Dispozitivul care îți indică alimentele potrivite pentru flora ta bacteriană

Dispozitivul care îți indică alimentele potrivite pentru flora ta bacteriană
Aire este un dispozitiv care identifică alimentele care sunt sau nu benefice în funcție de microflora bacteriană specifică și te ajută să îți stabilești o dietă potrivită pentru echilibrarea ei.

Substanțele care sunt eliminate din organism prin intermediul gazelor respiratorii pot oferi numeroase informații despre sănătatea organismului. Flora bacteriană răspunde diferit la diverse alimente, în funcție de organism. Un mod de a identifica ce alimente îi provoacă unui individ balonare, dureri abdominale, constipație sau diaree este analiza respirației

Acest nou dispozitiv măsoară compușii chimici din respirație pentru a facilita adoptarea unei diete potrivite în funcție de proprietățile sistemului digestiv. Când microflora bacteriană nu acceptă anumiți compuși cum este fructoza, lactoza sau sorbitolul, oprește sau încetinește digestia lor. Acest lucru duce la fermentarea lor, ceea ce eliberează gaze ca hidrogenul sau metanul în circuitul sangvin și sunt ulterior eliminate prin aerul expirat.

Dispozitivul se sincronizează cu o aplicație specifică, solicită ca utilizatorul să își testeze respirația pentru diferite grupe de carbohidrați și înregistrează rezultatele pentru a crea un set de date personalizate.

Ulterior, aplicația oferă principii și sfaturi privind alimentele care conțin niveluri crescute ale substanțelor respective, pentru alcătuirea planurilor alimentare care să fie compatibile cu proprietățile microflorei.

Sursa: New Atlas

Data actualizare: 13-12-2016 | creare: 13-12-2016 | Vizite: 1176
Bibliografie
Hand-held breathalyzer identifies which foods don't agree with you, link: http://newatlas.com/foodmarble-aire-breathalyzer-food/46866/
Alte articole din aceeași secțiune:

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
 • Lactatele cresc eficiența probioticelor adăugate
 • Deficitul de fibre din alimentație poate modifica compoziția florei intestinale
 • Un dispozitiv pentru prelevarea probelor de sânge fără ace
 • Forumul ROmedic - întrebări și răspunsuri medicale:
  Pe forum găsiți peste 500.000 de întrebări și răspunsuri despre boli sau alte subiecte medicale. Aveți o întrebare? Primiți răspunsuri gratuite de la medici.
    intră pe forum
  Aplicația Activ (by ROmedic)
  Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

  Accesează gratuit Aplicația
  Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK