ADEVARUL despre MASTURBARE! Loc de intalnire pentru eventualii interesati de fenomen !

23-11-2013
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Hai sa nu mai fim ipocriti baieti! S! hai sa o spunem pe fata !
Care e jena?..
23 comentarii
0
23-11-2013, ora 00:23
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Acum ca am deschis subiectul ma simt obligat si sa postez ceva aici nu?.
0
23-11-2013, ora 00:30
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Masturbarea sanctionata textual de catre biserica prin clerici este clar inspirata din demagogia absurda propovaduita de religie mai exact de institutia monahala. Nu are nimic de a face cu logica si cu bunul simt. Masturbarea in sine poate fi un act destul de mare consumator de energie vitala si poate ca unul dintre neajunsurile majore ar fi doar ca practicata in exces duce la o lipsa de energie pentru alte activitati cotidiene si ele consumatoare de energie. Practicata in exces poate duce si la aparitia semi-impotentei dupa varsta de 40 de ani. E adevarat ca medicii nu recomanda asa ceva ca remediu in practica medicala (dar hai sa fim seriosi ca sigur o practica la greu chiar si ei ca si majoritatea barbatilor care scriu pe acest forum.) dar medicii nu o recomanda din lipsa de interes si din jena fata de pacient de frica sa nu fie interpretata gresit recomandarea lor si sa aiba de suferit ca reputatie..de altfel de 2 bani.(ca sa nu mai vorbim de incompetenta pregatirii lor). In lipsa unei relatii stabile care sa descarce prin ejaculare incarcatura spermatica in exces, masturbarea periodica este foarte indicata deoarece in caz contrar individul acumuleaza frustrari si supraenergii destabilizatoare care vor face din mascul un personaj nervos, irascibil, violent in lipsa masturbarii. Acum despre problema masturbarii in sine...cate un individ...asa ca oricare dintre noi...se simte la un moment dat o exceptie si inca una negativa si incepe sa aiba remuscari si resentimente de autoculpabilizare absurda. Stiti care e motivul?..ca problema este ocolita de majoritate masculilor...adica majoritatea sunt atat de ipocriti ca nu recunosc ca o fac si mai ales in ce hal. Ba te mai si te condamna in fata daca faci greseala sa marturisesti asa ceva. Ca sa nu mai vorbim de femelele care sunt in calduri permanente si care daca te uiti si aici pe forum condamna vehement masturbarea si sar ca arse numai la ideea ca se iroseste atata maciuca pe care ar putea sa o foloseasca ele saracele. Aceasta ipocrizie va dispare atunci cand barbatii intr-o discutie sa spunem chiar pe strada..vor fi la fel de sinceri. Adica niciodata.Adica daca te intreb.fumezi?...vei raspunde sincer Da sau Nu. Daca te intreb daca te masturbezi?.vei fi la fel de sincer. ?...ma cam indoiesc. Ca sa nu se creda ca sunt numai opinii personale voi posta imediat dupa asta un studiu stiintific care nu imi apartine.Informatia este publica si daca faci un studiu pe net il poti gasi si tu si probabil pune pe ganduri pe multi si te duce la o concluzie. Mai mult sau mai putin placuta.
0
23-11-2013, ora 00:34
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Pot sa iti dau niste statistici oficiale care probabil o sa dea de gandit si poate pe viitor multi 'specialisti' in sfaturi de pe acest forum se vor gandi de 2 ori inainte de a scrie aberatii pe topicurile de pe aici. Hai sa iti explic cum sta treaba : Cercetarile arata ca 90% dintre barbati si 70% dintre femei se masturbeaza pana la varste destul de inaintate.Da, ai citit bine, si batranii practica astfel de activitati incitante. Un studiu ce a inclus mai mult de 800 de persoane in varsta de peste 60 de ani a aratat ca 46% dintre acestia se masturbau cu regularitate, iar 20% se masturbau o data sau chiar de mai multe ori pe saptamana.Desi statisticile arata ca barbatii se masturbeaza intr-adevar mai frecvent decat femeile, acest lucru are mari sanse sa nu fie adevarat. Pentru ca reprezentantele sexului frumos de obicei nu vor sa vorbeasca despre acest aspect si pastreaza secret practicile lor intime.Mitul privind efectele daunatoare ale masturbarii vine din istoria indepartata, dar nu contine nici un sambure de adevar. Lucru confirmat si de stiinta. Mai mult decat atat, ejacularea zilnica la barbati, de exemplu, chiar imbunatateste calitatea spermei.Exista persoane care considera ca partenerii unui cuplu nu practica masturbarea din moment ce pot intretine relatii sexuale regulate.
Dar nici acest lucru nu este adevarat, arata o serie de cercetari. Dimpotriva. Un studiu american arata ca aproape 40% dintre barbati si 30% dintre femeile implicate intr-o relatie stabila practica auto-stimularea.
In urma cercetarilor efectuate de Playboy, reiese ca dintre barbatii casatoriti, 72% se masturbeaza, iar in urma cercetarilor realizate de revista Redbook, nici 68% dintre femei nu se dau in laturi de la aceasta practica.
Acum hai sa iti spun si care este reversul. Adica 5 % dintre barbati spun ca nu se masturbeaza (sau mint) si procentul creste la 11 % la femei.
0
24-11-2013, ora 00:09
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
deci prin urmare.vedetzi cat de ipocritzi putem fi...?
0
18-12-2013, ora 02:18
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Cu atatzia vizitatori intresati si nici unul nu posteaza o parere chiar si una nesemnificativa?. cred ca miroase cam a ipocrizie.
0
21-12-2013, ora 00:20
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Nici o parere despre subiect totusi?..ca e la moda pe scara larga..!
0
22-01-2014, ora 16:10
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
:))))))))))))))))))))))))))))))))
:)))))))))))))))))))))))))))))))
:)))))))))))))))))))))))))))))))

