acnee polimorfa

08-10-2008
monicabr
Nu este medic/terapeut
monicabr
Buna ziua!.Am o problema cu acneea cam de 3 ani.am folosit la inceput skinoren cu doxiciclina.a avut rapid efecte bune.pt o perioada de timp mi-a disparut.in vara anului urmator mi-a aparut din nou.am fost iar la doctorul dermatolog si mi-a prescris zinerit.l-am folosit vreo 8 luni dimineata si seara.dupa aceea a inceput sa nu mai aiba niciun efect.am luat si diane35 insa nu a avut niciun efect.in timpul ala ma dadeam si cu skinoren.si nu a avut niciun efect.am folosit si erifluid cu azitrox si nu a avut niciun efect.in prezent folosesc isotrexin cu unidox.s-au mai dus insa mi-au ramas pete rosii pe fata.se duc mai greu.nici cosurile nu au disparut toate insa nu mai sunt asa multe.doctorul mi-a spus ca daca nu-mi trec imi da sotret.ce e mai bine sa fac?sa continui cu tratamentul asta?sau sa incep tratamentul cu sotret.tratamentul cu isotrexin il fac de o luna si jumatate.rezultatele vor fi pt totdeauna?sau doar pt o perioada de timp?pana acum rezultatele au fost pt o perioada de timp.Va multumesc!
2 comentarii
0
10-10-2008, ora 00:00
biancabau
Nu este medic/terapeut
biancabau
Buna!Si eu am avut aceasta problema multi ani, am luat foarte multe antibiotice, dar rezultatul era doar temporar.De vreo 8 luni fac o terapie noua ozonoterapie, in paralel cu zinerit.Pot sa-ti spun ca are un efect foarte bun, pt ca din ceea ce mi-a explicat medicul face sa nu mai apara antibioticorezistenta.In plus de asta ma simt foarte bine, pe plan general am si slabit cateva kilograme.Este o clinica langa mall vitan, pe strada vlad judetu care au specialist in asa ceva.Iti urez numai bine.
1
15-10-2008, ora 00:00
alinateres
Nu este medic/terapeut
alinateres
Buna fetelor. Vad ca problema asta cu acneea a devenit din ce in ce mai acuta. Eu fac parte dintre cele care nu mai au acest stres. Am incercat o gramada de medici, de tratamente cosmetice si produse cosmetice care se gasesc pe piata. M-am chinuit 4 ani. Am cunoscut intamplator clinica Laboratoarele Thea Med din Romana. Sunt super. Au tratamente combinate dermato-cosmetic si produse noi deosebite, naturale 100%. Cu ajutorul lor am scapat complet de acnee. Va spun si voua pentru ca stiu ce inseamna. Boala asta mi-a afectat si relatiile si cariera. Incercati sa mergeti acolo.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  •