Cont Cabinet / Clinică medicală
Abonament Gold

Administrator cont:

Urmatoarele informații reprezintă datele dvs de contact (ale administratorului contului ce va fi creat).Ele nu vor fi afișate pe site, fiind necesare doar pentru ca ROmedic.ro să vă poata contacta în legatură cu acest cont.
Numele dvs:
Telefon:
Localitate:
Județ:
   

Date de logare:

Emailul și parola sunt necesare pentru logarea ulterioară în zona dvs de administrare (sunt datele de acces ale contului dvs). Vă rugăm să le notați. Pe aceasta adresă de email se vor trimite toate mesajele către dvs. Asigurați-vă de validitatea ei.
Email:
Parola:
Reintrodu parola:
 

Informații privind cabinetul/clinica dvs:

Așa cum doriți să apară listarea în cadrul Indexului Medical ROmedic. Mai multe informații veți putea adăuga ulterior, după logare în cont(pasul următor).
Denumire:
CIF / CUI:
Județ:
Localitate:
Adresa:
Telefon:
   
Acord: Am citit și sunt de acord cu termenii Contractului
Am citit și sunt de acord cu Termenii și condițiile
Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Cod antispam:
(introduceti codul din imagine.)
 
  *Toate câmpurile sunt obligatorii.


Ce spun membrii ROmedic (care au un cont Gold)
Testimonial
HOBA ECOLOGIC AIR SYSTEM SRL Sorin Hedesan, HOBA ECOLOGIC AIR SYSTEM SRL (Arad)
Membru ROmedic din 18-12-2008

Colaborarea inceputa in urma cu 4 ani dintre noi si site-ul romedic a urmat o linie ascendenta pe tot parcursul anilor.
Reusita acestei colaborari se vede in multumirea clinetilor nostri deopotriva si a cresterii vanzarilor. Vom continua colaborarea atata timp cat va exista acest site - romedic.ro

Testimonial
Radu Viorica - Cabinet Individual de Psihologie Radu Viorica, Radu Viorica - Cabinet Individual de Psihologie (Bucuresti)
Membru ROmedic din 23-03-2015

Am ales ROmedic pentru modalitatea de prezentare a serviciilor și am fost convinsă atât de preț, cât și de serviciile și bonusurile oferite de administratorul contului. Experiența este foarte bună și l-aș recomanda întrucât este un site profesionist și serios care are mare grijă de cei cărora le promovează serviciile. Accesati cu incredere ROmedic si veti fi cu siguranta foarte multumiti!

Testimonial
SOSA IOANA CARMEN, CABINET MEDICAL PNEUMOLOGIE SI HOMEOPATIE DR. SOSA IOANA (Cluj Napoca)
Membru ROmedic din 28-10-2009

In urma cu ceva timp nu credeam ca prezenta pe un site poate fi atat de importanta. Credeam ca in continuare adresabilitatea mai mare a pacientilor catre un medic se face prin viu grai de la un pacient la altul. Se pare insa ca pacientii cauta pe internet cabinete medicale, clinici , laboratoare in profilul in care sunt interesati. Personal imi place site-ul ROmedic pentru ca se poate intra oricand in contul personal , sa se adauge sau sa se modifice informatiile. ROmedic se afla printre primele site-uri atunci cand un pacient da cautare pe Google, cautand un cabinet anume.

Citeste mai multe testimoniale (parerile celor care au un cont Gold pe ROmedic)