Cont firmă medicală (produse medicale)
Abonament Gold

Administrator cont:

Urmatoarele informații reprezintă datele dvs de contact (ale administratorului contului ce va fi creat).Ele nu vor fi afișate pe site, fiind necesare doar pentru ca ROmedic.ro să vă poata contacta în legatură cu acest cont.
Numele dvs:
Telefon:
Localitate:
Județ:
   

Date de logare:

Emailul și parola sunt necesare pentru logarea ulterioară în zona dvs de administrare (sunt datele de acces ale contului dvs). Vă rugăm să le notați. Pe aceasta adresă de email se vor trimite toate mesajele către dvs. Asigurați-vă de validitatea ei.
Email:
Parola:
Reintrodu parola:
 

Informații privind firma dvs:

Așa cum doriți să apară listarea în cadrul Indexului Medical ROmedic. Mai multe informații veți putea adăuga ulterior, după logare în cont(pasul următor).
Denumire:
CIF / CUI:
Județ:
Localitate:
Adresa:
Telefon:
   
Acord: Am citit si sunt de acord cu termenii Contractului
Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile
Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate

Cod antispam:
(introduceti codul din imagine.)
 
  *Toate câmpurile sunt obligatorii.


Ce spun membrii ROmedic (care au un cont Gold)
Testimonial
Cabinet individual de psihologie Cristina Starica Starica Cristina, Cabinet individual de psihologie Cristina Starica (Iasi)
Membru ROmedic din 03-04-2009

ROmedic...infiintarea site-ului coincide cu aparitia cabinetului meu. Primii paşi în lumea in publicitate, pentru promovarea cabinetului, i-am făcut împreună si de atunci crestem împreună. Imi amintesc cu plăcere de usurinta cu care m-am inscris si multitudinea de moduri prin care am reusit sa imi descriu activitatea. Sunt placut impresionata de amabilitatea persoanelor din echipa Romedic care raspund rapid la sugestiile mele. Apoi, dupa bucuria de a-mi vedea cabinetul promovat in mediul virtual, imediat au inceput sa sune clientii, care au aflat despre mine de pe acest site, fiind primul care listeaza specialisti, sfaturi din acest domeniu. Si surprizele placute nu s-au oprit aici...sunt anuntata cu suficient timp inainte ca imi expira abonamentul, mi se ofera posibilitatea de a negocia termenele de plata....imi place sa lucrez cu voi! Aveti un mod interesant de a afla parerea clientilor. Multumesc ca suntem si crestem impreuna!

Testimonial
IULIANA FÅ°LAS - CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE IULIANA FÅ°LAS, IULIANA FÅ°LAS - CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE (Constanta)
Membru ROmedic din 09-07-2011

Sunt foarte multumita de Romedic.... colaborarea cu ROmedic reprezinta succes ! ROmedic m-a ajutat la marirea portofoliului de clienti ! Multumesc !

Testimonial
Prain ELENA LATCAN, Prain (BUCURESTI)
Membru ROmedic din 01-02-2007

Felicitari pentru implinirea a 7 ani de existenta si LA MAI MULTI ANI,cu acelasi succes ca si pana acum si mai mare in viitor.
Sunteti f.buni si ne permiteti tuturor medicilor si cabinetelor noasre sa va accesam usor, ne ajutati sa ne promovam pe noi insine si serviciile noastre pe care le putem oferi oricarui pacient,in functie de pregatirea si experienta noastra.Prin DVS, am reusit F.USOR,CAND AM AVUT NEVOIE sa procur materiale sau aparatura performanta cu care mi-am dotat clinica.Mi-am relizat prin DVS.UN SITE INTERESANT si util prin care mi-am promovat serviciile si produsele cabinetului,articole si job-urile de care am nevoie.
Ma informati rapid cand primesc mesaje si ma tineti la curent cu alte solicitari si cu tot ce ma intereseaza si apare nou in discutiile de pe forum.Ne ajutati IN PERMANENETA sa fim cu totii o familie,integrata in comunitatea DVS.DE COLABORATORI SI SPECIALISTI, ne oferiti bonusuri,periodic.
Inca odata ,FELICITARI SI LA MULTI ANI,
cu stima,
DR.ELENA LATCAN

Citeste mai multe testimoniale (parerile celor care au un cont Gold pe ROmedic)