ROmedic Firme medicale Mobilier medical

Diacena Medical este o companie privata cu experienta pe piata aparaturii medicale din Romania, activitatea noastra fiind concretizata in import, comercializare si service pentru:
- aparatura si echipamente pentru dotari ambulante si autospeciale;
- aparatura pentru diagnosticare si tratament;
- aparatura pentru interventii, sali de operatie si ATI;
- instrumentar medical;
- echipamente pentru sterilizare;
- mobilier medical pentru cabinete, clinici si spitale.
Suntem promotorii si in acelasi timp adeptii convinsi ai unor relatii de parteneriat pe termen lung, bazate pe incredere si stima reciproca, criterii benefice din toate punctele de vedere ambelor parti.
Dorim sa fim partenerii dumneavoastra in realizarea actului medical de calitate, punandu-va la dispozitie solutii de dotare cu echipamente medicale performante, la preturi accesibile. In acest sens sprijinul nostru dorim sa fie: consultanta privind solutia de dotare adaptata nevoilor proprii a cabinetelor in functie de specialitatea medicala, respectare termenelor de livrare asumate, instruirea privind utilizarea cat mai optima a echipamentului medical achizitionat, suport tehnic asigurat de personalul nostru cu experienta in domeniu, asigurarea intretinerii periodice a aparatelor furnizate si interventia in service intr-un timp optim prin intermediul departamentului de service, autorizat de catre Ministerul Sanatatii.
Avem convingerea ca in acest mod atat clientii cat si partenerii nostrii - producatori de echipamente si dispozitive medicale - pot fi siguri ca impreuna cu Diacena Medical au o reprezentare profesionala si de incredere, capabila sa intampine si sa satisfaca cerintele si nevoile lor.
Diacena Medical este distribuitor si partener al mai multor firme producatoare de echipamente si aparatura medicala din Europa - Italia, Germania, Franta, Anglia, cat si din Statele Unite si Asia. Toti furnizorii nostri au implementate standardele de calitate ISO 9001 si ISO 13485, iar echipamentele si produsele medicale furnizate au marcaj si atestare CE in conformitate cu cerintelor din Uniunea Europeana si reglementarile legale din Romania.
Cheia succesului pentru Diacena Medical este profesionalismul, cunoasterea pietei, credibilitatea si nu in ultimul rand experienta tehnica.
Echipa Diacena Medical

Recomandări produse:

Masca resuscitator PVC copii marimea 2 RN442 Masca resuscitator PVC copii marimea 2 RN442

Masca resuscitator PVC copii marimea 2 de unica folosinta.

Defibrilator PAD-AED - AS B Defibrilator PAD-AED - AS B
Producător: Italia

Defibrilator PAD-AED - AS B PAD (Public Access Defibrillator) accesibil fara training minim, destinat spatiilor publice, cu posibilitate de utilizare rapida si sigura in...

Autoclava cu aburi Athena 23 Autoclava cu aburi Athena 23
Producător: Italia

Autoclava cu aburi Athena 23 In comparatie cu alte aparate din aceeasi clasa existente pe piata, a fost creata pe baza unei tehnologii avansate,...

Autoclava cu aburi clasa S Neptune 18 Autoclava cu aburi clasa S Neptune 18
Producător: Italia

Autoclava cu aburi clasa S Neptune 18 Caracteristici: Dispozitive medicale (Directiva 93/42/CEE): clasa a II-a; Clasa de sterilizare: S; Teste: Vaporline; BI-OK; Bowie Dick;...

Ecograf ocular 210 A/B Scan Ecograf ocular 210 A/B Scan

Ecograf ocular 210 A/B Scan Descriere - rezolutie superioara - caracteristici: B, B+B, B+A, A - zoom variabil intre 34 si 60mm - dimensiuni...