2 partide de sex neprotejat in aceeasi seara

14-05-2017
xayano
Nu este medic/terapeut
xayano
Ieri seara am facut sex neprotejat, folosind metoda retragerii, dar la interval de aproximativ 20 de minute am facut sex pentru a doua oara. Mentionez ca dupa primul act partenerul s-a sters, dar nu a urinat, nici nu a facut dus. Sunt in a 15-a zi a ciclului, deci perioada este fertila. Ar trebui sa iau pastila de a doua zi?
1 comentarii
1
15-05-2017, ora 09:20
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna dimineata, inteleg ca vreti un copil? Daca veti continua in felul aceasta in aceasta situatie veti ajunge. Este greu de spus daca s-a produs o sarcina dar sansele sunt destul de mari. Lichidul care se scurge din penis in timpul actului sexual contine spermatozoizi, iar dupa un act sexual ramane sperma pe traiectorie chiar daca se urineaza.
Utilizarea pastile de a doua zi aduce cu sine un puternic dezechilibru hormonal si este recomandată ca solutie de exceptie, nu de regula. Este important sa intelegeti ca responsabilitatea pentru propria persoana, sanatate si viata va apartine in exclusivitate drept care va recomand educatie sexuala si masuri contraceptive.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici