ROmedic Firme medicale Produse ingrijire corporala si infrumusetare

eAcid.ro este singurul magazin online din Romania cu produse de medicina estetica (fillere, mezoterapie).


Site-ul nostru isi propune sa va ofere cea mai buna gama de produse estetice ORIGINALE, cele mai noi tendinte in domeniu la preturi competitive.


Calitatea brandurilor pe care le comercializam (Princess, Juvederm, Teosyal, Filorga, Perfectha, etc.) si suportul echipei de vanzari in alegerea si recomandarea produselor, ne recomanda sa stabilim o relatie comerciala pe termen lung.
 
Autenticitatea produselor
Produsele comercializate pe acest site sunt in perfecta concordanta cu normele si cerintele europene aplicabile la aceasta data inclusiv pe teritoriul Romaniei.


Garantam originalitatea produselor si provenienta acestora exclusiv pe cai legale. Nu comercializam produse replica sau produse a caror provenienta nu este certa.

Recomandări produse:

FILORGA® M-HA 18 FILORGA® M-HA 18

​Filorga M-HA18 este o substanță de umplere dermică indicată pentru tratamentul liniilor fine și a ridurilor superficiale și pentru redensificarea cutanată.

Preț: 463 RON
TEOSYAL® KISS TEOSYAL® KISS
Producător: TEOXANE

Teosyal® Kiss este un produs de îmbunătățire a buzelor, conceput special pentru armonizarea contururilor și a volumului buzelor. Teosyal® Kiss este adaptat mobilității buzelor...

Preț: 1055 RON
PRINCESS® VOLUME 1ML PRINCESS® VOLUME 1ML
Producător: CROMA PHARMA

Princess Volume este indicat pentru corectarea ridurilor si pliurilor profunde, depresiunile cutanate, contururile faciale si crearea volumului. Pentru corectarea ridurilor adânci până la foarte...

Preț: 299 RON
PERFECTHA® DERM PERFECTHA® DERM

Perfectha Derm este un agent de umplere cu  acid hialuronic, destinat să ajute linii medii, inclusiv linii de contururi ale buzelor și linii gabellare.

Preț: 345 RON
JUVEDERM® VOLITE JUVEDERM® VOLITE

Juvederm® Volite este primul produs injectabil special conceput pentru a îmbunătăți calitatea pielii. Produsul inovator utilizează tehnologia VYCROSS pentru utilizare pe față, gât, decolteu...

Preț: 1351 RON