ROmedic Firme medicale Produse medicale

Doctor K Medic Legist este unul dintre cei mai importanti furnizori în domeniul patologiei si histologiei. Noi producem diferite articole în domeniul patologiei, histologiei si echipamente de laborator care se folosesc de experienta noastră indelungata.


Cantar de uz medical, cantar adulti cu taliometru, cantar XL, cantar nou-nascuti, cantare care masoara greutatea corporala, cantar platforma, cantar scaun, cantar cu suport de sprijin, cantar personal, cantar tip lifter.


Campuri chirurgicale, pentru operatii, folii de incizie, saci colectori, campuri dezinfectie picioare, covoras dezinfectie picioare, servetele impregnate cu solutie alcoolica/nonalcoolica.


Frigidere medicale, frigider laborator medical, banci de sange.


Instrumentar medical.


Un ajutor de nepretuit sau un cadou elegant - o gama diversificata de bastoane si carje.


Baston, baston elegant, bastoane elegante, baston cadou, cadouri elegante, cadou elegant, cadou pensie, carja, carje canadiene, cadre de mers, cadru de mers, inaltator wc, inaltator toaleta, suport pentru baie, scaune de dus.

Recomandări produse:

MSC - Taliometru mecanic portabil MSC - Taliometru mecanic portabil

Taliometru mecanic portabil pentru copii de pâna la 100 cm în lungime Descriere: Aprobat ca dispozitiv medical in acord cu 93/42/EEC Domeniu de...

Preț: -
Cadru de mers Cadru de mers

Cadre de mers din aluminiu, inaltime reglabila, simple sau " care pasesc", pliabile

Frigidere Medicale MPR +2° +15° C Frigidere Medicale MPR +2° +15° C

Frigiderele Medicale MPR , valabile in 2 finisari, alb sau inox, cu volume intre 110 litri si 2.100 litri , au ca trasatura distinctiva...

Preț: -
Tripod, Qouatropod Tripod, Qouatropod

Tripod, qouatropod, din aluminiu simple sau colorate, carja greutate maxima 130kg

Standuri de testare verticale Standuri de testare verticale

Standuri de testare verticale

Preț: -