acnee nodulochistica si infectie cu stafilococ auriu-eritro

21-02-2009
si
Nu este medic/terapeut
si
esecuri totale dezamagiri de ani si ani de incercari...7 ani continuu de tratament dar boala te invinge uneori.ar mai trebui sa sper? inca? Reusita totala are acneea si stafilococul, eu., nimic
9 comentarii
0
21-02-2009, ora 15:51
alf66
Nu este medic/terapeut
alf66
Am vazut 2 cazuri identice cu al tau, rezolvate (e adevarat, dupa cca.6-7 luni de tratament) in salon!
Incearca sa intri pe pag. www.peel.ro, cred ca au si un nr. de tel acolo, merita sa incerci!
Sa intrebi, nu te va costa nimic si nici nu doare!
bafta!
0
21-02-2009, ora 16:06
si
Nu este medic/terapeut
si
la salon merg de 1 an de zile si sunt de langa Brasov
0
21-02-2009, ora 21:32
si
Nu este medic/terapeut
si
buna seara, acneea denumita in diverse moduri este de 7 aniSe prezinta cu chisturi de dimensiuni mari in adancime si sunt de durata in momentul in care apar trec f greu purulente si raman urme.Am fost tratata cu diferite antibiotice si unguente, geluri de curatare, tincturi, homeopat(momentan) toate in urma antibiogramelor in care rezulta schimbarea de reactie a stafolucocului auriu la antibioticul administrat(reactiona cand la eritro cand la oxacilina acum iarasi e sensibil la eritro si tot asa)Mentionez ca am urmat tratament pt nivelul crescut de androgeni si chisturi ovariene -androcur 1 luna si diane 35(am trompele legate, am 33 de ani si am 2 copii)Acum se pune problema si a excesului de sebum care provoaca toata mizeria aceasta.De-a lungul timpului am fost supusa multor tratamente si scheme insa cu rezultate de 1-2-luni.Nu am luat sotret desi mi-a fost recomandat odata acum insa nu mai mai stiu ce as pute face poate as lua si acest medicament As dori un sfat, nu am medic in apropiere, sunt de langa Brasov, am cheltuit milioane de lei pe tratamente si cosmetica si nimic nu pare sa infranga acest cosmar.daca as putea primi un raspuns din partea unui specialist as fi foarte multumita.In copilarie am avut hepatita, alte boli de inima sau renale nu am.Mentionez ca nu mai am unde sa ma adresez.Va multumesc
0
06-04-2009, ora 12:55
omidee
Nu este medic/terapeut
omidee
pt. si
si eu am fost diagnosticata cu aceasta boala.Cel mai rau imi pare insa ca deocamdata nu are un ecou prea mare in Romania.Mentionez ca eu locuiesc in strainatate.Insa si aici sunt oameni care traiesc cu aceasta boala foarte multi ani pana gasesc un specialist competent.
Risc sa te dezamagesc...dar aceasta boala NU are leac.se poate ameliora insa nu se vindeca niciodata.Cicatricile de la abcesele vechi NU se vindeca.
Daca fumezi...ar fi timpul sa renunti.Alimentatia schimbata.Imbracamintea deasemenea-incearca doar imbracaminte(mai ales lenjerie) din fibre 100% naturale.Sport in cazul in care esti supraponderala.
Nu poti scapa de boala.care nu are o cauza anume.ai doar *ghinion* si io ai.dar poti sa ameliorezi efectele
0
06-04-2009, ora 19:33
alf66
Nu este medic/terapeut
alf66
Buna seara,
eu am vorbit f. serios, cand ti-am zis ca la sediul Julitte Armand, in Buc., vei gasi SIGUR spercialistii de care ai nevoie si...nu doare si, mai ales nu te costa! - sa-i intrebi!
Acum stiu cam tot ce se recomanda in astfel de cazuri si mai ales ce rezultate (sau mai zis lipsa lor) sunt pt aceasta problema. Tocmai de aceea, ti-am recomandat sa apelezi la aceasta firma specializata, pt. ca am vazut un rezolvari f. frumoase! Si chiar un caz putin mai greu decat al tau!
Si... a propos: omidee nu are dreptate in totalitate! - vei scapa de problema cutanata!
Bafta!
0
07-04-2009, ora 09:33
omidee
Nu este medic/terapeut
omidee
pt. indika:
In sfarsit, dupa multe cautari am gasit numele acestei afectiuni-in romana-HIDROSADENITA.Iar mai jos un link spre o pagina cu descrierea bolii.(in romana)

http://www.healthy.ro/articol/medicina-interna/5018/Tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-hidrosadenita.html

p.s.nu vreau sa demonstrez nimic cu acest post, doar vreau sa trag un semnal de alarma-cu asa o afectiune nu e de glumit.
Numai bine.
0
18-11-2009, ora 13:33
mami78
Nu este medic/terapeut
mami78
ptr. si "incearca roaccutane!"
0
19-11-2009, ora 16:03
danielle2
Nu este medic/terapeut
danielle2
si eu sufar de aceeasi afectiune acnee inversa sau hidrosadenita supurativa.se poate scapa de ea??este vreo operatie pentru asa ceva??
0
22-04-2010, ora 14:44
bybyx20x
Nu este medic/terapeut
bybyx20x
Buna ziua!
Dupa descriere si eu am avut asa ceva.nu m-am dus la doctor, in adolescenta si nici mai tarziu.nu existau atatea tampenii de tratamente dar nici metode multe de vindecare, doar cosmetica mai dadea ceva semne pe atunci.care se practica si acum.cu scoaterea cosilor ce lasa semne ingrozitoare.eu nu am fost dar am vazut la prietenele mele...oricum fara rezultat satisfacator...TREBUIE ELIMINAT MICROBUL INSTALAT SUBCUTANAT, tu scapi aici...dar dupa cateva zile apare dincolo...NU E O BOALA!!!! Sunt vrajeli!E O SIMPLA INFECTIE CE SE TRATEAZA.
Ati avut un cos si l-ati stors.CEA MAI MARE GRESEALA! in acel moment ati raspandit microbul.NICIODATA NU SE STOARCE UN COS RUSU SAU PURULENT SI MAI ALES PE CEL CORNOS ADANC si INFECTAT! RISCATI SA VA ALEGETI CU O GRUPITA.CRATER!
In momentul cand apare...NU UMBLATI LA EL.luati un pansament steril si oxacilina, aplicati direct pe el, tineti-l toata noaptea, a doua zi aplicati mereu oxacilina din 4 in 4 ore dar si sa inghititi cate o pastila din 8 in 8 ore cel putin 3 zile.In doua trei zile s-a tras fara urme!
Daca aveti pete cumparati de la farmacie Albaten-special pt pete dar pt gropite nu exista decat un singur leac.ACIDUL HIALURONIC implantat sub piele, sub gropita...ridica pielea la nivelul tenului si adancitura dispare...totusi daca nu va permiteti..eu folosesc crema de zi cu acid hialuronic de la Loreal aplicata direct pe zona gropitei in cantitate mare, dupa doua minute o intind.are efect toata ziua
PT COSURILE GEN CHIST.ALBE ADANCI SI URAT MIROSITOARE.scoateti mizeria TOATA.si aplicati la fel oxacilina dar nu uitati sa si inghititi, atacati microbul din doua parti cu doza de contraatac-4in 4ore pt cos la exterior si din 6 in 6 ore inghitit pt intrarea in sange si atac intern!-sotul meu a scapat de unul in genul acesta de pe obraz, avea un diametru de 1, 5cm iar adancimea.pfff..am murit pana i l-am scos.ca sa nu mai spun cat l-am chinuit pana am scos tot, absolut tot.acum a ramas cu un cos alb mic care nici nu se vede.trebuie sa pipai zona ca sa stiu pe unde a fost..si cand ma gandesc ce urat se vedea mai ales seara cand era obosit si mai si *strumfea ceva*...
Eu asa am scapat definitiv!
Mai apare pe ici pe colo cate unul negru...sau alb cu capat negru.acestia albi se scot imediat nu se lasa sa se mareasca, altfel raman la fel semne ...
NU UITATI!
NICIODATA NU STOARCETI UN COS INFECTAT-PURULENT, ROSU SAU CARE DA SEMNE DE INFECTARE!
CAND SCOATETI UN COS NEGRU SAU ALB FARA SEMNE DE INFECTARE LUATI ANTIBIOTIC PE DEGET, UMEZITIL USOR SI APLICATI PE SUPRAFATA DE CEL PUTIN 0, 5cm IN JURUL COSULUI, exact ca pe o crema.indepartati dupa 15minute-ve-ti simti mici furnicaturi si intepaturi, semn ca a inceput sa actioneze.
NU MAI CUMPARATI TOT FELUL DE PROSTII DE TRATAMENTE DIN COMERT SI CHIAR DE LA FARMACIE.AU EFECT DOAR PE MOMENT.SI NU MERGETI NICIODATA IN SALOANE DE COSMETICA PT TRATAREA COSURILOR!!!!!!
URMATI-MI SFATUL SI NU VETI REGRETA!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.