Cont General

Administrator cont:

Urmatoarele informații reprezintă datele dvs de contact (ale administratorului contului ce va fi creat).Ele nu vor fi afișate pe site, fiind necesare doar pentru ca ROmedic.ro să vă poata contacta în legatură cu acest cont.
Numele dvs:
Telefon:
Localitate:
Județ:
   

Date de logare:

Emailul și parola sunt necesare pentru logarea ulterioară în zona dvs de administrare (sunt datele de acces ale contului dvs). Vă rugăm să le notați. Pe aceasta adresă de email se vor trimite toate mesajele către dvs. Asigurați-vă de validitatea ei.
Email:
Parola:
Reintrodu parola:
 
Cod antispam:
(introduceti codul din imagine.)
 
  *Toate câmpurile sunt obligatorii.


Ce spun membrii ROmedic (care au un cont Gold)
Testimonial
Medcenter Alina Carnuta, Medcenter (Bucuresti)
Membru ROmedic din 24-03-2009

Informatiile din site-ul Romedic sunt foarte bine organizate, atat pentru vizitatori cat si pentru membrii, facand din contul nostru o ca

Testimonial
Stoian Dragos Mihai - Cabinet de Psihologie Stoian Dragos, Stoian Dragos Mihai - Cabinet de Psihologie (Craiova)
Membru ROmedic din 22-06-2011

Cautand pe internet un serviciu de promovare a serviciilor psihologice, ROmedic mi s-a parut alegerea cea mai interesanta. Principalul motiv care m-a facut sa initiez colaborarea a fost pozitionarea buna in pagina Google.Ulterior, atat pretul cat si serviciile m-au convins sa raman client, intrucat am avut parte de o experienta si comunicare excelenta.Personal am avut parte de o crestere semnificativa a numarului de clienti de cand am inceput colaborarea cu site-ul ROmedic.Am fost contactat si de catre firme concurente, insa i-am refuzat datorita vizibilitatii scazute pe motoarele de cautare.

Testimonial
SOSA IOANA CARMEN, CABINET MEDICAL PNEUMOLOGIE SI HOMEOPATIE DR. SOSA IOANA (Cluj Napoca)
Membru ROmedic din 28-10-2009

In urma cu ceva timp nu credeam ca prezenta pe un site poate fi atat de importanta. Credeam ca in continuare adresabilitatea mai mare a pacientilor catre un medic se face prin viu grai de la un pacient la altul. Se pare insa ca pacientii cauta pe internet cabinete medicale, clinici , laboratoare in profilul in care sunt interesati. Personal imi place site-ul ROmedic pentru ca se poate intra oricand in contul personal , sa se adauge sau sa se modifice informatiile. ROmedic se afla printre primele site-uri atunci cand un pacient da cautare pe Google, cautand un cabinet anume.

Citeste mai multe testimoniale (parerile celor care au un cont Gold pe ROmedic)