Na danonino, nici aici nu ai clienti draga! Tu intrebi, tot tu raspunzi...Cam aiurea sa vb de unul singur :)))) Se pare ca omenirea are alte lucruri mai importante de facut, asa ca poti astepta mult si bine sa discute cineva cu tine pe tema asta, nu prea intereseaza pe nimeni...sau poate ca o sa se gaseasca vreunul...Mai asteapta! hihihi

Incearca sa deschizi subiecte mai interesante, care sa foloseasca la ceva! :) pam-pam!
0
24-01-2014, ora 23:21
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Jaquelinne draga..vaaaaiii..se pare ca ka de obicei tu esti singura mea clienta.dupa cum observ...Pai nu vorbesc de unul singur ca vad ca are cine sa ma bage in seama adica tu ! Stai linistita ca omenirea face din greu lucrul asta numa ca nu vorbeste despre el...O sa astept cat o fi necesar sa discute cineva cu mine.ca pe tine nu pot sa te pun la socoteala...stii tu de ce.ca nu faci chestia aia...nah.de interesat intereseaza la greu...uita-te numai la ce audienta are,.deci se intra la greu aici...ca doar e titul extrem de clar..nu permite confuzie...hai sa fim seriosi...daca nu ar fi interes nu ar fi audienta si eu cam vad ca exista...si inca cum.Subiecte mai interesante sa deschid?..mda...dak ar zbura helicoptere si prin P.. probabil mi-ai fura tu subiectul si nu a-si reusi un subiect de senzatie.pacat ca nu e posibil.sau o fi?...ca tu esti atotstiutoare..nu?
0
26-01-2014, ora 17:12
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Pai vezi danonino, apreciaza-ma pt ca te bag in seama :) si asta pt ca vreau sa te inteleg, sa te ajut...dar tu dai din maini si din picioare precum un copil rasfatat si nu prea lasi pe nimeni sa se apropie de tine ! :)
Nu sunt atotstiutoare si nici nu voi fi vreodata, insa invat din toate cate un pic, ca asa trebuie, asta este rostul vietii, cat traiesti inveti si din ce invatam incercam sa ajutam si pe altii cu un sfat..o vb buna, altfel am face umbra degeaba pamantului :)
Nici nu iti imaginezi cate animale bipede cu chip uman se gasesc pe pamant! :)
0
09-02-2014, ora 00:03
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
te apreciez foarte mult jaquelinne dupa cum se si observa. Subiectul meu e foarte citit daca ma iau dupa audiente care indica accesari masive comparativ cu alte subiecte. Nu dau nici din maini si nici din picioare, poate din altceva dau mai bine.Eu sincer nu mi-am masurat umbra dar asta nu ma preocupa excesiv. Si eu incerc sa ajut cu o vorba buna oamenii numai ca diferenta dintre noi 2 e una majora. Eu imi dau sfaturile numai daca sunt sigur ca ce scriu nu sunt baliverne sau inchipuirea mea si ca ceea ce spun eu nu provine din cartile pe care le-am citit. daca nu am o experienta reala intr-un domeniu mai bine stau in banca mea deoarece pot face mai mult rau. Nimeni nu s-a nascut perfect si nici autodidact asadar..!
0
09-02-2014, ora 11:09
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Sper ca esti constient ca mai mult de jumatate din vizite le-ai facut chiar tu, pt ca se inregistreaza audienta la fiecare vizita, inclusiv a ta, asa ca nu stiu de ce am impresia ca iti faci audienta singurel! :))))) Intri-iesi, intri-iesi.=))
Oricum, ce mai conteaza cine, cand si de ce a accesat pagina asta, se pare ca nu a interesat subiectul si si-au vazut oamenii de drum in continuare :), altfel semnau condica :D.Ia deschide un subiect "m-a parasit iubita, ce sa fac?" si o sa vezi atunci aglomeratie! :))))))))))))))
Cam lasa de dorit sfaturile tale...nu stiu daca a ajutat in vreun fel pe cineva! In fine...
Nu vrei tu sa discutam despre altceva?Sunt atatea subiecte de dezbatut... :)
0
09-02-2014, ora 14:41
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Daca tu crezi ca eu am intrat si iesit de cel putin 1200 de ori pe subiect e clar ca ma subapreciezi sau vrei sa ma provoci numai ca azi nu mai sunt dispus sa raspund la provocari. Pax vobiscum !
0
10-02-2014, ora 07:58
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Ok, facem pace sa inteleg? Parca flutura un stegulet alb...sau e iluzie optica?! :D
0
24-09-2015, ora 23:28
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
este clar o iluzie optica. La mine nu exista steag alb, daca pun tunul pe cineva opresc tirul doar cand nu mai exista nici o particula din opozant. Ar fi trebuit sa stii asta, Ma simt dator cu un raspuns chiar daca vine dupa un an si jumatate cand probabil ai trecut de mult de cealalta parte.Doream doar sa te anunt ca eu inca mai exist !
0
04-10-2015, ora 20:44
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Corect, forumul e plin de mitomani care-ti promit ca masturbarea produce nebunie, impotenta, anxietate, depresie, tuberculoza, cancer, fara a-si da seama ca repeta ca papagalii ce era considerat drept stiinta in secolele XVIII si XIX, dar a incetat sa fie considerat stiinta de cel putin o jumatate de veac.

