Acneea - Cum se foloseste mai bine Clearogen?

26-04-2010
daniel16alex
Nu este medic/terapeut
daniel16alex
Cum se foloseste mai bine Clearogen ? Detalii nu prea sunt pe site-ul lor ! multumesc
3 comentarii
0
26-04-2010, ora 17:29
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

Stimate d-rule/d-nule Daniel, instrucţiunile de utilizare le veţi primi odată cu produsele achiziţionate; produsele din gama Clerogen. În principiu, Clearogen se utilizează decât o singură dată pe zi, seara, în 3 paşi simpli:
1. Agentul de curăţare sub formă de spumă (Foaming Cleanser) - Se foloseşte pentru a elimina uşor impurităţile, excesul de sebum şi bacteriile care stau la baza producerii acneei. Se întinde spuma peste pielea udă. Spălarea feţei se va face prin masare uşoară, nici prea mult, dar nici prea puţin (în medie minim 30 de secunde, maxim 1 minut şi jumătate-2 minute). După spălare nu vă ştergeţi pe faţă cu absolut nimic, aşteptaţi ca faţa să se usuce fără a fi şearsă cu ceva anume.
2. După ce v-aţi spălat şi aţi aşteptat ca pielea să se usuce, puteţi să folosiţi Toner-ul (Clarifying Toner). Toner-ul echilibrează producţia de sebum, reduce iritaţiile/roşeaţa şi reduce dimensiunea porilor. Se foloseşte prin intermediul unei dischete cosmetice de bumbac. Se pune o cantitate mică de toner pe dischetă şi se aplică pe întreaga faţă. Se lasă să se usuce timp de 5 minute!
3. După ce v-aţi aplicat şi toner-ul, puteţi să folosiţi ultimul produs din gama Clearogen - Loţiunea antiacneică (Acne lotion). Loţiunea conţine substanţe foarte complexe care combat acneea şi reduc inflamaţiile. Se utilizează după curăţarea şi tonifierea pielii. Loţiunea se aplică pe întreaga suprafaţă a feţei, prin masare uşoară.

Atenţie! Toate cele 3 produse se folosesc doar o dată pe zi (de preferat seara). A doua zi dimineaţă NU trebuie să vă spălaţi pe faţă, pentru că substanţele din Clearogen se eliberează în regim lent pe tot parcursul a 24 de ore (Clearogen este prevăzut cu sistem de eliberare retard). Pentru mai multe detalii ar fi indicat să vorbiţi cu d-nul dermatolog Alex Khadavi (prin e-mail - alex@clearogen.com (scrieţi-i în lb. engleză) sau sunându-l la numărul 1310-442-9700).

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
26-04-2010, ora 17:51
daniel16alex
Nu este medic/terapeut
daniel16alex
Adevarat a inviat ! Multumesc pentru detalii.Dar nu pierd pe perna Lotiunea 3 ? Nu stiu cum sa fac cu surplusul de sebum de peste zi ? Am tenul foarte gras, se incarca cam in 5 ore !
0
26-04-2010, ora 22:44
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Nu, nu o veţi pierde pe pernă. Loţiunea se absoarbe în totalitate, de aceea nu există riscul menţionat de dvs.
Surplusul de sebum de peste zi? M.D. Khadavi recomandă, în cazuri speciale, folosirea de 2 ori pe zi a sistemului Clearogen (dimineaţa şi seara; dimineaţa se foloseşte la fel ca-n cazul folosirii serale). Cazul dvs. este unul special, de aceea este indicat să vorbiţi cu d-nul dermatolog, pentru a vi aduce la cunoştinţă şi alte informaţii folositoare.



Toate cele bune!
P.S. - La începutul tratamentului cu Clearogen s-ar putea să experimentaţi câteva reacţii adverse tranzitorii, precum: iritaţie, arsură, roşeaţă cutanată, usturime, exfoliere, etc. Reacţiile sunt normale! Se datorează procesului de adaptare la acţiunea chimică a unor substanţe, de aceea este indicată creşterea gradată a cantităţii de spumă, toner şi loţiune. S-ar putea să nu le experimentaţi dar, dacă le veţi experimenta, vor dispărea în maxim 4-14 zile. :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.