Cont firmă medicală (produse medicale)
Înscriere Basic (gratuit)

Administrator cont:

Urmatoarele informații reprezintă datele dvs de contact (ale administratorului contului ce va fi creat).Ele nu vor fi afișate pe site, fiind necesare doar pentru ca ROmedic.ro să vă poata contacta în legatură cu acest cont.
Numele dvs:
Telefon:
Localitate:
Județ:
   

Date de logare:

Emailul și parola sunt necesare pentru logarea ulterioară în zona dvs de administrare (sunt datele de acces ale contului dvs). Vă rugăm să le notați. Pe aceasta adresă de email se vor trimite toate mesajele către dvs. Asigurați-vă de validitatea ei.
Email:
Parola:
Reintrodu parola:
 

Informații privind firma dvs:

Așa cum doriți să apară listarea în cadrul Indexului Medical ROmedic. Mai multe informații veți putea adăuga ulterior, după logare în cont(pasul următor).
Denumire:
Județ:
Localitate:
Adresa:
Telefon:
   
Acord: Am citit și sunt de acord cu Termenii și condițiile
Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate
Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale de către ROmedic.ro

Cod antispam:
(introduceti codul din imagine.)
 
  *Toate câmpurile sunt obligatorii.


Ce spun membrii ROmedic (care au un cont Gold)
Testimonial
SOSA IOANA CARMEN, CABINET MEDICAL PNEUMOLOGIE SI HOMEOPATIE DR. SOSA IOANA (Cluj Napoca)
Membru ROmedic din 28-10-2009

In urma cu ceva timp nu credeam ca prezenta pe un site poate fi atat de importanta. Credeam ca in continuare adresabilitatea mai mare a pacientilor catre un medic se face prin viu grai de la un pacient la altul. Se pare insa ca pacientii cauta pe internet cabinete medicale, clinici , laboratoare in profilul in care sunt interesati. Personal imi place site-ul ROmedic pentru ca se poate intra oricand in contul personal , sa se adauge sau sa se modifice informatiile. ROmedic se afla printre primele site-uri atunci cand un pacient da cautare pe Google, cautand un cabinet anume.

Testimonial
Dancea Mihaela Cabinet Individual de Psihologie Mihaela Dancea, Dancea Mihaela Cabinet Individual de Psihologie (Cluj-Napoca)
Membru ROmedic din 14-02-2013

Colaborez cu ROmedic de multi ani si sunt extrem de multumita de profesionalismul de care dau dovada si de atentia fata de client.

Testimonial
Prain ELENA LATCAN, Prain (Bucuresti)
Membru ROmedic din 01-02-2007

Felicitari pentru implinirea a 7 ani de existenta si LA MAI MULTI ANI,cu acelasi succes ca si pana acum si mai mare in viitor.
Sunteti f.buni si ne permiteti tuturor medicilor si cabinetelor noasre sa va accesam usor, ne ajutati sa ne promovam pe noi insine si serviciile noastre pe care le putem oferi oricarui pacient,in functie de pregatirea si experienta noastra.Prin DVS, am reusit F.USOR,CAND AM AVUT NEVOIE sa procur materiale sau aparatura performanta cu care mi-am dotat clinica.Mi-am relizat prin DVS.UN SITE INTERESANT si util prin care mi-am promovat serviciile si produsele cabinetului,articole si job-urile de care am nevoie.
Ma informati rapid cand primesc mesaje si ma tineti la curent cu alte solicitari si cu tot ce ma intereseaza si apare nou in discutiile de pe forum.Ne ajutati IN PERMANENETA sa fim cu totii o familie,integrata in comunitatea DVS.DE COLABORATORI SI SPECIALISTI, ne oferiti bonusuri,periodic.
Inca odata ,FELICITARI SI LA MULTI ANI,
cu stima,
DR.ELENA LATCAN

Citeste mai multe testimoniale (parerile celor care au un cont Gold pe ROmedic)