Cont firmă medicală (produse medicale)
Înscriere Basic (gratuit)

Administrator cont:

Urmatoarele informații reprezintă datele dvs de contact (ale administratorului contului ce va fi creat).Ele nu vor fi afișate pe site, fiind necesare doar pentru ca ROmedic.ro să vă poata contacta în legatură cu acest cont.
Numele dvs:
Telefon:
Localitate:
Județ:
   

Date de logare:

Emailul și parola sunt necesare pentru logarea ulterioară în zona dvs de administrare (sunt datele de acces ale contului dvs). Vă rugăm să le notați. Pe aceasta adresă de email se vor trimite toate mesajele către dvs. Asigurați-vă de validitatea ei.
Email:
Parola:
Reintrodu parola:
 

Informații privind firma dvs:

Așa cum doriți să apară listarea în cadrul Indexului Medical ROmedic. Mai multe informații veți putea adăuga ulterior, după logare în cont(pasul următor).
Denumire:
Județ:
Localitate:
Adresa:
Telefon:
   
Acord: Am citit și sunt de acord cu Termenii și condițiile
Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Cod antispam:
(introduceti codul din imagine.)
 
  *Toate câmpurile sunt obligatorii.


Ce spun membrii ROmedic (care au un cont Gold)
Testimonial
IULIANA FÅ°LAS - CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE IULIANA FÅ°LAS, IULIANA FÅ°LAS - CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE (Constanta)
Membru ROmedic din 09-07-2011

Sunt foarte multumita de Romedic.... colaborarea cu ROmedic reprezinta succes ! ROmedic m-a ajutat la marirea portofoliului de clienti ! Multumesc !

Testimonial
Centrul Medical Alexis Cristi Alexandru, Centrul Medical Alexis (Bucuresti)
Membru ROmedic din 03-07-2009

Colaborarea cu ROmedic reprezinta un succes.Faptul ca ne-am promovat serviciile prin ROmedic ne-a ajutat la marirea portofoliului de clienti.La fel, ROmedic ne-a ajutat si in gasirea de noi parteneri in tara si de noi furnizori.Recomandam cu multa caldura colaborarea cu ROmedic !

Testimonial
Centrul de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala Oren Iancovici, Centrul de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala (Bucuresti)
Membru ROmedic din 01-07-2009

Platforma de cautare foarte bine cotata.

Citeste mai multe testimoniale (parerile celor care au un cont Gold pe ROmedic)