ROmedic Firme medicale Dispozitive de masura, control si diagnostic

Diacena Medical este o companie privata cu experienta pe piata aparaturii medicale din Romania, activitatea noastra fiind concretizata in import, comercializare si service pentru:
- aparatura si echipamente pentru dotari ambulante si autospeciale;
- aparatura pentru diagnosticare si tratament;
- aparatura pentru interventii, sali de operatie si ATI;
- instrumentar medical;
- echipamente pentru sterilizare;
- mobilier medical pentru cabinete, clinici si spitale.

 

Suntem promotorii si in acelasi timp adeptii convinsi ai unor relatii de parteneriat pe termen lung, bazate pe incredere si stima reciproca, criterii benefice din toate punctele de vedere ambelor parti.

 

Dorim sa fim partenerii dumneavoastra in realizarea actului medical de calitate, punandu-va la dispozitie solutii de dotare cu echipamente medicale performante, la preturi accesibile. In acest sens sprijinul nostru dorim sa fie: consultanta privind solutia de dotare adaptata nevoilor proprii a cabinetelor in functie de specialitatea medicala, respectare termenelor de livrare asumate, instruirea privind utilizarea cat mai optima a echipamentului medical achizitionat, suport tehnic asigurat de personalul nostru cu experienta in domeniu, asigurarea intretinerii periodice a aparatelor furnizate si interventia in service intr-un timp optim prin intermediul departamentului de service, autorizat de catre Ministerul Sanatatii.

 

Avem convingerea ca in acest mod atat clientii cat si partenerii nostrii - producatori de echipamente si dispozitive medicale - pot fi siguri ca impreuna cu Diacena Medical au o reprezentare profesionala si de incredere, capabila sa intampine si sa satisfaca cerintele si nevoile lor.

 

Diacena Medical este distribuitor si partener al mai multor firme producatoare de echipamente si aparatura medicala din Europa - Italia, Germania, Franta, Anglia, cat si din Statele Unite si Asia. Toti furnizorii nostri au implementate standardele de calitate ISO 9001 si ISO 13485, iar echipamentele si produsele medicale furnizate au marcaj si atestare CE in conformitate cu cerintelor din Uniunea Europeana si reglementarile legale din Romania.

 

Cheia succesului pentru Diacena Medical este profesionalismul, cunoasterea pietei, credibilitatea si nu in ultimul rand experienta tehnica.
Echipa Diacena Medical

Recomandări produse:

Doppler fetal profesional digital JPD-200C Doppler fetal profesional digital JPD-200C

Doppler fetal profesional pentru monitorizarea pulsului fătului de la 9 săptămâni cu sonda de mare sensibilitate. Siguranţă: doza de ultrasunete este sub standardul de...

Targa tip scaun cod. 5C Targa tip scaun cod. 5C

Dimensiuni (Lxlxh): 90 x 51x 91cm; Dimensiuni impachetata (Lxlxh): 90x 59 x 17cm; Greutate neta: 9kg; Sarcina utila: ≤159kg.

Monitor functii vitale C50 Monitor functii vitale C50
Producător: Lotus Medical Equipment Limited

SUPER OFERTA 30% (discount lichidare stoc)   (structura robusta si performante excelente pentru terapie intensiva) -10.4" Color Touch Screen, IPXI Waterproof        -Standard: 5-lead...

Preț: 1000 euro+tva
Defibrilator monofazic fara monitor Life Point Basic Defibrilator monofazic fara monitor Life Point Basic
Producător: Metsis

Defibrilator monofazic fara monitor Life Point Basic Monofazic; Manual; Mod Operare: Sincron / Asincron; Selectare Energie: 5 - 360 Joule; Descarcari socuri: 100+; Timp...

Trusa de lentile Trusa de lentile

266 de piese; Montura de plastic sau metal; Sticla normala sau optica; Geanta aluminiu eloxat.