A rămas însărcinată?

21-01-2014
Einesti
Nu este medic/terapeut
Einesti
As dori sa stiu daca prietena mea a ramas insarcinata, deoarece mi-am frecat capul penisului de vaginul ei fara sa-l penetrez adica sa intru in ea si fara sa ejaculez, este posibil ca ea sa ramana insarcinata?
Va rog datimi un raspuns, deoarece nu stiu ce sa fac, daca este sau nu, si daca este oare ce sa fac in legatura cu parintii????
7 comentarii
0
21-01-2014, ora 23:55
Marius eu
Nu este medic/terapeut
Marius eu
Da, e insarcinata c e te faci? Pe site-ul asta sunt oameni care sunt bolnavi grav si tu vii cu prostii de-astea. Doamne prosti mai sunt unii
0
22-01-2014, ora 10:39
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
Nu este insarcinata si nici nu are cum sa fie..mai bine te-ai apuca sa citesti mai multe desore actul sexual...ca nu sti nimic!!numai bine!
0
22-01-2014, ora 19:52
Einesti
Nu este medic/terapeut
Einesti
Deci pana la urma nu a ramas insarcinata?
Sunt in criza foarte mare, adica mie frica daca ar ramane, deoarece ea este de la o casa de copii si nu as vrea sa se intample ce mi-a spus mama, ca va ramane insarcinata si ca va trebuii sa ma insor cu ea, pana la urma un raspuns clar este sau nu este iinsarcinata?
0
22-01-2014, ora 20:46
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu a ramas, dar fiti cuminti.
0
23-01-2014, ora 13:05
smaralde
Nu este medic/terapeut
smaralde
Nu stiu cati ani ai... banuiesc ca esti f tanar. Dragul meu, inainte de a face orice in viata asta incearca sa te gandesti la consecinte. Stiu ca nu-i usor la anii tai dar asta se numeste responsabilitate. Si ca sa-ti fie tie si celor din jur bine trebuie sa fii intr-o oarerecare masura responsabil. Cand te lasi purtat de insticte poti plati grav... in primul rand, facand sex fara sa te protejezi, poti lua o boala care sa te poarte prin spitale, ani de-a randul. Nu te gandi ca de data asta nu se va intampla, sau ca nu m-i se poate inatampla mie... cand lasi la voia intamplarii lucrurile se pot intoarce impotriva ta. In al doilea rand poate rezulta o sarcina. Nu ai nici anii nici situatia in care sa poti asigura cresterea si educatia unui copil. Gandeste-te apoi si la sufletul fetei aceleia care dupa ce ca nu are sansa sa fie crescuta intr-o familie care s-o invete, s-o ocroteasca ar ajunge si insarcinata... fara sa stie mai mult ca sigur de unde i se trage. Viata este frumoasa si merita traita din plin dar cu responsabilitate. Prezervative exista pe toate drumurile acum si nu costa mult... foloseste-le !!!
0
23-01-2014, ora 16:49
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Oare asa ii sfatuia si parintele Arsenie Boca, cel mai mare sfant al tarii noastre, pe tinerii care veneau la el ?
Sa se duca sa fii grijulii si sa foloseasca prezervativul ?
Ca altfel iau BTS-uri sau se produce o sarcina...

Virusul HPV @ smaralde, se poate lua cu tot cu prezervativ si te poate chinui o viata. Stiu persoane reale (nu de pe net) care se confrunta cu asa ceva.
0
23-01-2014, ora 17:38
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
Clara


tu esti cumva Martor a lui Iehova?s-au faci parte din vreo secta?nu de alta dar ai niste explicatii(pe tema sexuala ma refer)incat tind sa cred ca tu chiar le pui in aplicare si citesti Biblia de vre-o 2 ori pe seara...tu probabil o sa ajungi in Rai si noi ceilalti o sa ajungem in Iad...dar chiar te intereseaza unde ajungem noi??sa ne limitam la raspunsuri strict pe topic si sa lasam religia si biserica si preotii acolo unde isi au locul...asta ca idee ca majoritatea care au nevoie de sfaturi sunt tineri si sunt stresati de cine stie ce masturbare, sarcina, CM, etc etc...o seara faina!!PS:Nu am nimic cu tine doar ca implici religia in fiecare comentariu!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •