Afte una dupa alta...un raspuns va rog frumos

16-02-2014
andrei91
Nu este medic/terapeut
andrei91
Buna seara!Ma confrunt cu problema aftelor de vreo 2 ani.La inceput imi apareau mai rar(o data pe luna)dar acum dupa ce imi trece una apar altele..doar daca sunt mai norocos sa apara la interval de 2 saptamani.Am folosit apa de gura, clatire cu bicarbonat dar degeaba.Din cate m-am interesat multi au fost la diferiti specialisti si au facut diverse analize si degeaba.Aftele tind sa cred ca au aparut dupa ce am avut hepatita A.Cam de atunci au inceput sa imi apara.Ma puteti ajuta cu un sfat va rog?
1 comentarii
0
17-02-2014, ora 09:23
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
ce apă de gură aţi folosit? Sunt cele cu clorhexidină care trebuie folosite în mod regulat. Există şi anumite alimente care provoacă la persoanele sensibile apariţia aftelor, de exemplu brânză şi vin la unele persoane, dar depidne şi trebuie să identificaţi ce anume vă provoacă acestea. Sunt tot felul de creme pe care le puteţi face în farmacie, la cele care fac preparate şî să vă daţi de 2-3 ori pe zi cu ele... de genul glicerină + vitamina A + nistatină + aciclovir+anestezină.. le am văzut funcţionând. Sunt tratamente chiar homeopate care merg la asta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar aftele bucale?
  • Ce sunt aftele bucale și cum să le tratezi
  •