni. M-a atras apoi puţin câte puţin pe motivul că puteam personaliza cu foarte mare uşurinţă pagina mea de internet. Am rămas destul de surprins că după doar câteva săptămâni veneau pacienţi care îmi spuneau că m-au descoperit pe internet; mi-am dat atunci seama că zicala "Eşti pe net, deci exişti" nu e vorbă-n vânt. Între timp, cabinetul meu, aflat pe atunci la începuturile sale, a început să devină profitabil, şi sunt convins că aceasta s-a datorat, printre altele, şi datorită publicităţii pe internet, şi în mod special pe pagina Romedic, de care sunt mândru cum arată.

Testimonial
Costenco Anca, Centrul Medical Dental Estetica (Brasov)
Membru ROmedic din 18-10-2009

Site-ul Romedic te ajuta sa fii gasit. E un loc de promovare a afacerii tale.

Citeste mai multe testimoniale (parerile celor care au un cont Gold pe ROmedic)