Medical Discount: Produse medicale la pret redus

Dispozitiv electronic impotriva pasarilor daunatoare BR 33

Pret: 1264,89 ron
Produs publicat de:  AGAN TRUST -- BUCURESTI (Bucuresti), telefon: 0758101504
Dispozitiv electronic impotriva pasarilor daunatoare BR 33

Aparatul BR-33 este conceput special pentru a tine la distanta pasarile intr-un mod ecologic, fara poluanti sau produse chimice. Dispozitivul emite sunete ale pasarilor de prada in combinatie cu zgomote de pusca. BR-33 este folosit in principal pentru controlul pasarilor in zone agricole si de depozitare, aeroporturi, porturi, depozite, pe o suprafata de aproximativ 25.000-30.000 mp. Instalarea aparatului: Acest aparat impotriva pasarilor poate fi montat pe un stalp de orice forma sau material la o inaltime de 150-200cm. Se recomanda ca acesta sa fie montat in centrul zonei care se doreste a fi protejata. Difuzoarele sunt orientate astfel incat sa asigure o propagare a sunetului cat mai buna. Aparatul poate fi pus in functiune prin doua moduri: prin conectarea la reteaua electrica 220V, cu ajutorul unui adaptor de 12V (adaptor neinlcus in colet) prin conectarea la o baterie auto 12V. Daca optati pentru o conexiune la baterie, se ataseaza clemele pentru conectare (cleme incluse in colet) astfel, clema rosie la borna "+" iar clema neagra la borna "-". Se recomanda utilizarea unei baterii de 12V cu o capacitate de cel putin 45 Ah. Durata de viata a baterie este in medie de 5-10 zile, in functie de tipul si nivelu sunetului folosit. Pentru eficienta maxima a dispozitivului, recomandam ca volumul acestuia sa fie setat la maximum. Aparatul este prevazut in partea frontala cu 3 LED-uri, ce vor indica: - "Sensor": monitorizarea aparatului se schimba in functie de lumina. Astfel cand lumina inconjuratoare scade (apus de soare), aparatul trece in modul de noapte. Acest lucru inseamna ca in timpul noptii aparatul este in modul de asteptare, nu v-a emite, deoarece si pasarile sunt inactive. - "Power": acest LED se aprinde cand aparatul este conectat la o sursa de alimentare si indica buna functionare a acestuia. - "Low Bat": se aprinde cand bateria este pe terminate (doar in cazul in care aparatul este conectat la o baterie auto). Cand se activeaza acest LED aparatul da un semnal de avertizare la fiecare 10 minute. Cu toate acestea, functionarea aparatului nu este afectata, insa acesta mai poate functiona pentru o perioada de maxim 2 ore. Dupa acesta perioada de timp, aparatul trece automat in modul standby (nu va mai emite sunete pana cand bateria nu va fi schimbata sau reincarcata). Atunci cand aparatul este in standby, alarma impotriva pasarilor nu se va activa. Acest lucru va proteja bateria de o descarcare completa. Specificatii tehnice: Voltaj: 12C/DC Sursa de alimentare: Acumulator auto 50 A Consum de energie: 40 W Zona efectiva: 25.000-30.000 m Temperatura de operare: -10 C + 40 ° C Alte informatii: Garantie persoane juridice: 12 luni Garantie persoane fizice: 24 luni Produs in: Bulgaria Model: BR-33 Cod produs: 110009 Disponibilitate: Pe stoc

Livrare : Prin curier rapid, 24h in toata tara Taxa de transport : 15 RON Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)
TRIMITE UN MESAJ CATRE AGAN TRUST:

 

Numele dvs:*

Telefon:*

Email:*

Localitatea dvs:*

Titlu mesaj:*

Continut mesaj:*

 

Nr. vizite 42
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK