Cont Cabinet / Clinică medicală
Înscriere Basic (gratuit)

Administrator cont:

Urmatoarele informații reprezintă datele dvs de contact (ale administratorului contului ce va fi creat).Ele nu vor fi afișate pe site, fiind necesare doar pentru ca ROmedic.ro să vă poata contacta în legatură cu acest cont.
Numele dvs:
Telefon:
Localitate:
Județ:
   

Date de logare:

Emailul și parola sunt necesare pentru logarea ulterioară în zona dvs de administrare (sunt datele de acces ale contului dvs). Vă rugăm să le notați. Pe aceasta adresă de email se vor trimite toate mesajele către dvs. Asigurați-vă de validitatea ei.
Email:
Parola:
Reintrodu parola:
 

Informații privind cabinetul/clinica dvs:

Așa cum doriți să apară listarea în cadrul Indexului Medical ROmedic. Mai multe informații veți putea adăuga ulterior, după logare în cont(pasul următor).
Denumire:
Județ:
Localitate:
Adresa:
Telefon:
   
Acord: Am citit și sunt de acord cu Termenii și condițiile
Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Cod antispam:
(introduceti codul din imagine.)
 
  *Toate câmpurile sunt obligatorii.


Ce spun membrii ROmedic (care au un cont Gold)
Testimonial
ALFA & OCULUS MEDICAL CONSTANTA CONSTANTIN FARAH, ALFA & OCULUS MEDICAL CONSTANTA (Constanta)
Membru ROmedic din 27-10-2009

Colaborarea mea cu site-ul Romedic mi-a demonstrat utilizarea facila, eficacitatea, complexitatea, seriozitatea si grafica deosebita. BRAVO!!!!!!!!!!!!

Testimonial
TOTALMED ADRIAN ISTUDOR, TOTALMED (Brasov)
Membru ROmedic din 02-04-2009

Am pornit la drum acum 2 ani cu ROMEDIC si pot spune ca am facut o alegere mai mult decat inspirata. Ce inseamna ROMEDIC? ROMEDIC inseamna o echipa de profesionisti care creeaza, se implica, vin cu noutati mereu si cel mai important sunt mereu aproape de client. Cu ROMEDIC afacerea mea a crescut simtitor si primesc aproape zilnic solicitari de la potentiali clienti. Mai mult decat atat de fiecare data cand am avut nevoie de un produs necunoscut, folosind programul de trimitere a unei cereri catre toti furnizorii am rezolvat problema. Cu siguranta voi ramane fidel ROMEDIC.

Testimonial
SC SINOGLASS SRL Lavinia Daraban, SC SINOGLASS SRL (Bucuresti)
Membru ROmedic din 21-03-2009

Daca Romedic merge la scoala ,Sinoglass a inceput gradinita , am crescut impreuna (aproape) si ,ca frate/sora mai mare Romedic ne-a ajutat foarte mult in promovarea produselor noastre online,lucru pentru care ii multumim.

Citeste mai multe testimoniale (parerile celor care au un cont Gold pe ROmedic)