Afta bucala

20-12-2011
raciudaniel
Nu este medic/terapeut
raciudaniel
Buna seara! Acum doua saptamani am simtit o durere in partea dreapta in gura. Initial am crezut ca este vorba despre o durere de masea, dar ulterior am simtit ceva pe gingie. Pe moment am fost convins ca este un abces, insa pe parcurs am obserbat ca era de fapt o afta. In fine, durerea era extinsa (gat, cap, sinus, pomete). Cand eram gata sa fac o vizita la doctor, mai ales ca vin sarbatorile, surpriza, mi-a reaparut o afta dar in zona inferioara central, Problema este ca simt o durere si in ganglionul aflat in vecinatatea aftei. Se poate asa ceva? E o infectie raspandita sau tine doar de aceste afte, in speta o imunitate deficienta. Tin sa precizez ca de acum 2 saptamani nu ma parasesc deloc durerile de cap, plus ca mi se inrosesc si urechile (nu neg ca poate fi diferenta de temperatura resimtita, lucrand intr-un mediu ce favorizeaza lucrul acesta).
2 comentarii
0
20-12-2011, ora 06:54
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
afetele bucale./ nu sunt si nu au fost niciodata o problema locala
aftele bucale tin de problemele tractului digestiv, de regimul alimentar ( deseori apar dupa consumul de fructe acre, acide sau tratae chimic...
tre sa faci consult la ORL si Gastrologie
0
13-04-2013, ora 21:48
gabrielaT
Nu este medic/terapeut
gabrielaT
Buna seara domnule Doctor Flueraru am mare nevoie (din nou) de sfatul dumneavoastra. Prietenului meu ia aparut, cam de o saptamana, ca o afta pe interiorul obrazului (in gura) cat un bob de mazare nedureroasa. S-a dat cu propolis iar azi cu albastru de metil, nu ia trecut! A avut si cazeum tot cam in aceea perioada, dar s-a limpezit cu ceai de musetel, alcool iodat si bicarbonat si nu mai are.Nu il doare, oare ce poate sa fie??
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar aftele bucale?
  • Ce sunt aftele bucale și cum să le tratezi
  •