Ablatia... cat costa?

195 comentarii 1 2 34 ..... 6 7 Înainte ›
0
15-09-2012, ora 10:44
Andre28
Nu este medic/terapeut
Andre28
Buna sunt din Tg.Lapus MM si as dori un nr de telefon de la un medic ce face ablatie.Dar cat mai repede posibil daca se poate!o zi buna si multumesc
0
15-09-2012, ora 10:47
Andre28
Nu este medic/terapeut
Andre28
Buna Kyke as dori daca se poate sa imi dai mai multe date despre medicul catre care ai fost indrumat ca si eu am pe cineva cvare are aceeasi problema si nu stiu cum sa obtin un nr de telefon de la un medic ce face ablatie la TM! daca vrei si poti te rog sa imi lasi niste date de contact multumesc o
zi buna
0
18-09-2012, ora 16:30
kyke
Nu este medic/terapeut
kyke
salut.ablatie cu succes pot sa va zic...ii pot contrazice pe toti care au spus ca este gratis..va inselatii...eu ca elev am dat destul..nu pot spune exacta dar cine vrea sa aiba macar 2000 de euro ca sa stti..am fost la doctorul ivanica gabriel.cine vrea detalii despre chestia asta ma poate contacta la kyke_dementu94 si o sa va spun mai multe..sanatate la toti!!!aaa si pentru contact cu domnul ivanica gasiti pe net.recomand tuturor.un doctor exceptional...te faci din cap pana in picioare si pentru cei care vor face nu va speriati..nu doare deloc...doar cand iti face anestezia..intepatura aceeea, , , restu, , , nu simti mai nimic:X:Xbafta
0
17-11-2012, ora 19:20
kyke
Nu este medic/terapeut
kyke
Salut, am 3 luni dupa ablatie...totul a fost ok pana l un momentdat..am inceput sa am pulsul mare peste 115 si tensiunea imi ajunnge pana la 15 cu 9...a mai patit vre-unul dintre voi la fel? poate ma puteti lamurii!!
0
19-11-2012, ora 19:19
kris21
Nu este medic/terapeut
kris21
Salut,
Pentru o interventie de ablatie la dr.Vatasescu cam de ce ai avea nevoie:trimitere, adeverinta de salariat, onorariul echipei? minim?.Interventia facuta este facuta in Spitalul Floreasca sau in regim particular ?
Astept comentarii lamuriri cine are!!
Sanatate!!!
0
10-01-2013, ora 19:06
Ary_b
Nu este medic/terapeut
Ary_b
Buna seara,
am incercat sa ma programez la Dr. Vatasescu, mai nou este la Hiperdia Pro Life.
Pretul unei consultatii :400 de lei
Pretul unei consultatii in regim de uregenta: 600 de lei
Mi se pare putin cam mult ptr o consultatie...Ablatia se efectuaza doar in spitalul Floreasca dar pe 1 ianuarie 2013 am fost la urgenta cu o fibrilatie atriala paroxistica si ei mi-au recomandat in scrisoarea medicala sa il caut la AngioMed. Daca colegii lui nu stiu ca nu mai e la AngioMed de cateva luni...nu stiu ce sa zic.
Nu contest ca e un specialist in domeniu dar totusi...400 de lei consultatia ca sa ma cheme in Floreasca dupa ce terminam sa ne uitam pe hartii?
0
11-01-2013, ora 19:26
uliana
Nu este medic/terapeut
uliana
Ary_b, dar restul costurilor unei ablatii de fibrilatie atriala le cunosti ???
Stiai ca acele, sonda, cateterul le cumparam noi, pacientii, casa nu deconteaza nimic, iar costul lor in mai 2012 era... 20 800 lei (208 millioane vechi) ????
Stiai ca inainte de interventie mai ai de facut si un CT sau RMN cardio, care costa 1500 de lei ???
Stii ca daca fibrilatia atriala paroxistica se transforma intr-una persistenta sau, si mai rau, permanenta, nu mai esti caz ablatabil ???
Nu toti tinerii cardiologi din Floreasca stiu ca dr. Vatasescu nu mai e de mult la Angiomed, ci la Hiperdia (Ritmului 24).
0
26-01-2013, ora 11:50
Ioana067
Nu este medic/terapeut
Ioana067
Buna ziua.Ma numesc Mariana si sunt din Valcea.Am avut o fibrilatie atriala si am fost la Dr Radu Vatasescu la spit Floreasca si nu a vrut sa ma primeasca la consultatie cu toate ca aveam adeverinta de salariat.Mi-a zis sa vin la policlinica privata care dadea consultatii 1 zi pe saptamana.Acolo costa 5 mil de lei la urgenta deoarece altfel te programeaza peste 3-4 luni.Dupa ce am achitat taxa m-au programat in prima luni si la consultatie Dr Radu Vatasescu nu mi-a facut un EKG sau altceva, pur si simplu am stat de vb 10 min sugerandu-mi sa fac niste analize(holter de ritm, de tensiune si multe altele)dandu-mi de inteles sa le fac la ploiclinica unde dadea consultatii.Nu am facut analizele acolo si le-am facut la Valcea (deoarece la Bucuresti dura 4 zile aceste masurari si trebuia sa fac naveta intre Valcea si Bucuresti).Dupa aceea i-am timis rezultatul analizelor si a zis ca nu sunt bune ca nu le-am facut acolo.Vazand acest raspuns am hotarat sa merg la alt doctor.Dupa toate acestea am fost la Fundeni la Dr Ciudin care mi-a facut EKG, ecografie cardiaca si in 15 min mi-a dat diagnosticu exact ce am, iar dupa 2 zile am facut ablatia care a fost o reusita.L-am intrebat pe dr Ciudin de analizele care ma punea Vatasescu sa le fac si a zis ca nu-si aveau rostul aceste analize pur si simplu ma punea sa dau niste bani degeaba la policlinica(ma manca de bani).NU VA RECOMAND PE DR. RADU VATASESCU.La Fundeni am auzit ca cel mai bun este Dr Calin Siliste de la spitalu Municipal (Universitar) Bucuresti.Tot acolo se vorbea ca Radu Vatasescu asa face cu toata lumea
0
29-01-2013, ora 21:39
me1946
Nu este medic/terapeut
me1946
Sunt un pacient 67 -pensionar. Rog daca aveti inf privind onorariul dr pt o ablatie - FA permanenta cu cateter 3D
0
30-01-2013, ora 20:56
uliana
Nu este medic/terapeut
uliana
Stimate me1946, daca prin onorariu intelegi "atentia" personala acordata medicului, se vehiculeaza suma de 20-25 milioane de lei vechi in caz de FIBRILATIE ATRIALA !
Pentru restul costurilor vezi mesajul meu din 11 ianuarie, putin mai sus !

Profit de ocazie s-o intreb pe Mariana din Valcea, autoarea mesajului in care-l desfiinteaza pe dr. Vatasescu, daca e absolut sigura ca dr. Ciudin ablatie de fibrilatie atriala i-a facut si daca DA cit a costat-o ?
Ori a avut imensul noroc sa-i daruiasca gratis doctorul insusi cateterele, sonda, acele (cu accent pe prima silaba), inclusiv RMN-ul sau CT-ul cardio premergator, care toate impreuna altminteri costa mii de euro (la Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, deopotriva) ???
Sau a avut parte de vreo promotie ???
Mi-as dori si eu o astfel de bafta !!!!
0
01-02-2013, ora 12:36
Ioana067
Nu este medic/terapeut
Ioana067
BUNA.Sunt Ioana din Tg Jiu si am vazut fel de fel de comentarii despre ablatie.Cred ca Mariana din Valcea are perfecta dreptate. Acelasi lucru l-am patit si eu cu dr Vatasescu, la care cred ca nu se merita sa incercati.Eu am fost la siptalu Universitar de urgenta Bucuresti(Municipal, la statia de metrou Eroilor), la Dr Calin Siliste care este unul din cei mai buni medici la ora actuala din tara.Am luat o adeverinta de la servici precum sunt angajata.Dl doctor m-a internat in spital si dupa aceea am facut o endoscopie, niste analize, iar a treia zi mi-a facut ablatia pe vena femurala.Nu stiu cum va costa atat de mult, dar eu nu am platit nimic in spital, nici catetere pur si simplu nimic si nimeni in acel spital care face ablatie nu-l costa nimic.Despre onorariu va intersati in spital, dar este ceva nesemnificativ.Retineti trebuie sa aveti adeverinta salariat sau cupon pensie.Succes!
0
01-02-2013, ora 14:27
Mariuss999
Nu este medic/terapeut
Mariuss999
Va salut.Citesc aproape mereu aceste anunturi despre ablatie, deoarece si eu am facut aceasta interventie.Nu vream sa scriu, dar am vazut un anunt cu Ioana care a facut aceasta interventie la Dr Calin Siliste.ii dau perfecta dreptate Ioanei, deoarece si eu am facut ablatia la Dr Calin din spitalu Municipal Bucuresti(spitalu de urgenta universitar Bucuresti) cu costuri minime, m-a costat doar atentia Dr., care intradevar este foarte mica.Am vazut ca pe altii ii costa catetere si multe altele, eu la fel ca Ioana am dus o adeverinta de salariat si atat, dupa care m-a internat si in 5 zile m-am si externat si cu ablatia facuta.Dr Calin Siliste este un adevarat doctor, un doctor care tine cu pacientu.Am auzit si eu in spital despre doctoru Radu Vatasescu de la Floreasca ca iti ia la policlinica la consultatie 6 mil lei si apoi pentru interventie sa nu mai vorbim, la spitalu Municipal nu te costa atentia cat te costa consulatatita la dr Vatasescu.Daca aveti nevoie mergeti cu incredere la o consultatie la Dr Calin Siliste si va convingeti.
0
01-02-2013, ora 19:29
uliana
Nu este medic/terapeut
uliana
Dragi oameni buni, sa ne intelegem: n-am nimic cu nici unul dintre cei 11 electrofiziologi (atit, nu mai multi !) care fac ablatii in aceasta tara !
Mesajele mele se refera STRICT la ablatia de FIBRILATIE ATRIALA, care DA, necesita aparatura speciala - mapping 3D -, RMN sau CT cardiac in prealabil (1500 lei), iar cateterele, sondele si acele ni le cumparam noi, nu le deconteaza asiguratorul. Si costa exact cit v-am spus, ba poate s-au mai si scumpit fata de vara trecuta, nu m-ar mira !
Cu tot necazul in care ne scaldam cu totii, cei suferinzi de aritmii cardiace, voi macar ati avut sansa sa va ablatati mai lesne, avind alte tipuri de aritmii decit fibrilatia atriala - probabil TPSV, sindrom WPW, flutter, extrasistolie.
Acestea intr-adevar nu costa nimic, in maximum 3 zile se rezolva totul si esti scapat, renascut !
Trebuie sa mai stiti ca fibrilatia, dupa ce costa cit costa, are si cea mai mica rata de succes din prima ablatie, iar daca e nevoie de a doua - alti bani, alta distractie, desigur cine-si permite !

Sanatate tuturor !
0
07-02-2013, ora 18:44
sudct
Nu este medic/terapeut
sudct
Buna seara!
Dupa o criza la inima, am fost diagnosticat cu WPW. Am fost la un consult la Dr. Vatasescu, am platit suma de 600 de lei, iar dansul mi-a recomandat procedura de ablatie. Mi-a zis ca interventia este decontata de stat si trebuie sa platesc 70 de euro pentru o rezerva la Floreasca.
Acum intrebarea mea este: cat trebuie sa mai platesc in plus in afara de cei 70 de euro? nu cunosc pe nimeni care sa fi trecut printr-o astfel de interventie si vreau sa ma hotarasc in acest week-end daca o sa fac sau nu ablatia...
Daca nu direct pe forum astept macar un mesaj privat.
Va multumesc anticipat !
0
07-04-2013, ora 12:27
rica55
Nu este medic/terapeut
rica55
va rog spuneti-mi cat costa o intrare la doctorii din Timisoara pentru o ablatie
0
03-05-2013, ora 14:20
tom2003
Nu este medic/terapeut
tom2003
Buna,
Sunt nou pe forum, am 48 de ani si am patit si eu un necaz.Am fost internat cu urmatorul diagnostic : palpitatii cu ritm neregulat si frecventa inalta, stare anxioasa. TA = 110/65 mmHg, AV = 90 / min., zgomote cardiace rutmice, fara sufluri supraadaugate, artere periferice pulsatiile simetric bilateral, fara semne de staza.
ECG la internare : Tahicardie atriala.AV= 150/min, ax QRS= +30
ECG la externare : RS, ax QRS= +30, AV =80 / min, PQ= 0, 14 sec, QRS = 0, 06 sec, QT= 0, 28 sec
Diagnostic la externate: Tahicardie atriala paroxistica conducere 2:1.Aritmie extrasistolica atriala frecventa.Fibrilatie atriala paroxistica recidivata cu alura ventriculara inalta in antecedente.Dislipidemie mixta ( sub tratament ).
Mentionez ca eu am si o tiroidita autoimuna de 14 ani, dar care nu necesita tratament lobii sunt normali fara noduli.
Medicamentatia prescrisa : metoprolol succinat 50 mg de 3 ori pe zi, aspenter 75 mg o data pr zi, crestor 10 mg o data pe zi si xanax 0, 25 mg o data pe zi. urmez taratamentul din data de 7.04.2013.
Am facut si o ecocardiografie cu concluzia: Cord normal ecografic.
Am stat internat 5 zile la Clinica de Cardiologie din Tg.Mures si nu mi-au facut nici o investigatie suplimentara dinsi spun ca boala se datoreaza Tiroidei, am facut investigatiile la tiroida la 3 ( trei ) laboratoare diferite si totul e normal, am fost si la d.nul profesor dr.Totoianu specialist endocrinolog si a spus ca doar partial e de la tiroida.
Am facut si o monitorizare ( pe bani mei fara recomandare ) Holter 24 de ore care nu arata bine la efort nu dau aici rezultatele dar pulsul max a fost 250 /min, minim 53 /min si mediu 88/min. dupa 45 de minute de mers cu bicicleta.
Inrepaus nu se observa decit rar cite o extrasistola.
Dr. care a facut monitorizarea crede ca trebuie sa fac o ablatie. Sunt din Tg.Mures daca poate cineva sa-mi dea si mie citeva sfaturi ce investigatii sa mai fac as ramine foarte recunoscator. Dupa cite am inteles citind pe forum boala nu trece cu medicamente.
Va multumesc anticipat.
1
30-01-2014, ora 14:10
fishulets
Nu este medic/terapeut
fishulets
Buna ziua tuturor! Ma numesc Andrei sunt din Campina (prahova) am 23 de ani, iar la varsta de 20 am fost diagnosticat cu FIBRILATIE ATRIALA & FLUTTER. Am mers la Spitalul Fundeni in Bucuresti acolo mi sa facut o defibrilare la un anumit doctor. Peste 1 an mi-a reaparut fibrilatia (palpitatiile) am fost la CLINICCO in Brasov acolo la fel tot o defibrilare. Dupa al 2 lea episod de fibrilatie a reaparut si al 3 lea, mergand tot la CLINICCO in Brasov pentru defibrilare la Domnul Doctor Sorin Micu. Am tot vorbit cu dansul si am tot cautat pe internet unde se pot face operatii de ablatii in Romania si care ar fi pretul lor. La spitalul Floreasca la dr. Radu Vatasescu mi sa cerut 13.500 EURO. La Cluj mi sa cerut 6.500 euro. Intr-un final tot cautand am incercat si la Timisoara chiar daca este departe de orasul meu. Acolo am vorbit personal cu Dl Dr. Ivanica Gabriel spunandu-mi ca operatia este suportata de casa de asigurari mai trebuiesc platite cateva lucruri pe care nu le are spitalul, dar in niciun caz nu ma costa 13.500 euro (Bucuresti) sau 6.500 euro (Cluj). Intr-un final am fost Miercuri 15 ianuarie 2014 la control la o clinica la dl dr. Ivanica Gabriel. Dansul mi-a spus ca sa raman in Timisoara sa nu mai plec la Campina deoarece peste 2 zile imi face operatia de ablatie. M-am operat vineri 17 ianuarie 2014 de fibrialite atriala si Duminica 19 Ianuarie 2014 a2a operatie de flutter. Luni dimineata am fost externat. Pe 20 Februarie 2014 ma reintorc in Timisoara la control. Vreau sa va spun tuturor cautatil pe dl dr.Ivanica Gabriel este cel mai bun doctor din tara. Ma simt super extra mega bine de cand dansul ma operat. Parca viata mea sa schimbat, nici acum nu imi vine sa cred. Iar pentru cei fricosi stati linistit nu doare simtiti putin niste mici arsuri care nu dor chiar asa rau, nu va fie frica mai ales daca sunteti pe mana Doctorului Ivanica Gabriel. IL PUTETI GASII LA SPITALUL DE CARDIOLOGIE PADUREA VERDE TIMISOARA. Inca o data va recomand tuturor dr. Ivanica Gabriel (TIMISOARA) din toate punctele de vedere. Trebuie sa va operati e mai mare frica decat durerea. Am uitat sa precizes operatia dureaza in jur de 60 minute. Daca aveti nelamuriri astept intrebari !
0
31-01-2014, ora 18:16
tom2003
Nu este medic/terapeut
tom2003
Buna, Andrei
Ma numesc Mircea si am si eu diagnosticul de fibrilatie atriala paroxistica si flutter atrial am o recomandare de interventie pentru operare in Bucuresti.Tu aici spui ca nu te-au costat interventiile prea mult la Timisoara.Daca poti sa-mi dai mai multe relatii, ti-as ramine dator.Daca vrei putem vorbi pe facebook.Astept un raspuns.
0
01-02-2014, ora 00:29
fishulets
Nu este medic/terapeut
fishulets
Buna seara tom2003 ti-am lasat adresa mea de facebook in privat. vorbim acolo
0
01-02-2014, ora 10:51
ionela19
Nu este medic/terapeut
ionela19
du-te la spitalul universitar sunt doctorii foarte bunii eu am 19 anii si in luna ianuarie 2014 am facut o ablatie si acum sunt bine mersii...te sfatuiesc sa te duci din timp la un doctor specialist pt ca mai tarziu se va agrava mai mult si va fii mai rau pt tine
0
28-02-2014, ora 15:47
levaru
Nu este medic/terapeut
levaru
Salut Andrei sunt tatal unui baietel in varsta de 8 ani diagnosticat la Bucuresti cu WPW si te rog din suflet daca imi poti da numarul de telefon al tau sau adresa de facebook sa te intreb despre domnul doctor din Timisoara.Multumesc
0
10-03-2014, ora 13:48
paulbh
Nu este medic/terapeut
paulbh
Buna, mi s-a facut ablatie la Timisoara de catre dr. Ivanica Gabriel, a fost una dintre cele mai grele ablatii facute de dansul, da cu ajutorul lui Dumnezeu si cu priceperea doctorului am trecut cu bine. Este un om care te baga in seama, cu frica de Dumnezeu, un om cu mare experienta si sigur pe ceea ce face. Puteti sa-l contactati cu toata increderea.
0
30-03-2014, ora 23:05
robert79
Nu este medic/terapeut
robert79
Buna seara Andrei,
Am acelasi diagnostic ca al tau si as dori mai multe informatii pe privat.
0
23-07-2014, ora 22:22
Petre52
Nu este medic/terapeut
Petre52
Poate cineva sa-mi spuna cat costa o ablatie la doctorul Ivanica?
Am TVS cu sindrom WPW si sunt programat pe 28.07.2014 la Timisoara.
Daca este nevoie pot sa dau o adresa de Mail.
Multumesc anticipat!
1
06-08-2014, ora 09:34
carmen ni
Nu este medic/terapeut
carmen ni
am tot citit si as vrea sa dau o speranta celor cu fibrilatie, daca Doamne fereste nu se rezolva cu ablatie, la cald, exista o clinica in Germania unde pt cei cu fibrilatie persistenta, se face la rece, cu rece si multi s-au rezolvat, mai exista si sansa asta, costa, insa exista acest formular care ajuta cu plata, costu acestei interventii.trebuie sa va interesati
0
06-08-2014, ora 11:47
bmdoina
Nu este medic/terapeut
bmdoina
Petre52 ai facut ablatia ? cum a fost si cat a costat ( cateter, atentie, etc.). Ma intereseaza ca trebuie sa fac si eu cat mai repede tot la dr. Ivanica
0
08-08-2014, ora 18:38
Petre52
Nu este medic/terapeut
Petre52
Pt. BM Doina. Ti-am trimis mesaj.
0
09-08-2014, ora 10:07
tom2003
Nu este medic/terapeut
tom2003
Petre52 ai facut ablatia ? cum a fost si cat a costat ( cateter, atentie, etc.). Te rog da-mi un mesaj si mie, daca poti sa-mi spui si ce ablatie ai facut de fibrilatie atriala sau flutter ?
Multumesc anticipat.
0
30-08-2014, ora 12:40
calinv
Nu este medic/terapeut
calinv
Salutare la toata lumea! Cineva din familia mea, diagnosticat cu aritmie ventriculara, (are si doua stent-uri montate dupa un infarct) a fost sfatuit la Padura Verde TM sa faca o ablatie dar i s-a spus ca la aceasta clinica nu se poate face fiindca nu au aparate 3D ci numai 2D. Totusi am vazut pe forum ca dr. Ivanica face acest gen de interventii, Le face 3D sau 2D? Am inteles ca la 2D sunt riscuri mari. Ma poate ajuta cineva cu date de contact pt dr Ivanica sau pt dr Siliste la Bucuresti?
Multumesc mult!
0
30-08-2014, ora 23:21
paulbh
Nu este medic/terapeut
paulbh
Salut, la linkul atasat poti afla detalii despre dr. Ivanica. Mie mi s-a facut ablatia de catre dansul in martie 2014 si de atunci ma simt f. bine. Succes. http://www.ghidulmedical.com/ro/tm/drivanicagabriel/
Adaugă un comentariu / răspuns
195 comentarii 1 2 34 ..... 6 7 Înainte ›

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK