Cont Cabinet / Clinică medicală
Abonament Gold

Administrator cont:

Urmatoarele informații reprezintă datele dvs de contact (ale administratorului contului ce va fi creat).Ele nu vor fi afișate pe site, fiind necesare doar pentru ca ROmedic.ro să vă poata contacta în legatură cu acest cont.
Numele dvs:
Telefon:
Localitate:
Județ:
   

Date de logare:

Emailul și parola sunt necesare pentru logarea ulterioară în zona dvs de administrare (sunt datele de acces ale contului dvs). Vă rugăm să le notați. Pe aceasta adresă de email se vor trimite toate mesajele către dvs. Asigurați-vă de validitatea ei.
Email:
Parola:
Reintrodu parola:
 

Informații privind cabinetul/clinica dvs:

Așa cum doriți să apară listarea în cadrul Indexului Medical ROmedic. Mai multe informații veți putea adăuga ulterior, după logare în cont(pasul următor).
Denumire:
CIF / CUI:
Județ:
Localitate:
Adresa:
Telefon:
   
Acord: Am citit și sunt de acord cu termenii Contractului
Am citit și sunt de acord cu Termenii și condițiile
Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Cod antispam:
(introduceti codul din imagine.)
 
  *Toate câmpurile sunt obligatorii.


Ce spun membrii ROmedic (care au un cont Gold)
Testimonial
Cabinet Individual de Psihologie Munteanu Liliana Munteanu Liliana, Cabinet Individual de Psihologie Munteanu Liliana (Bucuresti)
Membru ROmedic din 24-11-2010

Buna ziua, vreau sa impartasesc despre RoMedic un parteneriat constructiv, am sansa unui partener de incredere, atent la nevoile colaboratorilor si mai ales ale beneficiarilor. Apreciez RoMedic pentru pentru oportunitatea de a raspunde la solicitarile si provocarile cu care se confrunta cei care scriu pe Forum si in acest fel sa ma familiarizez mai bine cu problematica psihologica a acestora. RoMedic este un portal extrem de bine organizat, faciliteaza intalnirea dintre oamenii potriviti, extinde cunoasterea in domeniu. Multumesc RoMedic pentru accesul la informatii profesionale, articole din domeniul sanatatii, pozitionare potrivita pe piata.

Testimonial
stoinescu delia, CMI DR STOINESCU DELIA (Iasi)
Membru ROmedic din 26-10-2009

Un site prin intermediul caruia aria geografica din care vin pacientii s-a extins cam in toata zona Moldovei si chiar peste hotare. Va multumesc petru colaborare si sigur vom colabora si pe viitor.

Testimonial
ALFA & OCULUS MEDICAL CONSTANTA CONSTANTIN FARAH, ALFA & OCULUS MEDICAL CONSTANTA (Constanta)
Membru ROmedic din 27-10-2009

Colaborarea mea cu site-ul Romedic mi-a demonstrat utilizarea facila, eficacitatea, complexitatea, seriozitatea si grafica deosebita. BRAVO!!!!!!!!!!!!

Citeste mai multe testimoniale (parerile celor care au un cont Gold pe ROmedic)