Curs Radionica si Legea atractiei, Deva, 9 septembrie 2018

650 RON
Anunț publicat de: Horatiu Flaviu - Terapie cranioscrala si bioenergie
Locație: Deva (Hunedoara)
Telefon: 0747080238
Data: 19-07-2018
Curs “Legea atractiei si radionica spirituala” la Deva (Hunedoara), duminica 9 septembrie 2018.
Atrage in viata ta sanatate, prosperitate, fericire si mult succes! Iti vei conduce de acum viata personala, cariera sau afacerile spre implinirea dorintelor si spre succesl
Beneficiile cursului:
-Vei invata sa iti stabilesti cu claritate obiectivele si actiunile menite sa iti ghideze parcursul spre succes!
-Vei invata tehnici de automotivare si de depasire a obstacolelor de care esti constient sau nu, mai cu seama de obstacolele mental-emotionale. Vei intelege cum sa-ti ghidezi viata de familie, relatiile exterioare si cariera spre o functionare optima si armonioasa. Vei stii sa stapanesti mintea si emotiile pentru atingerea unei stari de echilibru atat de necesare unei vieti pline de sanatate si prosperitate..
-Vei intelege puterea subconstientului si a afirmatiilor pozitive menite sa atraga tot ceea ce ti-ai propus pentru viata ta personala, cariera, relatiile sau afacerile tale.
-Vei beneficia in timpul cursului de o serie de meditatii foarte profunde, ghidate de traineri, pentru a-ti elibera mintea de limitari, preconceptii, emotii negative, tensiuni si restrictii, indiferent ca ti le-ai autoindus sau ti-au fost induse de catre altii de-a lungul timpului.
-Vei invata sa folosesti tehnici de identificare a dorintelor constiente si subconstiente, precum si tehnici de manifestare rapida a acestora in realitatea fizica.
-Vei face cunostinta mai apoi si vei invata sa folosesti diferite grafice din geometria sacra (pentagrama, floarea vietii, anthkarana, rombul Servranx etc), precum si instrumente radionice (pendul si piramida de cristal).
-Vei invata cum se foloseste un grafic radionic din geometria sacra si cum poti sa transmiti cu ajutorul energiei emise de acesta diverse influente pozitive asupra situatiilor personale de viata sau pentru a-i ajuta pe cei dragi. Vei deveni astfel mult mai puternic in decizii si actiuni, vei actiona si vei gandi precum cei pe care i-ai crezut pana azi adevarati magicieni.
La sfarsitul cursului vei sti sa canalizezi energia personala si universala astfel incat sa atragi tot ceea ce este mai benefic pentru tine, spre binele tau superior si al celor din jurul tau!
Acest curs se adreseaza oricarei persoane care doreste sa se dezvolte personal, sa cunoasca si sa foloseasca legea atractiei universale si tehnicile energetice radionice spre manifestarea rapida in viata de zi cu zi a dorintelor de sanatate, prosperitate, fericire, relatii armonioase si succes!
Acest curs este un serviciu furnizat de NLP & REIKI SOLUTIONS.
Cursul are o durata de 8 ore ( 10.00-18.00) cu pauze de cafea, apa si produse de patiserie.
TRAINERI:
Ioana-Lavinia, Reiki practitioner.
Horatiu-Flaviu,maestru Ra-Reiki, Radionic spiritual art practitioner
Informatii si inscrieri la tel: 0747-080238 sau e-mail: horareiki@gmail.com. Locatia cursului se va comunica celor inscrisi cu cateva zile inainte de inceperea cursului. Costul cursului este de 650 lei. In cost sunt incluse: produsele din timpul pauzelor (apa, cafea/ceai, patiserie), suport de curs, print-uri cu grafice din geometria sacra, pendul si piramida de cristal.
Va asteptam cu drag!

TRIMITE UN MESAJ CATRE HORATIU FLAVIU - TERAPIE CRANIOSCRALA SI BIOENERGIE:

 

Numele dvs:*

Telefon:*

Email:*

Titlu mesaj:*

Continut mesaj:*

 

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK