Dentware - Singura soluție software din România pentru administrarea cabinetului stomatologic modern

Autor: ROmedic

Dentware - Singura soluție software din România pentru administrarea cabinetului stomatologic modern
Advertorial oferit de Dentware

Dentware este prima aplicație software de management al cabinetelor stomatologice din România, dedicată produselor Apple.

Operațiuni curente ca programarea consultațiilor, completarea fișelor medicale sau emiterea de facturi sunt automatizate și se realizează din câteva comenzi simple.

Informațiile sunt stocate în același loc și ai acces rapid la orice te interesează: fișa pacientului, istoric medical sau evidența facturilor.

Dentware simplifică sarcinile care, în mod obișnuit, consumă timp, spațiu și cel mai important - răbdarea personalului medical.

Business mai ușor de administrat

Un cabinet stomatologic este, până la urmă, și un business. Ca orice afacere depinde de echilibrul între resursele consumate și cele câștigate. Dentware te ajută să gestionezi programările, să emiți facturi, să ai la îndemână și în mod organizat datele pacienților. În felul acesta devii mai eficient, reduci costurile, câștigi încrederea și loialitatea clienților. În final te vei putea concentra mai bine pe dezvoltarea cabinetului tău stomatologic.

Costuri reduse

Probabil te-ai confruntat deja cu teancurile de hârtii, fișe, dosare, care tot cresc cu fiecare pacient consultat. Pe lângă dificultatea de a le organiza și verifica, acestea ocupă spațiu, consumă timp și costă bani. Dentware stochează toate aceste informații virtual, fără spațiu fizic ocupat și consum în plus de resurse materiale. Scăpați de teancurile de dosare îngrămădite pe rafturi și în cutii. Mai mult, timpul câștigat prin automatizarea operațiunilor înseamnă și ocazia de a consulta mai mulți pacienți, un câștig în plus pentru cabinetul tău.

O relație mai bună cu pacienții

Un pacient este, înainte de toate, o pesoană care are nevoie de ajutorul și atenția medicului stomatolog. Timpul pe care îl câștigi cu Dentware îl poți folosi pentru a întări relația cu pacienții tăi și a le câștiga încrederea. Vei avea acces la informațiile centralizate pentru fiecare pacient și vei putea alege cea mai bună abordare.

Le vei oferi un motiv în plus să revină în cabinetul tău știind că, pe lângă un stomatolog priceput, vor găsi și o persoană care are timp să îi asculte și să le acorde atenția de care au nevoie.

Funcții

 • 1. Programări
 • 2. Istoric medical si alerte medicale
 • 3. Notificări SMS Automate
 • 4. Modul imagistică
 • 5. Status Odontal
 • 6. Semnătură digitală pentru pacienți
 • 7. Disponibil Offline oricand/oriunde de pe tableta sau telefon
 • 8. Siguranța datelor
 • 9. Backup-uri automate
 • 10. Statistici
 • 11. 65+ filme explicative
 • 12. Sincronizare Google Calendar

Dentware poate fi folosit și fără conexiune la internet. Poți consulta în orice moment fișele medicale, imaginile salvate sau lista programărilor de pe dispozitivul pe care este instalată aplicația. În momentul conectării la internet datele introduse offline vor fi actualizate în cloud.

Statistici

Dentware generează statistici avansate despre modul în care clienții interacționează cu cabinetul tău stomatologic. Vei putea compara clienți noi și vechi, vei vedea timpul petrecut de pacienți în sala de așteptare, timpul mediu de programare sau numărul de programări pe săptămână/lună/an.

Pornind de la aceste date îți vei putea organiza mai bine timpul și îmbunătăți experiența clienților, care vor avea motive în plus să revină cu plăcere în cabinetul tău.

Pentru a beneficia de un cont gratuit timp de 30 de zile si a avea acces la toate functiile, va rugam sa va inscrieti pe www.dentware.ro.

Data actualizare: 19-04-2017 | creare: 19-04-2017 | Vizite: 365
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK