10 zile intarziere(tratament etoricoxibum 90mg)si alte simptome ale sarcinii, 3 teste neg.

31-05-2016
sam_37
Nu este medic/terapeut
sam_37
Buna ziua,
ma aflu intr-o situatie ce ma nelinisteste in mod deosebit. Voi preciza din start ca nu imi doresc o sarcina si am inceput a ma ingrijora la modul cel mai serios. Raport neprotejat acum 18 zile. Asteptam ciclul pe data de 21 mai, dar nu a aparut. De obicei activitatea sexuala (plus stres si alti factori ma gandesc) imi intarzie ciclul chiar si pana la 10 zile, deci initial nu mi-am facut prea multe probleme. Acum insa am o stare de greata permanenta, de cateva zile. Am avut ceva probleme de constipatie, apoi diaree, si acum totul pare a fi revenit cat de cat la normal, dar starea mea de greata nu mai trece, si orice mananc parca imi sta pe gura stomacului. Nu mai spun despre starea de oboseala si incapacitatea de depunere de efort (atletism). Am facut tratament cu Etoricoxibum 90mg + Gel cutanat cu Ibuprofen timp de o saptamana (Arcoxia 2 capsule/zi), terminand duminica. Din cate mai stiu este posibil ca si aceste medicamente sa fi avut rolul lor in intarzierea mea. Am facut deja 3 teste de marci diferite, in zile diferite, dintre care ultimul astazi, toate negative. Ma gandeam este posibil sa fie totusi prea devreme pentru o certitudine si sa fie de fapt vorba de falsuri negative? Dar, presupunand ca greata mea este provocata de hormonul hcg, in cazul asta el ar trebui sa fie deja prezent intr-o cantitate destul de mare incat sa fie usor detectabil de testele de sarcina (clearblue de exemplu), corect sau nu? Nu mai stiu ce sa gandesc. Astept un raspuns, va multumesc!!
2 comentarii
0
31-05-2016, ora 18:52
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca nu va doriti o sarcina nu intretineti nici un fel de raport sexual neprotejat.
Nu cred ca sunteti insarcinata.
Posibil sa fie o intarziere din cauza medicamentelor si greata cauzata tot de acele medicamente chiar daca le-ati intrerupt. Ele mai ataca ficatul.
Asteptati linistita venirea menstruatiei.
0
31-05-2016, ora 18:55
sam_37
Nu este medic/terapeut
sam_37
Multumesc mult!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: