ROmedic Firme medicale Medicamente, vitamine, suplimente nutritive

Ce este rasina Mumie?

Rasina Mumie este colectata la inaltimi de peste 2000-5000 de metri, din locuri greu accesibile omului: grote, pesteri si stanci din zona Podisului Tibet si Pamir.


In compozitia sa intra un intreg complex de la 25 pana la 40 de substante organice si minerale: produsele de descompunere a compusilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acid benzoic, oxalic, aminoacizi: fenilalanina, alanina, arginina, acid glutamic, acid aspartic, glicina, lisina, metionina, serina, tirozina, valina) si alti acizi, terpenoide, steroizi naturali, vitamine din grupa B si P, fragmente de molecule polifenolice si alti compusi), si de asemenea macro-si microelemente (calciu, magneziu, siliciu, aluminiu, fier, mangan, seleniu, nichel, vanadiu, bariu, molibden, cadmiu, cupru, zinc, iod, bismut, crom, fosfor, cobalt, bor, stronfliu, beriliu, zirconiu, titan, argint, galiu) si miere. Cunoscutul medic german Max Gerson, afirma ca, pentru a trai, organismul uman are nevoie de 50 de microelemente, toate acestea regasindu-se in rasina Mumie, fiind recunoscuta ca un tonic puternic care actioneaza multilateral atat in cazul multor afectiuni, cat si asupra intregului organism.


Fiecare din elementele componente actioneaza asupra proceselor metabolice corespunzatoare ale organismului, activeaza procesele regeneratoare ale tuturor tesuturilor, au actiune antitoxica (elimina reziduurile toxice din organism), antiinflamatoare, cresc imunitatea si rezistenta corpului, restabilesc functiile scazute ale nervilor periferici si ale centrilor de analiza ai creierului, participa la biosinteza ADN-ului celular, grabind diviziunea si marirea numarului celulelor. Mai mult de jumatate din elementele existente in tabelul lui Mendeleev se gasesc in rasina Mumie.


Administrarea sistematica a acestei rasine face sa sporeasca numarul si forta limfocitelor T si a limfocitelor B, arsenalul de elita al sistemului imunitar. In medicina tradiflionala, rasina Mumie actioneaza direct, stimuland procesele de cicatrizare, totodata influentand curatarea rapida a ranilor de microbi si bacterii, inhiband evolutia proceselor inflamatorii, actioneaza cu succes in cazul ranilor (a celor purulente), accelerand procesul de epitelizare si scurtand timpul necesar regenerarii pielii.


Rasina Mumie are efecte pozitive asupra regenerarii oaselor si asupra diferitelor rani, stimuleaza procesul de regenerare a tesutului osos in cazul fracturilor si scurteaza perioada necesara refacerii.