Acnee

26-04-2015
andrei1905
Nu este medic/terapeut
andrei1905
Buna ziua ! Am 15 ani si am ajuns sa fiu, zic eu, disperat. De un an si jumatate am acnee. Timp de un an am avut cosuri care nu ma dernjau asa de mult pentru ca erau mici. Un prieten de al meu a folosit zynerit pentru acelasi tip de acnee si a dat rezultate. Am folosit si eu timp de 2 luni zynerit, dar nimic. A devenit din ce in ce mai rau. Mi-au ramas niste semne care sunt foarte accentuate, de culoare rosie. Atunci aveam si semnele, dar si cosurile acelea micute. Dar in urma cu doua luni, acneea a inceput sa se agraveze. Acum cosurile sunt mari si au puroi. Am ajuns sa am intr un singur loc 5-6 cosuri + inca 3-4 puncte negre. se vede oribil. Am mers la dermatolog si am facut un tratament cu azitromicina iar pentru spalat am folosit un gel spumant de la ivapur. Nici de data asta nu au fost rezultate. Dupa acest tratament am luat niste comprimate unidox timp de o saptamana, iar seara aplicam pe cosuri betadine. Precizez ca de cand am fost la dermatolog, de aproximativ 3 luni tin si regim alimentar, dar nimic nu ajuta. Sunt din ce in ce mai rau, ce as putea face?
2 comentarii
0
27-04-2015, ora 12:00
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Buna ziua,
Cel mai bine ar fi sa mergeti la un alt dermatolog, ptr o alta schema terapeutica; in fctie de leziunile pe care le aveti se poate folosi isotrexin, maskplus, etc, seara pe leziuni, iar dimineata crema spf 50 +. Unidoxul va ajuta si el.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic primar dermatolog
0
27-04-2015, ora 13:47
andrei1905
Nu este medic/terapeut
andrei1905
Inainte sa inceapa sa mi se agraveze am fost la balul de la liceu si am baut un un shot de tequila sau ceva de genul, mi a facut un prieten cinste de la bar. Dupa bal au inceput sa imi apara foarte multe, iar acum 2 zile s a intamplat aceeasi chestie cand am fost la ziua unui prieten si acum au aparut mai multe cosuri. De ce?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Vaccin contra acneei aflat în perioada de testare
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  • Tratamentul modern al acneei - soluții eficiente
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  •