Cum reduceti riscurile interventiilor chirurgicale ginecologice?

Cum reduceti riscurile interventiilor chirurgicale ginecologice?

Autor: ROmedic

Cum reduceti riscurile interventiilor chirurgicale ginecologice?
Advertorial oferit de Spitalul Lotus Ploiesti

Stiati ca exista o procedura mult mai simpla atunci cand sunteti supusa unei interventii chirurgicale pentru o afectiune ginecologica?
Spre deosebire de interventiile chirurgicale clasice, care se efectueaza prin incizii mari si presupun recuperari dureroase si de lunga durata, in cazul afectiunilor ginecologice se poate interveni chirurgical printr-o procedura minim invaziva numita laparoscopie ginecologica. Interventiile pentru afectiuni precum sarcina extrauterina, chisturile ovariene, fibroamele uterine, tulburarile de statica pelvica, oncologie, pot fi acum realizate mult mai simplu, evitandu-se riscurile unei incizii clasice, deschise.

Cum puteti opta pentru o interventie chirurgicala laparoscopica? Pentru afectiunile ginecologice, Spitalul Lotus Ploiesti efectueaza toata gama de interventii chirurgicale din sfera ginecologiei: sarcina extrauterina, chisturile ovariene, fibroamele uterine, tulburarile de statica pelvica, oncologie, dispunand de echipamente moderne si o echipa de medici ginecologi specialisti cu experienta in astfel de interventii.

Laparoscopia a cunoscut in ultimii ani o evolutie remarcabila, atat in domeniul chirurgiei generale cat si in chirurgia ginecologica. Acest tip de chirurgie prezinta avantaje incontestabile in comparatie cu chirurgia conventionala: cicatrici abdominale estetice, durere postoperatorie redusa, recuperare postoperatorie rapida, durata redusa de spitalizare, medicatie minima, risc redus de aderente postoperatorii, posibilitatea efectuarii unor tehnici chirurgicale minim invazive conservatoare, cu pastrarea functiei menstruale si reproductive a femeii.

Avantajele interventiilor laparoscopice stau in caracterul minim invaziv al acestor interventii, care duce la scaderea durerii post operatorii si a reducerii semnificative a perioadei de spitalizare. Trebuie sa stiti ca, in cazul unei astfel de interventii, se efectueaza o incizie mica (de obicei 0,5-1,5 cm), astfel incat  organismul dumneavoastra sa aiba cat mai putin de suferit.

Datorita acestei tehnici, mobilizarea postoperatorie se face mult mai rapid, iar numarul eventualelor coplicatii scade considerabil. Un aspect de luat in seama este si rezultatul estetic mult mai bun, decat in cazul unei incizii clasice.

Echipa de medici ginecologi a Spitalului Lotus Ploiesti recomanda efectuarea interventiilor chirurgicale laparoscopice in cazul afectiunilor ginecologice si va sta la dispozitie cu detalii privind aceasta tehnica chirurgicala moderna mai putin solicitata. Gasiti aici detalii despre efectuarea interventiilor chirurgicale laparoscopice in cadrul Spitalului Lotus! Puteti lua legatura cu noi pentru informatii si programari la numarul de telefon: 0244.510.808. Ne puteti contacta si prin e-mail, la adresa receptie@spital-lotus.ro.

Data actualizare: 10-05-2018 | creare: 25-03-2014 | Vizite: 3671
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK