Cont Cabinet / Clinică medicală
Înscriere Basic (gratuit)

Administrator cont:

Urmatoarele informații reprezintă datele dvs de contact (ale administratorului contului ce va fi creat).Ele nu vor fi afișate pe site, fiind necesare doar pentru ca ROmedic.ro să vă poata contacta în legatură cu acest cont.
Numele dvs:
Telefon:
Localitate:
Județ:
   

Date de logare:

Emailul și parola sunt necesare pentru logarea ulterioară în zona dvs de administrare (sunt datele de acces ale contului dvs). Vă rugăm să le notați. Pe aceasta adresă de email se vor trimite toate mesajele către dvs. Asigurați-vă de validitatea ei.
Email:
Parola:
Reintrodu parola:
 

Informații privind cabinetul/clinica dvs:

Așa cum doriți să apară listarea în cadrul Indexului Medical ROmedic. Mai multe informații veți putea adăuga ulterior, după logare în cont(pasul următor).
Denumire:
Județ:
Localitate:
Adresa:
Telefon:
   
Acord: Am citit și sunt de acord cu Termenii și condițiile
Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate
Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale de către ROmedic.ro

Cod antispam:
(introduceti codul din imagine.)
 
  *Toate câmpurile sunt obligatorii.


Ce spun membrii ROmedic (care au un cont Gold)
Testimonial
Carmen Farkas, Cabinet individual de psihologie (Brasov)
Membru ROmedic din 04-09-2012

Doresc să îmi exprim aprecierea față de colaborarea mea cu ROmedic și mă bucur enorm că am ocazia să-mi promovez serviciile pe acest site. Mă declar foarte mulțumită de serviciile prestate, de promptitudinea și profesionalismul reprezentanților ROmedic. Azi mulțumesc, în special, d-nei Anny Sescu, care mi-a oferit întotdeauna suport în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru promovarea cabinetului meu și a serviciilor profesionale pe care le ofer.
Recomand ROmedic ca fiind un colaborator profesionist de încredere pentru toți specialiștii din domeniul medical, care doresc servicii de calitate.
Cu deosebită stimă,
psih.Carmen Farkas

Testimonial
ANDRA SMILE CUSTURA ANDRA, ANDRA SMILE (Bucuresti)
Membru ROmedic din 18-07-2016

Un site care vine in ajutorul oamenilor, pacientilor, cu informatii utile date de profesionisti care vor sa contribuie la cresterea educatiei medicale in Romania si pentru ca pacientii sa fie cat mai bine informati in ceea ce priveste tratementele de care au nevoie.

Testimonial
ORIO MEDICAL SRL Sebastian Martinescu, ORIO MEDICAL SRL (Constanta)
Membru ROmedic din 09-04-2011

Sunt foarte multumit de colaborarea cu ROmedic, sunteti prompti, aduceti imbunatatiri constant. Am recomandat si recomand in continuare acest site, tuturor companiilor din acest domeniu.

Citeste mai multe testimoniale (parerile celor care au un cont Gold pe ROmedic)