a fi sau nu zero pozitiv HIV

27-05-2011
adutzu
Nu este medic/terapeut
adutzu
Buna ziua, ma numesc Adrian si de ceva vreme nu ma simt bine deloc, dureri de cap gen junghiuri in partea din spate a capului, transpiratii noapte, insomnii, simt ceva in spatele urechii drepte umflat si tare iar la atingere e putin dureros. am facut un control la un cabinet particular si m au pus sa mi fac o gramada de analize, cam toate inclusiv HIV SI VDRL. am fost mi am facut toate analizele iar VDRL- ul mi a iesit pozitiv. de aici am fost indrumat sa merg la un specialist sa ma tratez. am fost la policlinica la cabinetul de boli venerice iar aici d na Doctor M. mi a zis ca sifilisul nu e dureros, mi a recoltat din nou sange si m a rugat sa revin peste 2 zile, prescriindu mi si o reteta in acelas timp, 5 medicamente Aerius, acid lactic...am revenit peste 2 zile la cabinet, rezulatul VDRL a fost negativ. eu tot asa ma simt, si nu mi dau seama ce se intampla cu mine, e posibil sa mi ascunda cineva vreun diagnostic ???? Multumesc
7 comentarii
0
27-05-2011, ora 18:43
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Nu iti ascunde nimeni niciun diagnostic, oricum ai primi tratament deosebit de cel prescris.
Daca esti din Bucuresti, mergi la Spitalul Victor Babes, sunt acolo medici competenti si posibilitatea de a face mai multe analize de profil.
Sanatate!
0
27-05-2011, ora 18:51
adutzu
Nu este medic/terapeut
adutzu
Multumesc pentru raspunsul tau, sper si ma rog in fiecare noapte de atunci sa nu am nimic, eu sunt din Tulcea, dar ma tot intreb, am citit si pe net la simptomele HIV si parca sunt acelasi, am repetat testul si la mine in oras si mi a iesit negativ, dar tot sunt putin nedumerit in legatura cu asta, am o prietena de 6 ani de zile, mi e frica sa nu pateasca ceva si imi dau seama abia acum ce insemna sa fi neatent pentru o clipa, cata suferinta poti aduce celor de langa tine ! si nu mi pot da sema cum imi poate da o reteta fara sa ma consulte, adica 5 tipuri de medicamente doar dupa ce i am zis de durerile mele?! totul a inceput pe 4 mai.
0
27-05-2011, ora 19:29
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Aerius este un antialergic, restul nu stiu ce ti-a dat, dar un medic cu experienta isi poate da seama repede despre ce e vorba, nu e musai superficial. Oricum, fa-ti toate analizele indicate sa nu stai stresat.
0
27-05-2011, ora 19:45
adutzu
Nu este medic/terapeut
adutzu
aerius, neuromultivit, reflor, clorfeniramin si acid lactic. Apreciez interesul fata de ingrijorarea mea, dar e totusi posibil sa am ceva si sa imi ascunda ?! Multumesc din suflet.
0
27-05-2011, ora 20:06
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
EXCLUS sa ti se ascunda ceva, daca ar fi ceva mai grav ti s-ar fi dar o terapie mai serioasa, iar daca era ceva contagios descoperit ar fi trebuit sa ti se spuna. Deci nu mi-e clar daca ti s-a descoperit sau nu sifilis. In orice caz, refa analizele de oridecate ori e in dubiu si pretejeaza-ti partenera, sau sa mearga si ea la analize.
0
27-05-2011, ora 20:10
adutzu
Nu este medic/terapeut
adutzu
Multumesc mult de tot, sunte ti o persoana deosebita !
0
27-05-2011, ora 23:50
georgyaaa
Nu este medic/terapeut
georgyaaa
penru 5 minute de placere.este posibil sa platesti cu viata...pacat...mi-e mila de barbatii ca voi.urat din partea ta...mai ales k aveai o prietena stabila...parerea mea este k nu merita sa ii faci asta.CEL de sus nu DOARME NICIODATA..nu vreau sa fiu rautacioasa.dar uite face-ti in asa fel incat aceste boli venerice sa devina cat mai dese.in ziua de azi e pericol mare.si e mult prea riscant sa iei viata k pe un joc.mai presus de orice este sanatatea care din pacate MULTIIII isi BAT JOC de ea.pacatttttt de toti care fac asa.sincer iti doresc sa ai parte d e sanatate.si pe viitor ai grija..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.