Firmele din provincia chineză Hebei, interesate să investească la Buzău

Data publicarii: 16-07-2017

O delegaţie a provinciei Hebei din China a vizitat sâmbătă judeţul Buzău în vederea unui parteneriat economic şi cultural.

Oaspeţii au fost primiţi de preşedintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, de prefectul Carmen Ichim, de parlamentari şi manageri de instituţii judeţene.

''Judeţul Buzău are o tradiţie în implementarea unor investiţii din China, deja activează societăţi comerciale în domeniul tutunului, prelucrării lemnului şi electrotehnică, în acest moment, peste 3.000 de salariaţi lucrează în firme cu capital chinezesc", a declarat preşedintele CJ Buzău.

La rândul său, vicepreşedintele provinciei Hebei, Guo Hua, a afirmat că firmele din această provincie sunt interesate să investească în domeniul IT, industria farmaceutică şi energia verde. ''Vom trimite o delegaţie a oamenilor de afaceri pentru a identifica concret domeniile de investiţii'', a spus el.

Oaspeţii chinezi au vizitat Muzeul Judeţean Buzău şi Vulcanii noroioşi de la Pâclele-Berca.
Sursa: Agerpres, 16-07-2017, Vizualizari 35
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK