Cont Cabinet / Clinică medicală
Abonament Gold

Administrator cont:

Urmatoarele informații reprezintă datele dvs de contact (ale administratorului contului ce va fi creat).Ele nu vor fi afișate pe site, fiind necesare doar pentru ca ROmedic.ro să vă poata contacta în legatură cu acest cont.
Numele dvs:
Telefon:
Localitate:
Județ:
   

Date de logare:

Emailul și parola sunt necesare pentru logarea ulterioară în zona dvs de administrare (sunt datele de acces ale contului dvs). Vă rugăm să le notați. Pe aceasta adresă de email se vor trimite toate mesajele către dvs. Asigurați-vă de validitatea ei.
Email:
Parola:
Reintrodu parola:
 

Informații privind cabinetul/clinica dvs:

Așa cum doriți să apară listarea în cadrul Indexului Medical ROmedic. Mai multe informații veți putea adăuga ulterior, după logare în cont(pasul următor).
Denumire:
CIF / CUI:
Județ:
Localitate:
Adresa:
Telefon:
   
Acord: Am citit si sunt de acord cu termenii Contractului
Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile
Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate

Cod antispam:
(introduceti codul din imagine.)
 
  *Toate câmpurile sunt obligatorii.


Ce spun membrii ROmedic (care au un cont Gold)
Testimonial
Anescu Cristina - Cabinet Individual de Psihologie Cristina Anescu, Anescu Cristina - Cabinet Individual de Psihologie (Bucuresti)
Membru ROmedic din 18-10-2015

Site-ul ROmedic.ro mi-a fost recomandat de catre un alt coleg psiholog pentru promovarea activitatii cabinetului. Sunt multumita ca am ales aceasta colaborare care s-a dovedit benefica - am primit servicii de calitate si sprijun din partea echipei profesioniste.

Testimonial
Cabinet Individual de Psihologie Maria Stefania Boldea, Cabinet Individual de Psihologie (Constanta)
Membru ROmedic din 12-01-2010

Apreciez serviciile site-ului ROmedic, si cred ca in mare parte afacerea proprie se datoreaza acestui site pentru ca multi dintre pacienti mi-au spus ca mi-au gasit nr de telefon si detaliile necesare pe site-ul ROmedic.
Personal imi place site-ul ROmedic pentru ca pot intra oricand in contul personal si sa adaug informatii, sau sa modific ceva, pot sa adaug articole, pot sa vad cate persoane mi-au vizitat profilul, si nu in ultimul rand, pentru ca se afla printre primele site-uri atunci cand un pacient da cautare pe Google, cautand un cabinet anume.
Va multumesc ROmedic, pentru flexibilitatea de care ati dat dovada, pentru profesionalism si calitatea serviciilor, pentru promtitudina dvs, in a rezolva o problema atunci cand v-am cerut ajutorul si pentru ca v-am simtit alaturi de mine pe parcursul celor doi ani de cand colaboram impreuna.

Testimonial
CENTRUL MEDICAL PANDURI Gabriela Cirstescu, CENTRUL MEDICAL PANDURI (Bucuresti)
Membru ROmedic din 19-10-2009

Am avut mereu o buna colaborare. Am apreciat faptul ca am primit numeroase mesaje prin intermediul Romedic.

Citeste mai multe testimoniale (parerile celor care au un cont Gold pe ROmedic)