Agorafobie? | Forumul Medical ROmedic

Agorafobie?

14-02-2010
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
As vrea sfatul unui specialist.
Si mie mi sa trezit starea sta de anxietate(de un an aproximativ, se ea moartea ca urata e), eu ma consider in grupa de Agorafobie, doar atunci am probleme, pe strazii si in magazine mari, ce ma chinuie pe mine e lumina artificiala, adica fiecare stalp dupa strada ma chinuie ca_mi vine sa le scot pe toate din oras si becurile din magazine (mai bine nu ar exista curent electric asa asi fi si eu sanatos psihic).
Cer sfatul unui specialist si dac chiar ma ajuta sunt dispus pentru asi lua parte(sunt exclusi mincinosii).
18 comentarii
0
14-02-2010, ora 19:18
Meandre
Nu este medic/terapeut
Meandre
Pentru astfel de stari exista intotdeauna o cauza psihica, de care suntem sau nu suntem constienti.Undeva in trecutul nostru s-a intamplat ceva ce a dus la aceste manifestari.Din fericire pentru bolile sufletului exista o medicina neinvaziva.
Nu trebuie sa spuneti cuiva de ce simti asta, sau ce e de vine, cine e de vina.
Nu stiu daca ati auzit de remediile florale Bach ( Dr Bach spunea in cartea sa Heal Thyself ca prevenirea si vindecare bolii poate fi tratata nu prin lupta impotriva raului, ci prin aducerea unui asemenea flux al calitatii opuse, incat raul va fi maturat din fiinta noastra.Schimbarea atitudinii fata de boala, viata, fata de cei din jur si de noi insine determina o recuperarea mai rapida, prin activarea potentialului de vindecare si cresterea imunitatii.)(puteti citi mai multe despre dr.Bach pe http://www.remediiflorale.ro/DrBach.php.)
Dr. Bach a inventat o terapie care o poate folosi oricine isi doreste aceasta.
Terapia folosita de Dr Bach nu are contraindicatii, reactii adverse, e simpla si usor de folosit(va spun asta din proprie experienta- pentru ca fiecare, nu-i asa, are la un moment dat in viata, o situatie neplacuta cu care se intalneste, o temere, o agiatie, un stres )
Deci, va recomand sa folositi remediul floral Bach denumit : Mimulus".
-*
Va doresc o zi si o viata plina de sanatate si fericire !



(*modificat de administrator)
0
14-02-2010, ora 20:33
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
multumesc mult.Ma interesez acum, si daca o sa mi fie de ajutor nu o sa uit de dumneavoastra(in privinta datoriei).
In primul rand nici medicamentele nu ma prea ajuta, imi scade putin din anxietate, dar resimt starile fobice(sa fiu chinuit fara nici un motiv)vreau si eu sa traiesc o viata normala nu sa stau inchis in casa.
Daca nu ma vindec o sa ma razbun pe toti din calea mea, vreau sa sa stau pe intuneric toata viata.
multumesc mult.
0
14-02-2010, ora 21:22
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Filipe, cand ai de gand sa incerci si tu un remediu homeopatic ? Ti-am zis mai demult deja ca astfel de stari sunt usor de tinut in frau sau vindecat cu homeopatia'.
0
14-02-2010, ora 21:23
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Si ce ti-a recomandat Andreea este foarte bun, e tot un fel de homeopatie !
0
14-02-2010, ora 21:30
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Am incercat ce ma indrumat Andreea, dar pagina de internet este anulata.
Scarface, te rog dami tu o adressa sa comand ceea ce trebuie si daca avetii dreptate nu raminati datori.
Nu mai vreau sa fiu urmarit de acest gand de fobie de lumina artificiala, as vrea sa am alta fobie cum au alti, ca pot feri locul respectiv.Eu cum ies din bloc vad stalpul si becul ala nenorocit, nu am nici o scapare nicaieri, peste tot numai becuri.
0
15-02-2010, ora 00:07
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
multumesc Andreea.
Am gasit pe internet situl, am incercat cealalta varianta htpp., si am gasit situl.O sa ma informez destul si o sa comand necesarele, si daca are efect bun asupra problemei nu ramineti necompesati, si sunt multi alti care au nevoie de un tratament ce vindeca.
0
15-02-2010, ora 09:55
Meandre
Nu este medic/terapeut
Meandre
Faptul ca vrei sa te razbuni mai presupune si alte remedii.Din pacate oamenii cand astfel de pprobleme evita sa vorbeasca despre ele, si ascund lucruri care pot fi foarte importante in vindecare.
Eu zic sa-ti cumperi o carte "Remedii florale- o medicina a sufletului" scrisa de doamna Claudia Cabat - o gasesti online la :http://www.remediiflorale.ro/Noutati.php, si citind aceasta carte, si cunoscandu-te mai bine decat te-ar putea cunoaste orice persoana, iti vei gasi singur remediul necesar.
Oricum, tine minte, remediile acestea nu fac minuni instantaneu- doar daca iti cumperi Rescue™ Remedy, cand le vei cumpara da-mi un mail sa-ti spun cum se iau.
Si iti propun sa mai iei si Cherry Plum.
Iti doresc sa scapi de fobia ta, sa fii fericit !
0
15-02-2010, ora 12:46
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Ascund lucrurile care pot fi foarte importante in vindecare.
Eu as marturisa la toata lumea problema mea sperand o vindecare(o parere).

