Abces dupa extractie:/

12-10-2017
Alexandra.Mar
Nu este medic/terapeut
Alexandra.Mar
Buna ziua, am avut si eu o problema cu o masea, penultima din stanga jos (ultima e cea de minte). Am fost in Romania la un doctor stomatolog si mi-a spus ca am o infectie foarte mare si am nevoie de operatie, a incercat sa imi faca operatia iar eu avand reflexul de voma foarte mare nu a reusit. Am mers la o doamna doctor si mi-a spus ca imi poate intra pe canale sa imi bage medicament sa pot pastra maseluta, si am nevoie sa merg peste 4-5 luni sa imi faca din nou acelasi tratament, toate bune pana am plecat in Anglia. Pe drum simt o umflatura, era un abces. Am sunat-o pe doamna doctor, mi-a recomandat Augumentin la 12 ore. Ajunsa in Anglia am luat Augumentin 6 zile, mi-a mai iesit un abces, se umflau foarte repede si se spargeau singure, de 3-4 ori pe zis. Si am mers si la un cobinet medical. Mi-a spus ca maseaua nu merge tratata si ar trebui extrasa, ieri am mers mi-a extras maseaua, mi-a curatat locul foarte bine, dupa ce mi-a trecut anestezia am avut dureri groaznice, ma durea gatul, urechia, tampla si putin din limba. Acum cand am putut deschide gura putin mai bine fara durere insuportabila, am observat ca micutul meu abces este inca acolo, e normal asa ceva?
3 comentarii
1
12-10-2017, ora 17:10
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua,
Daca sursa abcesului a fost maseaua extrasa, acesta va disparea in cateva zile.
Daca persista mai mult de 10 zile e posibil sa fie un abces migrator de la molarul de minte.
Multa sanatate.
0
12-10-2017, ora 19:25
Alexandra.Mar
Nu este medic/terapeut
Alexandra.Mar
Da, sursa abcesului a fost maseaua extrasa! Va multumesc enorm! Sper sa dispara cat de curat, multumesc.
1
13-10-2017, ora 06:40
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Sa nu confundati abcesul cu ''umflatura'' de dupa extractie, umflatura( edem ) care se retrage in 3-5 zile. Tineti comprese reci pe obraz si vedeti cum evolueaza. Sigur v-a chemat la control medicul dumeavoastra, mergeti la control/tratament pana simtiti situatia imbunatatita.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modalități de conservare a crestei alveolare în urma extracției dentare
  •