3 ani - Tulburari GRAVE de somn.

03-07-2013
Veronika2
Nu este medic/terapeut
Veronika2
Buna ziua.
Puiul meu are 3 ani si 2 luni si pana acum a dormit doar 4 nopti intregi, fara intrerupere. Adoarme seara la ora 22.30, maxim si doarme pana pe la 2, iar de-acolo din 20 in 20 de minute plange, tipa, se agita.
Am discutat pana acum cu doi medici specialisti pediatrie, care mi-au spus sa am rabdare, insa suntem epuizati si chiar nu stiu ce sa mai fac. Am incercat remedii naturiste, am scos temporar somnul de la pranz (2 ore) dar fara niciun efect. Mentionez ca toata agitatia lui e in somn, ca si cum ar avea cosmaruri si nu e deloc constient pe perioada agitatiei.
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac, e cazul sa merg cu el la psiholog? Chiar suntem niste parinti constiinciosi, am eliminat toti factorii perturbatori si de agitatie dinainte de culcare, respectam o dieta echilibrata... nu stiu ce am mai putea face. Si mi-e foarte mila de tot zbuciumul lui.
Apreciez fiecare sfat primit, va multumesc.
3 comentarii
0
04-07-2013, ora 17:06
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Pediatrie, Timisoara
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Buna ziua. Este necesar sa va adresati unui psiholog si poate chiar si unui specialist in neuropsihiatrie pediatrica. Copilul pare a suferi de pavor nocturn si estre necesara evaluarea, identificarea cauzei si interventie terapeutica. Multa sanatate!
0
04-07-2013, ora 22:11
Veronika2
Nu este medic/terapeut
Veronika2
Va multumesc pentru raspuns, am fost astazi la o discutie cu un medic psiholog, dimineata la 9 avem primul consult. Ma rog sa fie totul bine.
Inca o data, multumiri.
0
04-06-2015, ora 09:33
strawberry_04
Nu este medic/terapeut
strawberry_04
Doamna, e posibil sa mergeti la un psihiatru 2...7 si tot atatia psihologi...sa sperati intr-o ameliorare...si sa tot fiti dezamagita. Daca se va ajunge cumva aici, trebuia sa fiti de acum convinsa ca nimic nu va va face sa abdicxati pana nu veti fi rezolvat problema puiului...indiferent ce. Treaba dvs nu e sa demonstrati nici ca doctorii sunt incompetenti nici care sunt limitele meseriilor de medic si psiholog. Aceasta convingere e insasi cheia bolii pe care copilul indiferent cat de mic o va simti si va contribui la accentuarea tulburarii. Si inca ceva...reduceti sonorul la tot...de la vocile persoanelor la desene animate. Ambianta excitanta de regula accentueaza tulburarea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cât trebuie să doarmă bebelușul și copilul mic
  •