Cont firmă medicală (produse medicale)
Abonament Gold

Administrator cont:

Urmatoarele informații reprezintă datele dvs de contact (ale administratorului contului ce va fi creat).Ele nu vor fi afișate pe site, fiind necesare doar pentru ca ROmedic.ro să vă poata contacta în legatură cu acest cont.
Numele dvs:
Telefon:
Localitate:
Județ:
   

Date de logare:

Emailul și parola sunt necesare pentru logarea ulterioară în zona dvs de administrare (sunt datele de acces ale contului dvs). Vă rugăm să le notați. Pe aceasta adresă de email se vor trimite toate mesajele către dvs. Asigurați-vă de validitatea ei.
Email:
Parola:
Reintrodu parola:
 

Informații privind firma dvs:

Așa cum doriți să apară listarea în cadrul Indexului Medical ROmedic. Mai multe informații veți putea adăuga ulterior, după logare în cont(pasul următor).
Denumire:
CIF / CUI:
Județ:
Localitate:
Adresa:
Telefon:
   
Acord: Am citit și sunt de acord cu termenii Contractului
Am citit și sunt de acord cu Termenii și condițiile
Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Cod antispam:
(introduceti codul din imagine.)
 
  *Toate câmpurile sunt obligatorii.


Ce spun membrii ROmedic (care au un cont Gold)
Testimonial
Cabinet Individual de Psihologie Muresan Daria Maria Muresan Daria Maria, Cabinet Individual de Psihologie Muresan Daria Maria (CLUJ-NAPOCA)
Membru ROmedic din 14-07-2011

La inceputul activitatii mele acest site m-a ajutat foarte mult, majoritatea solicitarilor pentru terapie provenind de la pacienti care au folosit acest site pentru a cauta cabinete in zona unde locuiesc. Informatiile de pe site-ul Romedic sunt foarte bine organizate, atat pentru vizitatori cat si pentru membri. Este un site cu adevarat util, profesionist si intotdeauna de ajutor.

Testimonial
Cabinet privat Cristina Cojocaru, Cabinet privat (Ploiesti)
Membru ROmedic din 26-05-2015

Folosesc Romedic drept platforma pentru cabinetul meu privat de cativa ani deja. Experienta mea cu acest site si consultantul care ma indruma este una fructuoasa: periodic isi imbunatatesc serviciile, periodic ma consulta, primesc propunerile mele cu deschidere si le si rezolva in cel mai scurt timp posibil. Imi livreaza ceea ce au promis: servicii serioase si suport de nadejde. Va multumesc, Ionela Furnica si ROmedic!

Testimonial
Dancea Mihaela Cabinet Individual de Psihologie Mihaela Dancea, Dancea Mihaela Cabinet Individual de Psihologie (Cluj-Napoca)
Membru ROmedic din 14-02-2013

Colaborez cu ROmedic de multi ani si sunt extrem de multumita de profesionalismul de care dau dovada si de atentia fata de client.

Citeste mai multe testimoniale (parerile celor care au un cont Gold pe ROmedic)