ablatie - intrebari/sfaturi

1212 comentarii 1 2 ..... 394041 Înainte ›
0
10-02-2014, ora 20:36
cgl
Nu este medic/terapeut
cgl
pt lvoicu:

Ce s-a intamplat cu Uliana ? Complicatie a fibrilatiei ?
Cum era numele ei si prenumele? Ca s-o pomenim.

Multumesc.
0
11-02-2014, ora 13:55
dorina vasiliu
Nu este medic/terapeut
dorina vasiliu
Imi pare nespus de rau sa aud asa vesti..Dumnezeu s o ierte si s o odihneasca..ULIANA BENEA
0
14-02-2014, ora 11:27
gh_popescu
Nu este medic/terapeut
gh_popescu
Regret mult persoana celei ce a fost o adevarata " mama " pentru cei bolnavi de FA, TPSV, WPW etc. Dumnezeu s-o odihneasca si sa fie fericita acolo unde este acum. Redau un mesaj primit de la aceasta minunata " FIINTA " :
Salutam !
Către: gh_popescu
Salut colega !
Raspund cu intirziere, nici eu nu ma simt bine, dimpotriva, mi-e tot mai rau, nici eu nu mai stiu ce ma omoara: tripleta cardiomiopatie hipertrofica-bronhopneumopatie obstructiva-hipertensiune pulmonara sau disperarea ca nu exista rezolvari pentru nici una dintre ele, ba mai mult, se potenteaza reciproc. E o veselie viata mea ! whew!
Din 2005, de cind lucrurile s-au agravat rau, mie toate schimbarile de medicatie mi le-au facut in spital, dar nu prea mai avem ce schimba, boala cardiaca congenitala pe care o am impune foarte multe restrictii, in diverse directii, s-a cam incercat tot ce se putea pe mine. Iar povestea cu hipertensiunea pulmonara e chiar de natura sa ma bage in balamuc, am evitat mult timp sa citesc si despre asta, dar pina la urma nici politica strutului nu duce nicaieri. Acum macar ma sufoc edificata ! devil
Nu stiu ce sa spun legat da faptul ca sintromul nu-ti creste fluiditatea sanguina la nivelul cerut de FA, in schimb ti-a crescut friabilitatea capilarelor. Eu n-am mai facut INR-ul de luni de zile, mi-e imposibil sa ajung in timp util la un laborator dimineata, pina devin functionala se termina programul de prelevari. Sper sa fiu in relativa regula, ma ingrozeste ideea de a mai deveni si leguma (avc).
Uitindu-ma la datele tale eco constat o hipertrofie a ventricolului sting, ai si septul interventricular si peretele posterior ingrosat, aproximativ egal, pare a fi o hipertrofie circulara cauzata de tensiune si nu vreo cardiopatie congenitala. In schimb fractia de ejectie e buuuunaa, ceea ce e extrem de important, nu te paste pericolul insuficientei cardiace !
Pomeneai in careva mesaj de faptul ca daca dai in FA permanent iti pui stimulator. Este ideea ta sau a fost o recomandare in ce priveste viitorul ?
Stii concret ce inseamna pacemaker-ul bicameral in cazul nostru, cei cu FA ? E o metoda radicala, prin taierea nodului atrioventricular, aplicata in ultima instanta, la virste inaintate, cind nimic nu mai ajuta. Beneficiile teoretice le stiu, dar exista - se pare - si multe riscuri si aspecte neplacute, pe acestea nu prea le-am descoperit. Tu stii ceva despre ele ??
Te las, cu bine,
Uliana Benea
0
21-04-2014, ora 18:07
montecristo
Nu este medic/terapeut
montecristo
Poate ca s-au mai pus aceste intrebari dar ca sa nu mai caut prin zeci de pagini. Care sunt riscurile ablatiei si in ce procentaj, pornind de la cat de sterila e sarma care iti intra in sange pana la sansele de a sparge un vas de sange sau a disloca un cheag de sange?
1
24-04-2014, ora 21:33
mihait18
Nu este medic/terapeut
mihait18
buna

de cateva zile imi petrec timpul citind intrebarile si raspunsurile refertoare la ablatie.eu am facut unu anul trecut, a decurs fara probleme si pana in momentul de fata nu am mai avut nici un fel de problema, doar ca de vreo 4 luni mi-a aparut o durere pe piciorul drept..la inceput a fost in partea de sus pe unde a fost introdus cateterul dar aceea a disparut la scurt timp de la interventie...acum durerea o simt in partea de jos, la gamba si urca pe picior..
stie cineva care ar putea fi cauza, sau ce se poate face?
a mai aparut aceasta durere la persoane care si-au facut ablatia?????
0
10-09-2014, ora 17:23
VasileC
Nu este medic/terapeut
VasileC
Buna. Numele meu este Vasile si sufar de FA. Am tot citit despre ablatia 3D si implicit cazuistica, insa din ce vad eu, marea majoritate nu isi rezolva problema asa si dupa ce dau o caruta de bani pe aceasta procedura raman cu aceeasi problema. In concluzie ce e de facut cu aceste fibrilatii?
Imi vine greu sa cred ca nu exista ceva ce sa ajute pacientii cu FA... poate stie cineva cine a fost in strainatate cu aceeasi problema...caut informatii! Multumesc
0
13-01-2015, ora 00:36
daniel_2015
Nu este medic/terapeut
daniel_2015
Buna seara,

sotia mea a fost diagnosticata cu aritmie extrasistolica ventriculara si recomandarea de a face ablatie. Nu stim nimic despre acest lucru, am cititi pe aici si vad ca se vehiculeaza sume de la cateva zeci pana la mii de euro pt o ablatie. Recomandarea a fost catre dr. Vatasescu. A mai facut cineva ablatie pt acest diagnostic la dr Vatasescu sau in alta parte? Cat costa si ce implica? Va multumim pentru raspuns.

Sanatate!
0
03-02-2015, ora 23:08
me52
Nu este medic/terapeut
me52
Maria25

Care sunt pasii pentru o programare de ablatie ??
multumesc -*

(*mdoficat de admin)
0
28-03-2015, ora 14:48
eh24
Nu este medic/terapeut
eh24
Va rog sa ma ajutati, mama mea va face o ablatie la dr. Ivanica la Timisoara. Care sunt costurile la care sa ne asteptam? Multumesc
0
28-05-2015, ora 21:25
Cesena
Nu este medic/terapeut
Cesena
Buna! Stie cineva care este timpul de asteptare pentru o ablatie la Timisoara dr Ivanica?poate cineva care a facut in ultimul timp ar putea sa ma ajute.multumesc si sanatate multa.
1
25-06-2015, ora 16:26
SorinD
Nu este medic/terapeut
SorinD
Servus. Referitor la intrebarile vis-à-vis de procedurile de ablatie, unde se fac si daca au vreun efect. Domnilor si doamnelor, se fac astfel de proceduri la un nivel de profesionalism absolut in Romania.Nu faceti ca mine, cautati in afara tarii ca nu are rost. Acum ceva vreme, fiind diagnosticat cu FiA paroxistica, am tot cautat fel de fel de tratamente si rezolvari, in tara sau in strainatate. Am avut oportunitatea de a cunoaste echipa de interventionisti Ares, medici care pentru prima oara in Romania, au efectuat un tratament complet in doua etape a fibrilatiei atriale. Am ramas profund impresionat de blandetea, intelepciunea, profesionalismul, rabdarea de care au dat dovada. Nu mi-au lasat impresia ca ii stresez sau ca ii deranjez asa cum au facut-o medicii romani mult prea afectati de timpul lor ci nu al meu, nu vreau sa dau nume si isc discutii aiurea. Pot sa zic cu mana pe inima ca in clinica Ares, medicii isi doreau efectiv sa ma faca bine. Sa ma vada sanatos. Doamnele asistente mi-au fost alaturi tot timpul si simteam ca sunt bine primit. Ma simteam un om bolnav tratat cu cea mai mare grija din lume. De ce imi fac timp sa scriu? Pentru ca merita. Oamenii acestia, medicii, asistentele, directorii, toata echipa Ares merita respectul meu si multumirea mea. In al doilea rand, scriu pentru ca am amici care au probleme cardiace si se gandesc sa plece in strainate sa si le rezolve si asta pentru ca nu stiu unde sa caute in Romania. Iar dumneavoastra, cei care suferiti de aceeasi problema ca si a mea, va zic ca nu aveti ce pierde daca le faceti o vizita. Nu va costa nimic. Va promit ca va veti simti ca intr-o alta lume. O lume plina de oameni grijulii care iti pretuiesc timpul si sanatatea. Daca doriti detalii despre experienta mea, procedura prin care am trecut, va rog sa imi lasati un mesaj privat si vorbim. Acum am timp destul. Multa, multa sanatate!
0
11-07-2015, ora 01:14
Gabrit
Nu este medic/terapeut
Gabrit
Buna seara! Intrebare pt Armmet: in urma cu 2 luni am facut ablatie la timisoara, diagnosticata cu tpsv. As dori sa stiu daca extrasistolele pe care le mai am sunt normale si daca ritmul inimii se va stabiliza in timp. Le simt aproape mereu, nu stiu de ce nu trec..
Multumesc anticipat!
0
18-08-2015, ora 22:09
gabyRamo
Nu este medic/terapeut
gabyRamo
Buna! (Gabrit) si eu am o fetita care a facut ablatia cam de 2 luni. In prima luna s-a simtit mai bine dar acum o cam chinuie extrasistolele (pulsul urca pana la 125), si a tinut si 2 ore. Nu stiu daca sunt normale sau daca vor inceta. (Am uitat sa specific fetita are 14 ani.)
Multa sanatate tuturor, iar daca cineva stie ce se intampla asteptam si noi un raspuns..
0
04-11-2015, ora 20:35
cgl
Nu este medic/terapeut
cgl
Din pacate la domnul Dr.Radu Rosu de la Spitalul de Recuperare din Cluj programarile pentru ablatie sunt undeva in ianuarie 2016 cel mai devreme. Mi se pare totusi un interval lung, dar daca ma gandesc la expertiza lui si la recomandarile celorlalti cardiologi, cred ca merita perioada de asteptare.
0
11-11-2015, ora 19:51
laurentiug
Nu este medic/terapeut
laurentiug
Dr. Rosu e un profesionist. Are rabdare, nu te repezeste, este glumet in timpul interventiei si cel mai important ii ies ablatiile. Cred ca asta e cel mai important domnule cgl, ca are succes la interventiile pe care le face, nu faptul ca se asteapta mult. Nu mi se pare mult 3 luni.
0
05-02-2016, ora 18:23
cgl
Nu este medic/terapeut
cgl
La Cluj nu se mai pot face ablatii. S-a stricat tubul de raze. Toate procedurile s-au oprit. Doctorii preconizeaza ca dureaza intre 3 saptamani si 3 luni reparatia. L-am gasit pe Dr. Rosu la Polisano la Sibiu, pana li se repara tubul de raze.
0
08-02-2016, ora 11:43
ioana71
Nu este medic/terapeut
ioana71
Buna, copilul meu in varsta de 16 ani a fost diagnosticat cu boc av si as dori sa fac o programare pt consult cardiologic la Timisoara. Va rog sa ma sfatatuiti cum ar fi mai bine :sa fac o programare la institutul de cardiologie la dr Cosma, sau la clinica la dr Ivanica?
0
23-03-2016, ora 18:34
Ioana_Sdy
Nu este medic/terapeut
Ioana_Sdy
Buna, as vreau sa stiu de la cei care au facut ablatie pentru extrasistole ventriculare cat de multe au avut? Eu am cam 8000 pe zi si am auzit ca doar de la 20.000 in sus de face. Sincer eu as vrea sa fac ablatie decat sa iau pastile fara rezultat mai ales ca sunt tanara.
Multumesc.
0
01-09-2016, ora 02:02
Andreiks
Nu este medic/terapeut
Andreiks
Buna seara! Sotul meu a fost diagnosticat cu flutter atrial cu BAV 2/1 cu conducere aberanta convertit spontan la RS pentru care a fost internat in luna iulie, la spitalul Sf. Ioan la dr. Adam. La prezentare TA=120/70, AV=150/min, apoi 75/min. Ecocord=Normal. Trat: Sotalol 80mg× 1, 5/zi.Cu o zi inainte fusese dus de urgenta la SUUB pentru ca avusese aceleasi palpitatii, transpiratii profuze, stare de ameteala dar pe ECG nu au prins nimic in ziua respectiva. Mentionez ca in tot acest timp el lua trat cu Betalok 100 mg/zi. Aceste tulburari de ritm supraventricular au aparut din 2010, au fost partial tratate cu verapamil, apoi in 2012 a fost internat de urgenta la Sf. Ioan cu diagnosticul de Flutter atrial 1:1 remis chimic (Amiodarona) si BRS major intratahicardic.Am dori daca se poate sa facem o consultatie la dr. Vatasescu in vederea efectuarii unui studiu electrofiziologic. Va rog frumos daca imi puteti da mailul dansului! Va multumim!
0
08-10-2016, ora 12:24
mxmlucia
Nu este medic/terapeut
mxmlucia
As vrea sa vb si eu cu arm- med
0
08-10-2016, ora 12:27
mxmlucia
Nu este medic/terapeut
mxmlucia
Vreau sa vb si eu cu un medic de aici, va rog un nr de telefon !multumesc
0
01-02-2017, ora 16:01
Diana1997
Nu este medic/terapeut
Diana1997
Buna ziua! Am 19 ani si de 2 ani ma lupt cu atacuri de panica si crize de tahicardie din ce in ce mai violente.Pulsul meu este in mod normal intre 85-100 cand stau, dar sare imediat la 120-130 sau chiar mai mult uneori cand am ridic sau doar merg putin prin casa. Inainte sa ma culc este mai mic si exact cand ma trezesc, daca nu ma misc. Am fost la 4 medici, mi-am facut multe EKG, chiar si monitorizare holter acum 2 ani, radiografie, mi-au spus ca nu e nimic. De atunci mi s-au tot intensificat, iar in atacurile acestea ajunge pulsul pana pe la 180 si sunt sigura ca mult mai mult de atat, doar ca nu am mai avut curajul sa imi iau pulsul. De obicei apar cand merg foarte putin pe jos, sau chiar din senin. De obicei se calmeaza in cateva minute. Ma demoralizeaza phisic, am ajuns sa nu mai fac niciun fel de activitate fizica de frica sa nu fac iar...ma limiteaza in orice fac. Am ajuns sa am tot felul de obsesii si de fobii, sa ma sperii la cele mai mici chestii. Uneori sunt constienta ca sunt pe fond psihic, dar alte ori am senzatia ca apar independent de mine. Inainte eram fumatoare, beam cafea, dar de 2 ani am renuntat la toate si tot nu mi-e mai bine.Medicamente nu am vrut sa iau in afara de aspacardin, calmogen, si acum am inceput magnerot+sedatif pc la nevoie (am si o anemie nu foarte grava) Nu stiu ce sa fac...am auzit ca ablatia este o solutie dar nu stiu daca este cazul sau daca e doar psihic si trebuie sa merg la psiholog. Mentionez ca nu am alte simptome in afara de puls foarte marit, panica, senzatia ca mor si apoi tremur...Astept raspuns, va rog mult...
1
01-03-2017, ora 20:52
El Jeffe
Nu este medic/terapeut
El Jeffe
Bună ziua.
Tocmai am făcut o ablație reușită la Spitalul de Recuperare din Cluj. Iată povestea:

Expozițiune: Am suferit de tahicardie din adolescență, cu episoade rare în acea perioadă. Între 20 și 35 de ani nu am făcut decât 2-3 episoade, pe toată perioada, neplăcute, dar, dată fiind raritatea lor, nu le-am prea băgat în seamă. Din 2010 am început să fac constat crize, o dată la 2-4 luni, cu puls între 180 și 200/ minut. Diagnostic: Tahicardie Paroxistică Supraventriculară (TPSV) cu complexe largi.
Desfășurarea acțiunii: Câteva crize au fost de scurtă durată, sub 15 secunde cu stopare de la sine, dar majoritatea au necesitat tratament la urgențe. Ca norocul, stau în Cluj, unde echipa de urgențe de la Institutul Inimii este mai mult decât ireproșabilă.. E important de spus că m-am prezentat la Institutul Inimii, camera de urgență, și nu la UPU.
Cel mai des m-am dus la urgență cu taxi sau cu mașina mea, de câteva ori am chemat ambulanța, dar ultima variantă a fost pierdere de vreme, deoarece protocolul le impune celor de pe ambulanță să încerce să te scoată din criză, dar în cazul meu nu se putea cu medicația pe care o au la dispoziție. În nenumărate rânduri, medicii rezidenți sau asistenții de Institutul Inimii au pus la bătaie Adenozină din stocurile personale, ca să mă scoată din tahicardie. Câteodată nu se reușea stoparea crizei prin administrarea Adenozinei, așa că a trebuit să fac Propafenonă. O singură dată a durat mai mult de două ore toată procedura, când am rămas în tahicardie până a doua zi dimineața (crizele apăreau cel mai frecvent seara, după 22.00). Au fost însă și cazuri în care în 15 minute, după prima doză de Adenozină, eram ok și puteam să plec. Încă o dată, tot respectul pentru medicii de gardă, dar mai ales pentru rezidenții și asistenții de la urgențele Institutului Inimii „Niculae Stăncioiu” și urarea străveche ardelenească: „Dumnezo vă-mburde-n raiu”.
Cu tahicardia mea am ajuns și prin alte spitale, fiindcă am o meserie care presupune să călătoresc mult. Exemplific: la Buzău, Spitalul Județean de Urgență, nu aveau niciun medicament și nicio altă soluție de a stopa criza decât șocul electric sau injectarea de Cordarone, care își face efectul în 24 de ore. Am optat pentru șoc. Nu doresc nimănui să ajungă la spitalul din Buzău, unde sala de triere a pacienților seamănă cu anticamera unui lagăr - asta era la nivelul anului 2015, februarie. În schimb, vreau să remarc și aici empatia și solicitudinea personalului, după triaj. Alt exemplu: Timișoara, unde am sunat la 112 și am solicitat să nu fiu dus la UPU ci la Institutul de Cardiologie, unde am fost preluat și tratat de echipa de gradă de parcă eram în filmele americane cu medici. Nici nu credeam că există asemenea spitale în România. Au vrut să mă țină 24 de ore la monitorizare, a trebuit să mă externez la cerere și aproape să fug din spital. Dotările da la TM par superioare celor de la Cluj, personalul extrem de amabil și profi, dar parcă cei de la Cluj păreau mai în temă - e o apreciere strict subiectivă. Alt exemplu: în Turcia, m făcut criză când eram cazat la un hotel de 5 stele, am apelat la cabinetul medical al hotelului, care m-a transferat la un spital privat din Izmir, unde nu aveau niciun medicament. Au crezut probabil că sunt vreun mahăr, deși eu eram acolo într-o delegație, nu pe banii mei. În fine, după 3 ore de chin, un medic adus noaptea de acasă m-a scos din criză prin masarea carotidei (singura dată când am ieșit astfel din tahicardie), după 10-15 încercări. La plecare din spital mi-au înmânat o notă de plată de 1000 de euro; în jur de 300 de euro un EKG (2 în total), și tot cam 300 onorariul medicului. Deci, dacă faceți tahicardie în Turcia fiți expliciți și cereți să fiți duși la spital PUBLIC, altfel, veți fi jefuiți la drumul mare.
Intriga: Acum să trecem la lucrurile importante. În octombrie 2016 am fost la consult în privat la dr. Radu Roșu, cu intenția de a face ablație. Consultul a durat 10 minute și a costat echivalentul a 50 de euro. Am fost programat pentru ablație la Spitalul de Recuperare pentru februarie 2017. Până la internare, am mai făcut trei crize, două au necesitat deplasarea la Institutul Inimii, una a fost cu ieșire spontană, după 10-15 secunde.
Punctul culminant: M-am internat, mi s-a făcut în prima zi o ecografie la inimă, apoi a venit weekendul, când practic am lâncezit în spital fără niciun sens, luni am intrat la intervenție. Pregătirea a durat o oră, iar intervenția propriu-zisă, cam 2 ore, deoarece calea care trebuia ablatată era destul de ascunsă. Studiul pentru a determina unde se petrece anomalia a durat cam 30 de minute, iar procedurile de ablație, restul. Încerc să fac estimările cât mai corecte, dar, în sala de intervenție, timpul curge altfel pentru pacient. Revenind, fiindcă anomalia era pe partea stângă a inimii, a fost necesară itroducerea cateterelor pe artera femurală, nu doar pe venă, prin aceasta făcându-se doar studiul. Doctorul Roșu, care manipula cateterele, era ajutat de alți doi dcotori, dintr-o cameră alăturată, cu care confrunta parametrii și imaginile de pe ecrane. Ca să rezum, a fost ca un joc de tip „cald”, „mai cald”, „fierbinte”, până au găsit locul căii greșite, asupra căreia s-a făcut ablația cu radiofrecvență. Doctorul a mai executat și alte tiruri cu radiofrecvență, în alte zone, pe parcursul procesului de detectare a locului anomaliei. La unele, am simțit o arsură în piept, la altele nimic. Era ceva suprarealist să văd pe monitor că am 3-4 cabluri în inimă :)
Întreaga procedură se face în tahicardie indusă, ceea ce e relativ neplăcut. După realizarea ablației, se face o probă a reușitei. În acest scop, mi s-a administrat un betablocant și apoi mi-a fost indusă tahicardia din nou, pentru a vedea dacă ea persistă, după oprirea inducției. Nu a persistat. Atunci, am văzut pe ecranul unde îmi apărea numele și concluzia: „ablație reușită”. A urmat pansarea, care s-a dovedit cea mai dureroasă procedură, din cauza compresiei care se face asupra arterei. Dar deja nu mai conta.
Deznodământ: După două zile am ajuns acasă. Măs imt excelent. Peste trei luni mă duc la consult.
Morala: Vreau să subliniez că pe tot parcursul internării nu am dat absolut niciun ban la nimeni din spital (nu dau șpagă din principiu), dar am fost tratat corect, profesional și chiar cu amabilitate, mai ales de medicii rezidenți. Dr. Radu Roșu este un profesionist de cel mai înalt nivel.
0
02-04-2017, ora 16:58
parker1
Nu este medic/terapeut
parker1
Salutare tuturor,

Un medic bun in Timisoara pentru ablatie pe cine recomandati? Multumesc.
0
26-09-2017, ora 20:55
marmarica
Nu este medic/terapeut
marmarica
nu stiu cine mai foloseste acest forum, dar doresc sa aflu cum se procedeaza in timpul ablatiei, mai exact procedura in legatura cu hainele, cu ce este pacientul imbracat. multumesc.
0
06-10-2017, ora 00:16
Stefan❤️
Nu este medic/terapeut
Stefan❤️
Buna la toti "cardiacii"(se spune ca noi cei care avem TPSV nu suntem cardiaci...), primele simptome de tahicardie le-am avut pe la 14 anișori, cauza?Lipsa de calciu
0
25-10-2017, ora 18:43
marmarica
Nu este medic/terapeut
marmarica
El Jeffe as avea o intrebare pt dvs.
0
05-02-2018, ora 09:05
cipmusic100
Nu este medic/terapeut
cipmusic100
Unde se poate face ablatie, cu costurile acoperite de casa de asigurari, si cam cat dureaza asteptarea ? La Polisao sibiu ar fi posibil ?La tel am primit un raspuns vag, cum ca nu stie ca ablatia sa fie suportata de cnas la ei, si doar acolo pot primii un raspuns.
Multumesc anticipat pt raspuns
0
06-02-2018, ora 06:22
Vio18
Nu este medic/terapeut
Vio18
As dori si eu sa iau legatura cu arm-med pt un sfat, va rog. Multumesc
0
19-03-2018, ora 09:55
mitrache.constantin
Nu este medic/terapeut
mitrache.constantin
Nu recomand Dr. Alexandru Deutsch este un medic total nepregatit care se lauda cu studii in Germania si care are aere de superioritate fata de pacientii lui. Nu accepta sa ii fie dat nici un sfat sau parere si injoseste ceilalti angajati ai spitalului de fata cu pacientii! Am ajuns la spitalul Colentina in urgenta cu tatal meu pe mana acestui asa zis "medic". A luat decizia imediata fara a face nici o investigatie ca sa ii monteze un stent coronarian si nu a tinut cont de problemele medicale pe care tatal meu le avusese in trecut. In afara de faptul ca ne-a cerut spaga 1000 lei ca sa ne bage in operatie mai repede, acesta ne-a tratat ca pe niste animale. Am avut noroc ca am luat decizia sa merg la Regina Maria cu tatal meu ca altfel cred ca acum ii puneam lumanari la cimitir! Astfel de medici nu ar mai trebui sa lucreze in acest domeniu! NU RECOMAND! Feritiva de acest criminal!
Adaugă un comentariu / răspuns
1212 comentarii 1 2 ..... 394041 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratamentul parodontal în perioada de așteptare pentru ablație ar putea reduce riscul de recurență a fibrilației atriale
  •