FitSmoke – antrenorul personal pentru renuntarea la fumat

FitSmoke – antrenorul personal pentru renunțarea la fumat

FitSmoke – antrenorul personal pentru renunțarea la fumat
FitSmoke este un dispozitiv care te poate ajuta să renunți la fumat. Acesta are forma unui pachet de țigări, ajutându-te să monitorizezi țigările fumate, ajutându-te să limitezi și ulteriori să renunți la fumat.

Fumatul este responsabil de peste 87% dintre decesele cauzate de cancere pulmonare, fiind un factor de risc semnificativ și pentru alte numeroase tipuri de cancer, afecțiuni pulmonare, boli cardiovasculare, AVC sau cataractă. Renunțarea la fumat nu este deloc ușoară, dar este posibilă cu efort, reduce considerabil riscul de afecțiuni și crește speranța de viață!

Iată care sunt avantajele renunțării la fumat!

Cum funcționează aplicația?

Utilizatorul trebuie să își creeze un profil, să introducă date privind obiceiul de fumător (țigări fumate pe zi, bani cheltuiți pe pachete de țigări etc.), să își stabilească obiective etc. Treptat, pachetul digital afișează țigările programate pentru ziua respectivă și țigările rămase. Pentru a fuma, vei primi  notificare la ora stabilită, când vei putea să fumezi țigara programată sau să o reprogramezi.

Dar ce facem în situațiile stesante? Se poate apăsa butonul de urgență și poți alege între un joc care să îți distragă atenția sau fumatul unei țigări. Dispozitivul te ajută să reduci treptat numărul țigărilor fumate, să îmi contorizezi timpul trecut de la ultima țigară, banii economisiți și să te gândești de două ori înainte de a mai aprinde o țigară.

Informează-te despre evaluarea dependenței de nicotină.

Pachetul inteligent poate fi umplut cu 20 de țigări. Aplicația specifică pentru telefon contorizează, afișează și reține datele.

Mai multe despre principiul de funcționare al pachetului de țigări inteligent pentru renunțarea la fumat, aici:Sursa: Gadget wearables
Foto: FitSmoke

Data actualizare: 09-02-2018 | creare: 09-02-2018 | Vizite: 237
Bibliografie
FitSmoke: the smart cigarette pack that helps you quit smoking, link: http://gadgetsandwearables.com/2017/12/29/fitsmoke/

Alte articole din aceeași secțiune:

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dependenta de nicotina
  • Evaluarea dependenței de nicotină
  • Renuntarea la fumat
  • Aplicația Activ (by ROmedic)
    Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

    Accesează gratuit Aplicația
    Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK