2 pastile de yaz uitate

18-03-2012
scumpiii
Nu este medic/terapeut
scumpiii
Buna ziua,
Va scriu pentru ca am si eu o problema. Am uitat sa iau in cea de-a treia saptamana 2 pastile de yaz: cand am uitat-o pe prima, am realizat dimineata, dar trecusera 12 ore, asa ca am luat-o si am zis ca nu o sa mai fac pauza (cum este specificat in prospect), dar astazi, la 2 zile dupa, am uitat iar o pastila (si au trecut 12 ore, deci nu o mai pot lua). Asa ca sunt 2 pastile uitate in cea de-a treia saptamana si in prospect spune ca trebuie sa ma adresez medicului. Mai am de luat 3 pastile si apoi ar fi pauza.
As dori un sfat va rog!
Multumesc!
3 comentarii
0
18-03-2012, ora 18:48
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ia in continuare cele trei pilule ramase pana la pauza, ca de obicei, apoi pauza de 7 zile se anuleaza, nu mai faci nici o pauza, incepi o noua folie dupa cea de-a treia pastila, din ziua a 4-a [ care trebuia sa fie prima zi de pauza ]..Deci vei continua cu folie noua imediat ce termini de luat cele trei ramase. S-ar putea sa nu-ti vina menstruatia, sa nu te sperii, e normal. Si nu mai uita pilulele.
0
18-03-2012, ora 21:49
scumpiii
Nu este medic/terapeut
scumpiii
Multumesc mult pentru raspuns si pentru rapiditate! Nu o sa le mai uit de acum incolo. La yaz e pauza doar de 4 zile, dar banuiesc ca nu asta e important...
0
09-08-2012, ora 21:53
alina elena alina
Nu este medic/terapeut
alina elena alina
Buna seara. Am o urgenta.astazi este joi si eu am uitat sa iau pastilele yaz de marti si miercuri...deci doua pastile uitate din cel de al treilea rand al blisterului...ce este de facut??
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul