"Menstruatie peste sarcina"?

05-04-2017
IulianaMatei
Nu este medic/terapeut
IulianaMatei
Buna ziua! Spre ex in februarie dupa un tratament cu antibiotice menstruatia a venit maro foarte inchis, primele 3 zile cantitate normala, restul scazuta pana in a 9a zi.In martie la fel, insa durata a fost mai scurta, 2 zile normal(maro), a 3a zi 2 picaturi, iar a 4a si a 5a zi acea scurgere maronie. Am facut 2 teste de sarcina..au fost efectuate dupa 2 luni de la actul sexual, au iesit negative. Si totusi sunt nelinistita, de o saptamana ma simt balonata, urinez frecvent..Ar trebui sa stau linistita in privinta asta?
2 comentarii
2
05-04-2017, ora 19:40
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
In privinta sarcinii daca testele le-ati facut la 2 luni de la ultimul contact puteti fi linistita, e probabil o dereglare a ovulatiei. Faceti si o ecografie transvaginala sa va lamuriti daca nici menstrele urmatoare nu sunt normale.
0
07-04-2017, ora 22:55
IulianaMatei
Nu este medic/terapeut
IulianaMatei
A aparut ciclul menstrual, ceea ce este ciudat, nu numai culoarea inchisa cat si textura, este groasa precum o crema, nu mai stiu cum este normal sau anormal pana la urma, cum arata acele scurgeri "peste" si cum este de fapt menstruatia. Atat de eronate ar putea fi acele teste, chiar si de la 2 luni de la act sa dea un raspuns fals negativ? Dupa incetarea ciclului clar voi merge la un control. Va multumesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.