16 ani, sex neprotejat, menstruatie neregulata

16-08-2008
speriata
Nu este medic/terapeut
speriata
va rog ajuta.ti.ma..mi.am inceput viata sexuala cu cateva luni in urma si pana akum nu m.am protejat nikiodata pt k din kte am auzit este prea incomod..am 16 ani si nu am menstruatia regulata..imi vine 2 luni la rand e ok si apoi nu mai vine 5-6 luni poate chiar mai mult..dar nu cred k asta este problema..in urma cu cateva zile am avut iar sex neprotejat si cand a ejaculat a ramas putina sperma la intrare(scuza.ti.ma)...am citit pe una dintre pagini k spermatozoizii isi pot face lok...mi.e frik...oare am ramas insrcinata?lunile trecute(2 la rand) am avut menstruatia regulata dar luna asta trebuia sa imi vina pe 8 si nu mi.a venit..ce se intampla??mai am o problema...am vrut sa incerc cu test de sarcina dar prietenul meu zice sa nu imi fac griji k el are grija sa nu se intample nimic...si chiar daca ma duk la farmacie fara sa stie el nu pot pentru ca ma cunoaste toata lumea si pe el la fel..aceeasi problema este si cu mersul la un ginecolog...nu pot sa rog o prietena pentru k nu am pe cine si nu vreau sa afle parintii sub nicio forma..va rog ajuta.ti.ma!!!sunt speriata si ingrijorata ce sa fac/??nu exista alta modalitate de a afla daca s.a intamplat ceva???va rog e urgent
7 comentarii
0
16-08-2008, ora 00:00
speriata
Nu este medic/terapeut
speriata
si mi e ceva.prietenul meu nu cred k stie ceva despre scurgerile acelea...transparente...nu am discutat despre asta.scurgerile acelea le are orice baiat sau depinde???daca are vreo infectie??va rog rasp!!! o sa intru maine.sunt ingrijorata va rog ajutor!!!
0
16-08-2008, ora 00:00
Dr. Radu Botezatu
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Radu Botezatu
Oricat de incomod ai auzit tu ca este, cel mai sanatos este sa folosesti ca mijloc de contraceptie prezervativul de acum inainte.
La orice farmacie gasesti un test de sarcina pe care il poti face...
In mod normal la baieti nu exista nici o scurgere transparenta. Este posibil sa fie vreo infectie, dar asta nu se poate spune cu certitudine decat de un medic in urma unor teste.
De asemeni neregularitatile menstrelor tale nu reprezinta un lucru tocmai bun. Ar trebui sa mergi la medic si pentru asta.
Numai bine,
0
20-08-2008, ora 00:00
danelly_20_2006
Nu este medic/terapeut
danelly_20_2006
ai auzit k este incomod...dar ai incercat u sa vezi dak este cu adevart incomod?nu temai lua dupa spusele altora si mai cu seama dupa spusele baietilor pt k in general asta e replica lor.avand in vedre k ai un ciclu nereg cu atat mai putin ar trebui sa mai incerci sa intretii relatii sexuale fara nici un fel de protectie...eu stiam k dak ciclul vine la un interval de mai mult de 3 luni e problema si ar trebui sa consulti un medic ginecolog.de ce nu rogi pe cineva sa iti cumpere un test de sarcina?
0
21-08-2008, ora 00:00
Iovita
Nu este medic/terapeut
Iovita
Salut... prietenei mele nu ii place sa foloseasca prezervativul zice ca doare si pe mine ma incomodeaza enorm de mult si am o ejaculare proasta scurgerea aia transparenta banuiesc ca e asa zisa "picatura placerii".
0
26-08-2008, ora 00:00
lorenab
Nu este medic/terapeut
lorenab
asta e inconstienta!.trebuie in primul rand TU sa "ai grija sa nu se intample nimic".farmacii sunt cu miile.te duci undeva in alta zona daca chiar e.mai ales k acum se gasesc teste de sarcina si prezervative foarte usor!
0
28-08-2008, ora 00:00
MagicianulCP
Nu este medic/terapeut
MagicianulCP
frate, adica nu ti-e frica sa faci sex neprotejat, dar ti-e teama sa intri in farmacie?hahahahahahahah, esti tare

ti-o meriti fata
0
09-09-2008, ora 00:00
roxana_2008
Nu este medic/terapeut
roxana_2008
draga mea ai aflat ceva sint curioasa sa stiu daca ai avut noroc sau ghinion?oricum ar fi te rog sa ai grija de tine, incearca sa mergi cu o prietena la farmacie si sa intrebi ce anticonceptional ar fi bune pt tine, ca sa nu se uite cas minte_o ca acum vrei sa incepi viata sexuala si din cauza ca parintii nu ar fi de acord cu asta nu poti sa mergi la un ginecolog(asa cum ar trebui procedat in mod normal) fiindca sunt constienta ca nu ai bani nici tu nici el pt consultatie.oricum incearca prezervativul, nu poti spune ca nu iti place ceva ce nu ai incercat.ai grija de tine draguta mea ca esti tanara si naiva.pa
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Creșterea nivelului de testosteron îi face pe adolescenți să fie nerăbdători
  • De ce întârzie menstruația?
  • Orientarea sexuală a adolescenților
  • De ce ai menstruații neregulate și ce poți face
  • Caracteristici ale ciclului menstrual ce ridică semne de întrebare
  • Ciclul de două ori pe lună
  • Trăirile pozitive din adolescență pot influența sănătatea și starea de bine la maturitate
  •