Cordyceps 10/ 30/ 1 Ciuperca Tibetană Forte – cea mai puternică formulă naturală pe bază de Cordyceps

Autor: ROmedic

Cordyceps 10/ 30/ 1 Ciuperca Tibetană Forte – cea mai puternică formulă naturală pe bază de Cordyceps
Advertorial oferit de Herbagetica

Ciuperca Tibetană (Cordyceps Sinensis) este un remediu natural descris în cărțile de medicină tradițională chineză și tibetană din cele mai vechi timpuri. Această ciupercă vindecătoare era folosită de către aristocrații vremii pentru a prelungi durata de viață și pentru a-i vindeca de diferite boli.

Cordyceps 10/ 30/ 1 Ciuperca Tibetană Forte de la Herbagetica, reprezintă cea mai puternică formulă 100% naturală de pe piață, care asigură cele mai puternice și rapide efecte ale Ciupercii Tibetane. Aceste efecte superioare se datorează conținutului ridicat de acid cordicepic, polizaharide și adenozină, cele mai importante substanțe active din compoziția Ciupercii Tibetane, răspunzătoare de efectele sale terapeutice.

Formula Cordyceps 10/ 30/ 1 are la bază două extracte intense: un extract 25:1 standardizat și garantat cu 10% acid cordicepic și al doilea extract 12:1 standardizat în 30% polizaharide și 1% adenozină, ce garantează calitatea și efectele terapeutice ale Ciupercii Tibetane.

În plus, procedeul atent controlat de cultivare, fermentație și extracție, garantează un conținut de 100% miceliu de Ciupercă Tibetană și asigură absorbția și biodisponibilitate substanțelor active în organism. Datorită structurii de chitină a ciupercii, aceasta are nevoie de prelucrări speciale ce necesită căldură și fermentație pentru ca substanțele active să poată fi eliberate și absorbite în corp. În lipsa acestor prelucrări specifice, efectele Ciupercii Tibetane sunt semnificativ reduse.

Spre deosebire de alte produse pe bază de Cordyceps de pe piață, Cordyceps 10/ 30/ 1 Ciuperca Tibetană Forte de la Herbagetica reprezintă o formula superioară, garantată de:
  • Extracte standardizate
  • Cele mai mari procente de standardizare
  • Calitatea de dublu extract
  • Mediul de cultivare lichid
  • Procedeu controlat de fermentație
  • Nu conține aditivi sau ingrediente „de umplutură”
  • Garantarea procentului de substanțe active
  • Cel mai bun raport calitate-preț de pe piață

Datorită formulei sale puternice, efectele benefice ale produsului Cordyceps 10/ 30/ 1 Ciuperca Tibetană Forte sunt multiple și rapide:

Cordyceps 10/30/ 1 are un puternic efect antitumoral

Aceste efecte antitumorale constau în ameliorarea stării organului afectat de tumoră și în stimularea activității celulelor sistemului imunitar pentru a lupta împotriva celulelor canceroase. În plus, Cordyceps 10/ 30/ 1 Ciuperca Tibetană Forte susține acțiunea chemoterapiei și radioterapiei și ajută organismul să suporte mai ușor efectele negative ale acestor forme agresive de tratament.

Crește performanța și rezistența fizică

Administrarea extractului standardizat de Cordyceps Sinensis – Ciuperca Tibetană Forte crește capacitatea de oxigenare a celulelor roșii ale sângelui. Acest proces are ca rezultat creșterea performanței fizice, reducerea oboselii și a stresului oxidativ precum și îmbunătățirea funcțiilor respiratorii. Cordyceps 10/ 30/ 1 este de un real ajutor pentru persoanele în vârstă, in vederea îmbunătățirii calității vieții și susține obținerea unor performanțe fizice superioare în cazul sportivilor.

Îmbunătățește funcțiile sistemului cardiovascular

Un beneficiu important al Cordyceps 10/ 30/ 1 în cazul afecțiunilor cardiovasculare constă în  reducerea nivelului de colesterol și trigliceride din sânge. De asemenea, Ciuperca Tibetană Forte îmbunătățește circulația sangvină și reduce agregarea plachetară. Adenozina, o componentă importantă din Ciuperca Tibetană, are potențial anti-trombotic și de subțiere a sângelui în organism.

Crește libidoul

Studiile clinice susțin faptul că extractul de Cordyceps Sinensis – Ciuperca Tibetană Forte este un puternic stimulator al apetitului sexual, atât pentru femei cât și pentru bărbați. În plus, acest remediu natural stimulează fertilitatea masculină prin creșterea numărului și calității spermatozoizilor.

Îmbunătățește funcțiile respiratorii

Ciuperca Tibetană este considerată în medicina tradițională chineză, remediul plămânilor sănătoși. Cordyceps 10/ 30/ 1 ajută funcțiile plămânilor prin capacitatea sa de a crește în organism producția antioxidantului natural superoxid-dismutază. Studiile arată că în cazul pacienților cu astm bronșic și bronșită cronică, administrarea de extract standardizat de Ciupercă Tibetană are ca efect ameliorarea simptomelor și îmbunătățirea funcțiilor pulmonare.

Noul produs Herbagetica Cordyceps 10/ 30/ 1 Ciuperca Tibetană Forte este disponibil în flacoane de 30, 60 și 120 de capsule și poate fi achiziționat online, de pe site-ul companiei herbagetica.ro/ciuperca-tibetana-cordyceps-60cps.html sau la numărul de telefon 0372.91.88.88.

Data actualizare: 30-01-2017 | creare: 30-01-2017 | Vizite: 970
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK