ablatie - intrebari/sfaturi | Forumul Medical ROmedic

ablatie - intrebari/sfaturi

1212 comentarii 1 2 ..... 40 41
0
19-03-2018, ora 10:52
TONI TON
Nu este medic/terapeut
TONI TON
Am făcut ablația în 06.03.2018.la Institutul de Cardiologie Timisoara. Dr. Alina Negru. După 2 săptămâni sunt bine, nu am mai recidivat cu tahicardia., , (TPSV intranodala). Viata a revenit la normal, nu iau nici un tratament în afara de aspenter. Curaj tuturor sa faceți PASUL.
0
21-03-2018, ora 21:43
mitrache.dumitru76
Nu este medic/terapeut
mitrache.dumitru76
Dr. Alexandru Deutsch este un medic total nepregatit care se lauda cu studii in Germania si care are aere de superioritate fata de pacientii lui. Nu accepta sa ii fie dat nici un sfat sau parere si injoseste ceilalti angajati ai spitalului de fata cu pacientii! Am ajuns la spitalul Colentina in urgenta cu tatal meu pe mana acestui asa zis "medic". A luat decizia imediata fara a face nici o investigatie ca sa ii monteze un stent coronarian si nu a tinut cont de problemele medicale pe care tatal meu le avusese in trecut. In afara de faptul ca ne-a cerut spaga 1000 lei ca sa ne bage in operatie mai repede, acesta ne-a tratat ca pe niste animale. Am avut noroc ca am luat decizia sa mergem la Regina Maria cu tatal meu ca altfel cred ca acum ii puneam lumanari la cimitir! Astfel de medici nu ar mai trebui sa lucreze in acest domeniu! NU RECOMAND!
1
12-05-2018, ora 23:18
constantin1955
Nu este medic/terapeut
constantin1955
Bună seara dragi romani despre ce vorbiți aici da chear nu va dați seama că totul este verificat și transmis mai departe. Voi nu va dați seama ce feti. Vorbiți de doctori și bani de parca ați fi la stand Europa. Oare nu va gândiți la copii voștri și nepoți și strănepoți voștri cât rău le faceți? Pentru ce sa le dați bani doctorilor dece. Voi dacă mergeți la servici vine cineva și va aduce bani peste salariul care îl luați lunar ? Vedeți voi singuri ii învățați cu bani. Doctorul trebuie sa stie asa să-și facă datoria fata de dumnezeu și apoi fata de bonlavi. Nare decat dacă nui convine sa plece acasă și sa lase pe alți. La stat dacă ești nu trebuie sa dai nici 5 bani. Dac te duci la privat trebuie sa spuie atta costa de la până la. Și gata cu tot circul asta. Nu vedeți ca doctori asistenți și tot ceilalți profita de naivitatea noastră a tuturor
0
23-05-2018, ora 17:37
Oliveira
Nu este medic/terapeut
Oliveira
Buna, am 44 ani si 1, 5 luna in urma am fost diagnosticat cu insuficienta cardiaca c ongestiva clasa 2nyha, fibrilatie atriala permanenta cu AV medie, recursivitate mitrala reumatismal grad 3.Ce parere aveti ce se poate face in acest caz? Se mai poate reveni la starea de dinainte ? Deocamdată sunt pe medicamente Selo zok 50 mg 2/zi Aspacardin 3/zi , Eliquis 5mg /2zi , Furosemid 1 zi da 1 nu.Mentionez ca locuiesc in Galati as dori da puteti sa-mi recomandați un doctor bun sa mai fac un consult sa aud si o altă parere.Dar despre cardioversie electrica sau ablatie , am inteles ca ablatia este mai dificilă cand ai fibrilatie permanenta ? Ultima data acum 2saptamani aveam pulsul 105 b/m. Va rog un raspuns dela cineva trecut prin asa ceva .Multumesc!
0
08-07-2018, ora 21:20
RLL
Nu este medic/terapeut
RLL
Buna seara,
In 11 iunie am facut ablatia pt TPSV la TM la dl dr Ivanica. Dupa ablatie am simtit mult timp, mai ales in legatura cu stresul, o apasare pe piept iar acum de cateva zile am destul de multe extrasistole. Nu imi dau seama daca sunt motive de ingrijorare. E normal sa mai faci extrasistole dupa ablatie?
0
22-07-2018, ora 22:52
Noli
Nu este medic/terapeut
Noli
Buna, eu sunt una din pacientele cu probleme de fibrilatiei atriala de aproximativ 6 ani si in decurs de un an am facut 2 ablatii una de flater si una pentru fibrilatiei atriala. Acestea au fost facute in Italia dar la numai 2 luni am facut o noua criza care mi-a trecut doar cu tratamentul ce mi-a fost prescris dupa interventie...ce pot spune ca de aproximativ 6 luni nu mi-a mai venit nici o criza( am renuntat la munca acum 6 luni) dar de ma obosesc ori stau mai mult in picioare mie rau si mi se deregleaza tensiunea (azi de ex.am avut 90/54 si 60 pulsul)..cum as putea regla tensiunea intrucat eu iau in continuare un betablocant, pastila pt tensiune si alta pt reglarea ritmului cardiac plus agregat trombocitic?? De ce dupa 2 ablatii mai am nevoie in continuare de acelasi tratament care il luam si mai inainte de interventii?? Multumesc mult pt rabdarea ce mi-ati acordato de a-mi citi mesajul...
0
22-07-2018, ora 23:04
Noli
Nu este medic/terapeut
Noli
Extrasistole am facut si eu imediat dupa ablatia de fibrilatie si a durat timp de 2 luni pana cand am revenit la un nou control si mi sa prescris un medicament iar din acel moment extrasistolele au disparut sunt foarte rare si de scurta durata...pot spune ca eu am si un hipotiroidism care sigur influienteaza de aceea e bine sa recontactati cardiologul...
0
23-07-2018, ora 06:31
RLL
Nu este medic/terapeut
RLL
Multumesc frumos pentru raspuns. Am fost saptamana trecuta la dl doctor si a spus ca toata lumea are extrasistole deci nu ar fi motiv de ingrijorare. Eu iau doar aspenter si magneziu dupa ablatie dar stiu ca betablocantele scad tensiunea, eu luam doar la nevoie. O alimentatie bogata in sare creste tensiunea si bineinteles cafeaua dar trebuie intrebat medicul daca e ok. Dupa ablatie mi s-a recomandat regim hiposodic si interzis orice pe baza de cofeina. Multa sanatate!
0
07-01-2019, ora 23:18
Andreb0
Nu este medic/terapeut
Andreb0
Bună ziua am făcut o ablatie acum 4 zile. Astăzi a început să mă doară locul unde a fost băgat caracterul și pielea e tare acolo și umflată. E normal așa sau ar trebui să mă îngrijorez?
0
23-03-2019, ora 06:57
Diela
Nu este medic/terapeut
Diela
Bună ziua. După purtarea unui holter dr. mi-a transmis ca trebuie sa fac ablatie. Mi-a recomandat Centrele de excelenta ARES Bucuresti. A mai fost cineva acolo? Inainte de a face programare...aveam nevoie de cateva păreri.
Multumesc
0
03-09-2019, ora 14:44
YoyoYoyoy
Nu este medic/terapeut
YoyoYoyoy
Bună Julie v, cum te mai simți după atâta timp de când nu ai mai postat? Mai ai extrasistolele? Sunt în aceasta ipostaza ca tn. Ms mult e-mail yoyo_14_yoyo@yahoo.com
0
10-03-2024, ora 23:30
Samir122
Nu este medic/terapeut
Samir122
Bună seara !În urma cu 2 salt am avut intervenția de ablatiea a copilului (13ani diagnostic tpsv cu complex qrs larg) la dr Radu Vatasescu, în continuare copilului are momente când pulsul urca, știe cineva dacă e normal sa mai ai plusuri neregata după ablatie (160 cel mai mare puls)si dacă da cât ar trebui sa dureze?Mulțumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns
1212 comentarii 1 2 ..... 40 41

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratamentul parodontal în perioada de aÈ™teptare pentru ablaÈ›ie ar putea reduce riscul de recurență a fibrilaÈ›iei atriale
  •