ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Endocrinologie Endocrinologie Cluj-Napoca

Profesionalismul și cei peste 30 de ani de experiență ne recomandă!

EndUroMedica este cea mai bună alegere pentru sănătatea ta. În clinica noastră beneficiezi de consultații și tratamente medicale de specialitate, la cele mai înalte standarde de calitate și medicale actuale în domeniul endocrinlogiei și urologiei.

 

De buna funcționare a sistemului endocrin depinde sănătatea întregului organism, afecțiunile endocrine fiind extrem de complexe care necesită investigații la fel de specifice pentru diagnosticarea precoce și precisă, patologia tiroidiană fiind de referință în acest domeniu.

 

Urologia este ramura medico-chirurgicală care se adresează afecțiunilor tractului urinar și a sistemului reproductiv la bărbați, serviciile fiind disponibile în regim de ambulator de specialitate în cadrul clincii noastre.

 

Deoarece CALITATEA RIDICATĂ a actului medical la un PREȚ CORECT este prioritatea noastră, tarifarea consultațiilor și a tratamentelor a fost stabilită în funcție de experiența profesională a medicului care le execută și gradul de dificultate al procedurilor. Costurile includ atât consumabilele cât și medicația administrată intraprocedural.

 

Confortul pacienților noștri este foarte important, de aceea vă punem la dispoziție cele mai bune servicii într-un cadru plăcut, promptitudine și o atitudine corectă, empatică, pentru a depăși cât mai curând disconfortul cauzat de boală și pentru a regăsi împreună calea către sănătate.
Mulțumim pentru încredere!