Doamna Andreea
O sa iau legatura cu Doamna Claudia Cabat, as vrea sa schimb medicamentele cu cele naturale.
Multumesc
0
15-02-2010, ora 15:44
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Draga Marius,
remediile florale Bach sunt un fel terapie exotica pentru diagnosticul tau, care numai simplu nu este(asa cred eu, daca nu am dreptate, te rog sa-mi spui).In opinia mea, ar trebui sa-ti urmezi cu constiinciozitate tratamentul medical si sa ai permanent legatura cu psihiatrul tau.In eventualitatea ca ai vrea sa urmezi si terapia Bach, vorbeste inainte si cu psihiatrul.
Cu bine!
0
15-02-2010, ora 15:48
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Si uite asa a mai aparut un terapeut in arsenalul de vindecatori al forumului, unul caruia Scarface i-a dat chiar girul lui...
Daca se intampla ceva rau cu Marius, daca nu-si mai ia tratamentul sau altceva, va invinovatesc de asta, oameni buni, treziti-va sau intrebati mai mult inainte de a recomanda lucruri facile si usoare.
"Remedii florale...", suna frumos, ca o muzica, dar eu cred ca nu este cazul sa-i recomandati asa ceva lui Marius, o sa fie complet dezorientat!
0
15-02-2010, ora 16:11
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Domnul pulberstele.
Nu mi-a aparut al doilea episod tulburari psihotice polimorfa acute cu sint. de scrizof., deja a trecut 2 ani.Eu de moment tratez Anxietatea nimic alceva dupa parerea psihiatrului.Eu pot sta si fara medicamente dar tre sa stau in casa sa stau linistit.
In casa ma simt bine, dar numai in strada si aglomeratii (unde este lume multa) doar atunci am anxietate, numai daca nu iau medicamente.Daca tin corect tratamentul imi scade anxietatea si pot iesi linistit afara dar resimt putin anxietatea(dar nu asa sa ma afecteze, sa ma doara pieptul, capul etc.)
Imi doresc sa schimb medicamentele cu cele pe cale naturala"Remedii florale"incerc ca nu mor, si am increderea ca acesti oamenii care ma sfatuiesc nu -si fac meseria pe degeaba.
Daca ma ajuta acest tip de terapie, incurand deschid mai multe cabinete de psiho terapie prin "Remedii florale".
0
16-02-2010, ora 09:54
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Filipe, scrie-mi un email atunci, gasesti adresa daca dai un click pe id-ul meu.
0
17-02-2010, ora 16:28
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Ti-am lasat un email Domnule Scarface.
Sa vorbim cand ai timp sa-ti explic tot clar sa primesc un tratament corespunzator, va multumesc.
0
17-02-2010, ora 16:30
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Doamna Andreea.
Astept de 2 zile mesaj de la Doamna Cabela, sper ca a ajuns mesjul(am descris detaliat tot despre suferinta mea) dar ramin de vorba cu Domnul Scarface
0
18-02-2010, ora 11:58
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Draga domnule Filip Marius,
in opinia mea, o mare parte din simptome continua sa fie prezente-inclinatia spre lucruri abstracte, o vorbire nu tocmai inteligibila in ceea ce relatati-desi o alta parte probabil ca nu mai este prezenta.De aceea, inclin sa cred ca medicul nu stie multe din ruminatiile astea pe teme abstracte, pentru ca nu i-ati spus nimic.Daca ar citi postarile de aici si-ar mai schimba opinia.Aveti nevoie in continuare de tratament medicamentos si, opinez eu, de sfaturile unui psiholog, de discutii cat mai lungi cu un psiholog, si asta de urgenta.Homeopatia si remediile florale sunt pentru "mofturi" si "fitze", nu pentru diagnosticul dumneavoastra.Va rog, pentru binele dumneavoastra, sa rediscutati cu psihiatrul si sa contactati si un psiholog, fara sa le ascundeti nimic, ma refer si la ce scrieti de obicei pe forum.Poate suna un pic mai alarmant ce va scriu, n-o luati asa, e spre binele Dumneavostra.
0
19-02-2010, ora 15:21
ungar delia
Nu este medic/terapeut
ungar delia
buna sunt delia si stiu prin ce treci eu sufar de aceasta urita boala de 3 ani si nu cred ca mai sunt sanse sa scapam de ea fara calmante in buzunare. multa sanatate iti doresc si daca afli vreun remediu transmitemil si mie.
0
21-02-2010, ora 22:12
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Domnule Pulberedestele

Toti avem drepturi sa scriem orice, numai sa facem ceva, (adica libertatea creeatiei literae).Iar in privinta cu sanatatea eu sunt destul de bine(stiu la ce te referi) doar anxietatea imi da batai de cap(uneori dispare, apare interesanta).
0
21-02-2010, ora 22:14
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Doamna Ungar

De 3 ani, ma sperii(poate fara tratament).O poti tine sub control frica de anumitul sau anumita?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anxietatea È™i stresul cronic pot creÈ™te riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • DependenÈ›a față de tehnologiile mobile a fost asociată cu depresia È™i anxietatea
  • Anxietatea poate influenÈ›a negativ luarea deciziilor
  • AplicaÈ›ia pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea È™i depresia
  • Riscul de anxietate la mame, asociat cu utilizarea intensă a dispozitivelor electronice
  • Tinerii È™i femeile sunt mai predispuÈ™i la anxietate
  •