Cont firmă medicală (produse medicale)
Abonament Gold

Administrator cont:

Urmatoarele informații reprezintă datele dvs de contact (ale administratorului contului ce va fi creat).Ele nu vor fi afișate pe site, fiind necesare doar pentru ca ROmedic.ro să vă poata contacta în legatură cu acest cont.
Numele dvs:
Telefon:
Localitate:
Județ:
   

Date de logare:

Emailul și parola sunt necesare pentru logarea ulterioară în zona dvs de administrare (sunt datele de acces ale contului dvs). Vă rugăm să le notați. Pe aceasta adresă de email se vor trimite toate mesajele către dvs. Asigurați-vă de validitatea ei.
Email:
Parola:
Reintrodu parola:
 

Informații privind firma dvs:

Așa cum doriți să apară listarea în cadrul Indexului Medical ROmedic. Mai multe informații veți putea adăuga ulterior, după logare în cont(pasul următor).
Denumire:
CIF / CUI:
Județ:
Localitate:
Adresa:
Telefon:
   
Acord: Am citit și sunt de acord cu termenii Contractului
Am citit și sunt de acord cu Termenii și condițiile
Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate
Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale de către ROmedic.ro

Cod antispam:
(introduceti codul din imagine.)
 
  *Toate câmpurile sunt obligatorii.


Ce spun membrii ROmedic (care au un cont Gold)
Testimonial
CM. Cardiologie Dr. Vilceanu Ovidiu-Iulian Vilceanu Ovidiu-Iulian, CM. Cardiologie Dr. Vilceanu Ovidiu-Iulian (Craiova)
Membru ROmedic din 30-10-2009

Am descoperit Romedic cu totul întâmplător, navigând pe internet, şi am deschis un cont Gold fără prea multă tragere de inimă, exclusiv pentru motivul că era gratuit pentru două luni. M-a atras apoi puţin câte puţin pe motivul că puteam personaliza cu foarte mare uşurinţă pagina mea de internet. Am rămas destul de surprins că după doar câteva săptămâni veneau pacienţi care îmi spuneau că m-au descoperit pe internet; mi-am dat atunci seama că zicala "Eşti pe net, deci exişti" nu e vorbă-n vânt. Între timp, cabinetul meu, aflat pe atunci la începuturile sale, a început să devină profitabil, şi sunt convins că aceasta s-a datorat, printre altele, şi datorită publicităţii pe internet, şi în mod special pe pagina Romedic, de care sunt mândru cum arată.

Testimonial
Nova Fit 2000 Andrei Filipate, Nova Fit 2000 (Bucuresti)
Membru ROmedic din 01-02-2007

Apreciez foarte mult modul in care ROmedic a crescut si faptul ca sunt sunat constant pentru a oferi feedback. Mai mult decat atat, produsele incarcate aici apar mai bine si decat pe site-ul oficial.

Testimonial
CMI DR BRATU ANA BRATU ANA STEFANIA, CMI DR BRATU ANA (Sancraiul de Mures)
Membru ROmedic din 21-06-2011

Aspectul site-ului este foarte frumos si consideram ca este foarte bine pozitionat. Pacientii care ne-au cautat in ultimul timp s-au referit la acest site care le-a permis sa gaseasca serviciile medicale pe care cabinetul nostru le poate oferi.

Citeste mai multe testimoniale (parerile celor care au un cont Gold pe ROmedic)