Ajuta la ceva Magneziu cu b6 pentru psihic ?

17-08-2017
Vernus
Nu este medic/terapeut
Vernus
Ajuta la ceva sau e doar apa de ploaie?Fiindca o farmacista mi-a recomandat ca pentru stari de depresie/anxietate sociale sa iau mult magneziu cu b6..Cat de mult ajuta?Sau e doar placebo?
4 comentarii
0
17-08-2017, ora 18:18
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Vernus, tu glumesti cu noi, nu-i asa? Pai tu ai alt diagnostic, mult mai "serios", ce tot zici acolo de depresie/anxietate? La tine fii sigur ca e apa de ploaie magne b6! E ca si cum ai da cuiva cu ulcer perforat.ceai de tei! Si ar fi culmea sa te si astepti sa i se inchida nisele :). Nu te mai prosti si ia in continuare doar tratamentul prescris de psihiatru. Fara atatea cereri de ajutor pe diverse topicuri, pt ca multora nu le prezinti adevaratul diagnostic si iti dau recomandari aiurea.
0
17-08-2017, ora 18:28
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca tot le-ai cumparat, incearca-le. Fiecare se simte diferit cu pastilele pe care le ia. Totul e sa iti iei tratamentul de baza, sa iti faci pensie si indemnizatie cu care sa iti platesti sedintele la psiholog. Tu ai nevoie de terapie la psiholog, nu de calciu si magneziu. Nu poti sa zici ca statul nu te ajuta. Pensia plus indemnizatia fac aproape 800 lei lunar pe care ii iei fara sa depui eforturi. Doar pentru boala ta de baza. Dar pentru asta iti trebuie macar o internare. Sunt persoane cu zeci de internari. Nu inteleg ce te retine si te chinuiesti atat.
0
19-08-2017, ora 13:38
Vernus
Nu este medic/terapeut
Vernus
D-na psih.Cristina Stoian, am zis toate diagnosticele mele, in schimb anxietatea/depresia si TOC-ul ma supara cel mai tare si e accentuat cel mai tare, muuult mai tare decat acel diagnostic mai ''serios''.
0
19-08-2017, ora 23:01
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Pai normal ca te supara cel mai tare TOC-ul, pentru ca in spatele acelui diagnostic "serios" sta tot anxietatea, iar TOC e tot o tulburare anxioasa. Tu neavand activitati, nesocializand, nelucrand, normal ca iti accentuezi anxietatea de fond si toate celelalte patologii. Esti izolat social si ai prea mult timp sa gandesti, in loc sa actionezi - chiar ganditul excesiv te tine departe de actiune si creste anxietatea de orice fel. Daca ti-ai urma corect tratamentul psihiatric, simptomele TOC s-ar remite si ele si astfel ai putea incerca sa mai iesi, sa te expui acelor frici care te bantuie, astfel incat sa te mai linistesti putin. Dupa cum cred ca ai inteles deja, nu esti singurul cu o astfel de combinatie de patologii si sunt solutii si pentru tine. Doar ai rabdare sa-si faca efectul medicamentele si vei vedea rezultate - la tine, ca si la altii, nu functioneaza doar cititul unor carti de dezvoltare personala, cum cereai la un moment dat pe aici. Evident ca e benefica informarea, cititul, dar nu e de ajuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul