acneea nodulochistica

05-06-2006
bebebri
Nu este medic/terapeut
bebebri
Stie careva daca la noi in tara exista tratament pentru aceasta forma de acnee ??? Sunt disperata, dermatologii pe care i-am cosnultat nu au gasit nici un soi de tratament, nici macar unul care sa amelioreze boala, ma desfigurez pe zi ce trece din cauza acestor noduli si chisti care continua sa-mi apara la nivelul fetei, foarte purulenti si care lasa niste semne infiorataore.
4 comentarii
0
17-07-2006, ora 00:00
drcodrina
Nu este medic/terapeut
drcodrina
Te rog sa mai faci o incercare si sa mai consulti un medic dermatolog Dr. Trifu Viorel de la spitalul Militar Central Bucuresti
Eu am vazut rezultate bune in aceasta afectiune dar dureaza, trebuie sa faci exact ce spune si vei avea rezultate.Succes
0
10-10-2006, ora 00:00
monicaserghei
Nu este medic/terapeut
monicaserghei
Eu iti pot spune cum m-am vindecat eu. Am urmat un tratament 6 luni cu Roaccutane, insa pe risul tau pt ca implica destule reactii adverse. Eu nu am avut nici una din fericire. Te rog sa iei Roaccutane doar sub indrumarea medicului. Problema este ca la incaput acneea se agraveaza si daca faci greseala sa le storci vei ramane cu niste gauri mari pe fata. Dupa sase luni de tratament se va ameliora si apoi pana la un an va disparea complet. Eu m-am chinut 13 ani sa scap de acnee si acesta a fost singurul remediu. In acele sase luni am mai incercat o solutie, nu stiu daca e eficienta, pt ca urmam si tratamentul dar merita sa o incerci si pe asta: o luna de zile bei zilnic ceai de busuioc si bei suc natural de morcov sfecla rosie si varza, ori trei pahare pe zi din fiecare ori le amesteci si bei cat poti. Eu am baut uneori un pahar pe zi alteori trei, dar ideea e ca am scapat de acnee total. Mult succes.
0
06-06-2008, ora 00:00
just a she
Nu este medic/terapeut
just a she
am 18 ani si am acnee nodulochistica de mai bn de 5 ani..acum aproape 2 ani am facut tratament cu SOTRET 2 luni de zile..efectele s-au cunoscut imediat, in maxim 20 de zile.problema este k am suferit o depresie severa (cu atacuri de panica si anxietate).mi-am revenit foarte greu.am inteles k acest medicament a avut o mare contributie la instlarea depresiei.din acest motiv nu-l mai pot folosi...acneea a revenit si as vrea s stiu dak pot face ceva pt tratarea ei..sunt disperata!!!!!!!!!!!!!
0
08-05-2009, ora 21:02
Alina-Mihaela
Nu este medic/terapeut
Alina-Mihaela
buna am 16 ani jumate si...fac de o luna tratament cu Roaccutane si pot sa zic ca se merita...adica eu dupa o luna arat mult mai bine...Inainte sa incep tratamentul de fiecare data cand ma enervam mi se inroseau acele "cosuri"...orice fond de ten as fii folosit era acelas lucru...acum ma trezesc cu aceeas fata pe care o aveam cand eram calma si machiata...eu recomand oricui sa mearga la doctorul dermatolog sa nu mai faca tratamente din auzite sau citite pe net...pt ca numai un doctor poate stii exact ce fel de acnee ai...daca iti tratezi incorect o acnee ajungi in faza asta...si daca nu ti-o tratezi nici in faza asta ramai cu cicatrici pe fata...intradevar implicatiile sunt multe...dar orice ai face iti asumi un risc...Bafta din partea mea !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  •