Cont firmă medicală (produse medicale)
Abonament Silver

Administrator cont:

Urmatoarele informații reprezintă datele dvs de contact (ale administratorului contului ce va fi creat).Ele nu vor fi afișate pe site, fiind necesare doar pentru ca ROmedic.ro să vă poata contacta în legatură cu acest cont.
Numele dvs:
Telefon:
Localitate:
Județ:
   

Date de logare:

Emailul și parola sunt necesare pentru logarea ulterioară în zona dvs de administrare (sunt datele de acces ale contului dvs). Vă rugăm să le notați. Pe aceasta adresă de email se vor trimite toate mesajele către dvs. Asigurați-vă de validitatea ei.
Email:
Parola:
Reintrodu parola:
 

Informații privind firma dvs:

Așa cum doriți să apară listarea în cadrul Indexului Medical ROmedic. Mai multe informații veți putea adăuga ulterior, după logare în cont(pasul următor).
Denumire:
CIF / CUI:
Județ:
Localitate:
Adresa:
Telefon:
   
Acord: Am citit si sunt de acord cu termenii Contractului
Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile
Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate

Cod antispam:
(introduceti codul din imagine.)
 
  *Toate câmpurile sunt obligatorii.


Ce spun membrii ROmedic (care au un cont Gold)
Testimonial
Dancea Mihaela Cabinet Individual de Psihologie Mihaela Dancea, Dancea Mihaela Cabinet Individual de Psihologie (Cluj-Napoca)
Membru ROmedic din 14-02-2013

Colaborez cu ROmedic de multi ani si sunt extrem de multumita de profesionalismul de care dau dovada si de atentia fata de client.

Testimonial
Popovici Aida - Cabinet de Psihologie popovici aida, Popovici Aida - Cabinet de Psihologie (Constanta)
Membru ROmedic din 30-06-2010

ROMEDIC a fost prima mea colaborare in materie de promovare. Impactul a fost maxim, am devenit vizibila intr-o lume a profesionistilor din domeniul serviciilor de sanatate. Le doresc sa creasca mari, asa cum si ei ne-au ajutat pe noi... sa crestem.

Testimonial
Dragotoniu Laura Cristina - Cabinet Individual de Psihologie Dragotoniu Cristina, Dragotoniu Laura Cristina - Cabinet Individual de Psihologie (Timișoara)
Membru ROmedic din 23-06-2016

Mulțumesc frumos pentru colaborare! :) Vin clienți în urma vizualizării paginilor pe care le am pe site-urile dvs. :) Vă doresc succes în continuare!

Citeste mai multe testimoniale (parerile celor care au un cont Gold pe ROmedic)