Daca le ceri sa-ti dea sursa din care au citit asa ceva, fie nu-ti pot da nicio sursa, fie-ti dau drept sursa radio sant (operele internetice ale unora chiar mai ticniti decat ei) sau in cel mai bun caz iti dau ca sursa insiruirea de obsesii maniacale numita "Pornografia - maladia secolului XXI".

Asemenea indivizi habar nu au ce se preda in facultatile de medicina si de psihologie despre sexualitatea umana in general si despre masturbare in special si nici macar nu au habar de articolele stiintifice pe tema asta publicate de istorici ai medicinii si de sociologi. Cum s-ar spune: prostul daca nu e si fudul, parca n-ar fi prost destul.

Ei combina superstitiile mistice cu stiinta de pe vremea lui Pazvante Chioru' si daca le prezinti consensul medical in mod argumentat, pe baza de articole stiintifice cu peer-review si tratate medicale si de psihologie, te acuza ca ai fi bolnav psihic si ca ai dori raul celor care-si posteaza problemele pe forum, a caror rezolvarea unica o au ei si numai ei. Desigur, rezolvarea lor presupune pupat moaste si folosirea aghiasmei in loc de tuica.
0
11-10-2015, ora 20:35
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
De ex. iata un manual de psihologie dupa care se invata psihologia in multe universitati si colegii americane:

Coon, Dennis; Mitterer, John O. (2015). "11. Gender and Sexuality". Introduction to Psychology: Gateways to Mind and Behavior (ed. 14). Cengage Learning. p. 363. ISBN 978-1-305-54500-7. "Is there any way that masturbation can cause harm? Seventy years ago, a child might have been told that masturbation would cause insanity, acne, sterility, or other such nonsense. "Self-abuse, " as it was then called, has enjoyed a long and unfortunate history of religious and medical disapproval (Caroll, 2013). The modern view is that masturbation is a normal sexual behavior (Hogarth & Ingham, 2009). Enlightened parents are well aware of this fact. Still, many children are punished or made to feel guilty for touching their genitals. This is unfortunate because masturbation itself is harmless. Typically, its only negative effects are feelings of fear, guilt, or anxiety that arise from learning to think of masturbation as "bad" or "wrong." In an age when people are urged to practice "safer sex, " masturbation remains the safest sex of all."

Traducere: Exista vreun mod in care masturbarea poate produce daune? In urma cu saptezeci de ani unui copil i s-ar fi spus ca masturbarea produce nebunie, acnee, sterilitate sau vreo alta nerozie. "Abuzul de sine", cum era numita, a avut o lunga si nefericita istorie de dezaprobare religioasa si medicala (Caroll, 2013). Viziunea moderna este ca masturbarea este un comportament sexual normal (Hogarth & Ingham, 2009). Parintii luminati sunt constienti de acest fapt. Totusi, multi copii sunt pedepsiti sau facuti sa se simta vinovati pentru a-si atinge organele genitale. Acest lucru este nedorit, deoarece masturbarea insasi este lipsita de urmari negative. In mod obisnuit, singurele ei efecte negative sunt sentimentele de frica, vinovatie sau anxietate care izvorasc din a fi fost invatati sa creada ca masturbarea ar fi "rea" sau "gresita". Intr-o epoca in care oamenii sunt indemnati sa practice "sex protejat", masturbarea ramane cel mai protejat mod de a face sex.
0
22-02-2016, ora 03:47
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Eu recunosc ca practic masturbarea din copilarie si mi se pare ceva normal, nu e nimic rau in asta, adevarat ca nu am avut relatie asa ca ce era sa fac ?
Chiar de multe ori constati ca ptr un sex nici nu s-ar mai merita sa te complici cu o relatie daca nu vrei si altceva de la acea relatie.
Rau nu face, iar in exces mai putin poti face ca spune organismu stop, simti ca te oboseste, ca ceva nu e okey.
0
04-03-2016, ora 01:19
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Asa este masturbarea in exces devine obositoare de exemplu si eu daca depasesc 5-6 intr o zi...ma cam simt.obosit...
0
14-03-2016, ora 17:42
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Oare care ar fi motivul pentru care simti nevoia sa o faci de 5-6 ori pe zi Danonino? Ai constatat ca in ultima vreme ai inceput sa o faci mai des?

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
0
04-05-2019, ora 20:15
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Salutare la cine se mai uita pe topicul asta ! De fapt nu prea s-a uitat nimeni in ultimii 3 ani de cand nu mai intrat pe aici ! Ceea ce inseamna ca nu mai exista masturbatori in romania ! Sau exista baieti care au mana dreapta prea ocupata pe sub masa ca sa mai poata si tasta 2 cuvinte pe laptop...!
0
22-10-2019, ora 18:15
Dori47
Nu este medic/terapeut
Dori47
Nu exista beneficii de la masturbare, sunt doar minciuni! Starea de bine este dată de nivelul mare de dopamină și alte substanțe care se eliberează în creier(la fel ca și heroina). În timp dacă repetam acest act de multe ori creierul se va adapta cu multa dopamină și vom deveni dependenți de acest lucru. În viata tot ce facem eliberează dopamină ceea ce ne face sa fim motivați dar prin masturbare se eliberează multă dopamină ceea ce face sa nu mai fim motivați în viata și sa fim dependenți de masturbare. De asemenea toată treaba asta va cauza depresie și neliniște și vei fi nevoit sa te masturbezi din nou și din nou pentru a-ți ridica nivelul de dopamină, care deși este mare creierul se va adapta și îl va percepe ca fiind normal. Cunosc multe persoane care după câțiva ani de masturbare su devenit foarte retrași, depresivi, obosiți, nu mai pot comunica cu ceilalți oameni de parca ar fi de nerecunoscut.Trebuie înțeles ca masturbarea nu e sanatoasa chiar dacă nu are efecte imediate. În timp îți va fi foarte greu sa legi o relație cu cineva și îți va fi greu sa te bucuri de lucrurile mărunte din viata ta!
0
27-02-2020, ora 23:43
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Dori47 nu se poate sa nu iti raspund la postare...Sunt extrem de curios de unde provin constatarile tale din experienta proprie sau din cele citite pe internet ?...ca prea sunt desprinse din carti.dar berea si ciocolata iti place ca si alea dau dopamina ?...sau alea sunt sanatoase si dopamina de la masturbare nu este ?.fara doza de fericire respectiv dopamina oare nu intri in depresie ? sau numai masturbarea da depresie ?...si alta intrebare ar mai fi.de unde cunosti matale atat de multa lume care se mastrubeaza in jurul tau si ce simt acestia ?...ca eu nu cunosc de exemplu pe nimeni din anturajul meu care sa recunoasca asta sau sa discute despre astea.Eu banuiesc ca esti un oarecare parinte duhovnic si tragi concluziile din spovedaniile bietilor enoriasi care ti se spovedesc.dar vezi ca este o problema aici cu secretul spovedaniei pe care nu il respecti...risti sa ajungi raspopit daca se afla !
0
30-07-2020, ora 09:24
dorian10
Nu este medic/terapeut
dorian10
Masturbarea in exces, are efecte negative pe termen scurt si pe termen lung. E o boala extrem de grea. De abia de abia am reusit sa o reduc in ultimii ani. Efecte negative : ejaculare precoce, erectii slabe, recuperare greoaie intre orgasme. Fi-ti fratilor destepti si conservati-va orgasmele doar cu partenerele.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: