Cont Cabinet / Clinică medicală
Abonament Silver

Administrator cont:

Urmatoarele informații reprezintă datele dvs de contact (ale administratorului contului ce va fi creat).Ele nu vor fi afișate pe site, fiind necesare doar pentru ca ROmedic.ro să vă poata contacta în legatură cu acest cont.
Numele dvs:
Telefon:
Localitate:
Județ:
   

Date de logare:

Emailul și parola sunt necesare pentru logarea ulterioară în zona dvs de administrare (sunt datele de acces ale contului dvs). Vă rugăm să le notați. Pe aceasta adresă de email se vor trimite toate mesajele către dvs. Asigurați-vă de validitatea ei.
Email:
Parola:
Reintrodu parola:
 

Informații privind cabinetul/clinica dvs:

Așa cum doriți să apară listarea în cadrul Indexului Medical ROmedic. Mai multe informații veți putea adăuga ulterior, după logare în cont(pasul următor).
Denumire:
CIF / CUI:
Județ:
Localitate:
Adresa:
Telefon:
   
Acord: Am citit și sunt de acord cu termenii Contractului
Am citit și sunt de acord cu Termenii și condițiile
Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Cod antispam:
(introduceti codul din imagine.)
 
  *Toate câmpurile sunt obligatorii.


Ce spun membrii ROmedic (care au un cont Gold)
Testimonial
Cabinet de Psihoterapie si terapie sexuala - Psihosucces Gabriela Marin, Cabinet de Psihoterapie si terapie sexuala - Psihosucces (Bucuresti)
Membru ROmedic din 03-06-2010

Am devenit membru al site-ului Romedic.ro in urma cu un an si jumatate. Practic, odata cu inscrierea pe site-ul Romedic nr clientilor mi s-a triplat. In luna martie acest an am apelat si la oferta inclusa in abonament, de a aparea in sectiunea SUPERSERVICII , in sectiunea cabinete si clinici promovate. Eficienta si acestui tip de reclama s-a vazut rapid si s-a contabilizat in noi clienti. Sunt foarte multumita de colaborarea cu acest site din toate punctele de vedere. Mult succes in continuare!

Testimonial
IULIANA FÅ°LAS - CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE IULIANA FÅ°LAS, IULIANA FÅ°LAS - CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE (Constanta)
Membru ROmedic din 09-07-2011

Sunt foarte multumita de Romedic.... colaborarea cu ROmedic reprezinta succes ! ROmedic m-a ajutat la marirea portofoliului de clienti ! Multumesc !

Testimonial
Neurocenter Dr. Ionita Veronica, Neurocenter (Galati)
Membru ROmedic din 01-08-2013

Colaborarea foarte buna cu ROmedic pe parcursul anilor a determinat cresterea semnificativa a numarului pacientilor cabinetului, facilitarea programarii pacientilor prin intermediul email-ului si oferirea informatiilor referitoare la amplasarea cabinetului. Multumesc echipei ROmedic pentru disponibilitate, flexibilitate si foarte buna organizare.
La Multi si buni Ani, Romedic!

Citeste mai multe testimoniale (parerile celor care au un cont Gold pe ROmedic)