Dispozitivul care poate ajuta la diminuarea durerilor de spate

Dispozitivul care poate ajuta la diminuarea durerilor de spate
Compania multinațională Bayer, cu domeniu de activitate axat pe produse chimice, farmaceutice și medicale, a anunțat dezvoltarea unui nou produs pe bază de curenți TENS (stimulare electrică nervoasă transcutanată) ce poate favoriza reducerea durerilor de spate, dispozitiv numit Aleve Direct Therapy.

Acest nou dispozitiv are forma redusă și compactă cu două extensii produse dintr-un gel special ce permite fixarea pe piele. Este alimentat de la baterii simple tip AAA și este pornit pe baza unui singur buton Pornit/Oprit.

Sistemul este controlat prin intermediul unei telecomenzi cu butoane simple de reglare a nivelului intensității curentului transmis (dispozitivul suportă 15 nivele de intensitate). Sistemul TENS fucționează pe principiul transmiterii unor serii de impulsuri electrice la nivelul spatelui, permițând musculaturii și coloanei vertebrale să reacționeze, optimizează fluxul semnalului la nivelul nervilor spatelui și favorizând eliberarea de endorfine și alți hormoni.

Are capacitatea de a diminua considerabil durerile de spate în intimitatea propriei locuințe, induce relaxarea musculaturii și permite desfășurarea activităților zinice obișnuite, reducând necesitatea administrării medicamentelor.

Numeroase persoane se confruntă cu dureri de spate, iar inovațiile în domeniul stimulării electrice nervoase permit managerierea lor cu mai multă ușurință.

Sursa: Telehealther
Sursa foto: Telehealther

Data actualizare: 13-07-2017 | creare: 13-07-2017 | Vizite: 433
Bibliografie
Aleve Direct Therapy from Bayer can relieve your back pain, link: https://telehealther.com/aleve-direct-therapy-bayer-can-relieve-back-pain/
Alte articole din aceeași secțiune:

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
 • Cum menținem sănătatea spatelui?
 • Dispozitivul capabil să identifice agenţii patogeni din alimente
 • Un dispozitiv pentru prelevarea probelor de sânge fără ace
 • Forumul ROmedic - întrebări și răspunsuri medicale:
  Pe forum găsiți peste 500.000 de întrebări și răspunsuri despre boli sau alte subiecte medicale. Aveți o întrebare? Primiți răspunsuri gratuite de la medici.
    intră pe forum
  Aplicația Activ (by ROmedic)
  Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

  Accesează gratuit Aplicația
  Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK