A folosit cineva Piportil L4 pentru schizofrenie si deliruri cronice ?

26-01-2018
mesadria
Nu este medic/terapeut
mesadria
Am gasit pe net acest medicament fara prea multe indicatii in prospect.Am o situatie in familie care nu raspunde la nici un antipsihotic si are un delir permanet de vreo 8-9 luni.L-a mai avut si acum 6 ani dar atunci a cedat la medicatie, acum nu mai cedeaza.
3 comentarii
1
26-01-2018, ora 08:11
Psiholog Croitoru Marinela
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Croitoru Marinela
Buna dimineata,

Va inteleg situatia, dar nu va recomand sa ii dati tratament fara sa fie prescris de un medic. Incercati sa discutati cu psihiatrul sa ii schimbe tratamentul, sau incercati un alt psihiatru!

Toate cele bune!
1
26-01-2018, ora 10:13
CatincaR
Nu este medic/terapeut
CatincaR
Mesadria, dar in aceste 8-9 luni ati incercat chiar toate antipsihoticele (" nu raspunde la nici un antipsihotic ")? Intr-un studiu asupra eficientei antipsihoticelor din 2013 sau 2014 sunt trecute dupa Clozapin care e pe primul loc, Amisulprida si Risperidona. Acestea ultimele doua au avut efect la fiica-mea, chiar si in doze mici. Sigur le-ati incercat?
N-am auzit pana acum de Piportil.
1
26-01-2018, ora 18:35
CatincaR
Nu este medic/terapeut
CatincaR
I s-a dat in aceste luni antipsihoticul/antipsihoticele la care acelasi delir a cedat in urma cu ani de zile? si in aceeasi doza, poate putin mai mare. Stiu..."leguma". Dar daca delirul cedeaza in cateva zile-saptamani, se poate reduce doza.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: