Cursul Naţional al Societății Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice – Actualităţi în Diabetologie

Data publicarii: 26-01-2017

Cursul Naţional al Societății Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice – Actualităţi în Diabetologie
Data: 25 martie 2017
Locația: Timișoara

Dragi colegi,

 

Avem privilegiul şi deosebita plăcere să vă invităm la Cursul Naţional al Societății Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice – Actualităţi în Diabetologie, ale carui lucrări vor fi organizate sub egida Societăţii Române de Diabet, Nutriție şi Boli Metabolice (SRDNBM)  şi a Universităţii de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” la Timişoara, în data de 25 martie 2017.

 

Ediţia din acest an va reuni diabetologii din întreaga țară pentru a dezbate împreună cele mai importante informații de actualitate în specialitatea noastră, dar și multe alte teme conexe, de interes.

 

Cursul se desfășoară în Timișoara, capitala Banatului, și cel mai important centru economic, cultural și academic din vestul țării.  Desemnată Capitală Culturală Europeană pentru 2021, Timișoara mai este numită și mica Vienă. Farmecul unic al orașului, multiculturalismul care și-a pus amprenta în arhitectură, gastronomie, stil de viață, sperăm să contribuie la crearea unei atmosfere plăcute și ospitaliere, care să favorizeze interacțiunile profesionale și personale ale participanților în cadrul acestei manifestări științifice, pe care o dorim cât mai reușită.

 

Vă aşteptăm cu drag!

 

Preşedinte SRDNBM, Prof. Dr. Cristian SERAFINCEANU

Preşedintele Comitetului de Organizare, Prof. Dr. Romulus TIMAR

 

Pentru mai multe detalii și înscriere, vă invităm să accesați www.diabet2017.medical-congresses.ro/Participant/Register.

Sursa: PALOMA TOURS, 26-01-2017, Vizualizari 439
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK