Cont General

Administrator cont:

Urmatoarele informații reprezintă datele dvs de contact (ale administratorului contului ce va fi creat).Ele nu vor fi afișate pe site, fiind necesare doar pentru ca ROmedic.ro să vă poata contacta în legatură cu acest cont.
Numele dvs:
Telefon:
Localitate:
Județ:
   

Date de logare:

Emailul și parola sunt necesare pentru logarea ulterioară în zona dvs de administrare (sunt datele de acces ale contului dvs). Vă rugăm să le notați. Pe aceasta adresă de email se vor trimite toate mesajele către dvs. Asigurați-vă de validitatea ei.
Email:
Parola:
Reintrodu parola:
 
Cod antispam:
(introduceti codul din imagine.)
 
  *Toate câmpurile sunt obligatorii.


Ce spun membrii ROmedic (care au un cont Gold)
Testimonial
Prain ELENA LATCAN, Prain (Bucuresti)
Membru ROmedic din 01-02-2007

Felicitari pentru implinirea a 7 ani de existenta si LA MAI MULTI ANI,cu acelasi succes ca si pana acum si mai mare in viitor.
Sunteti f.buni si ne permiteti tuturor medicilor si cabinetelor noasre sa va accesam usor, ne ajutati sa ne promovam pe noi insine si serviciile noastre pe care le putem oferi oricarui pacient,in functie de pregatirea si experienta noastra.Prin DVS, am reusit F.USOR,CAND AM AVUT NEVOIE sa procur materiale sau aparatura performanta cu care mi-am dotat clinica.Mi-am relizat prin DVS.UN SITE INTERESANT si util prin care mi-am promovat serviciile si produsele cabinetului,articole si job-urile de care am nevoie.
Ma informati rapid cand primesc mesaje si ma tineti la curent cu alte solicitari si cu tot ce ma intereseaza si apare nou in discutiile de pe forum.Ne ajutati IN PERMANENETA sa fim cu totii o familie,integrata in comunitatea DVS.DE COLABORATORI SI SPECIALISTI, ne oferiti bonusuri,periodic.
Inca odata ,FELICITARI SI LA MULTI ANI,
cu stima,
DR.ELENA LATCAN

Testimonial
Cabinet Individual de Psihologie Cinica Camelia, Cabinet Individual de Psihologie (Craiova)
Membru ROmedic din 06-06-2016

Seriozitate, parteneriat de incredere, calitate a serviciilor de care a dat dovada de fiecare data. Intr-un cuvant, PROFESIONALISM. Acestea sunt elementele ce caracterizeaza colaborarea cu site-ul ROmedic. Am fost informata la timp si foarte clar, oricand am avut nevoie de informatii.

Testimonial
Popovici Aida - Cabinet de Psihologie popovici aida, Popovici Aida - Cabinet de Psihologie (Constanta)
Membru ROmedic din 30-06-2010

ROMEDIC a fost prima mea colaborare in materie de promovare. Impactul a fost maxim, am devenit vizibila intr-o lume a profesionistilor din domeniul serviciilor de sanatate. Le doresc sa creasca mari, asa cum si ei ne-au ajutat pe noi... sa crestem.

Citeste mai multe testimoniale (parerile celor care au un cont Gold pe ROmedic)