Ajutati-ma! primul meu contact sexual

06-03-2017
Abcdefg123
Nu este medic/terapeut
Abcdefg123
Ieri am întretinut primul meu contact sexual. Am folosit prezervativul(o data am facut-o fara prezervativ, dar nu a ejaculat in mine). Azi a început să mă doară burta. Pe calendarul meu menstrual scria că sunt în perioada fertila. Sunt șanse să fiu însărcinată ?
2 comentarii
0
06-03-2017, ora 17:36
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
In mod normal ar trebui sa fii linistita. Acum depinde si ce inseamna "o data fara prezervativ", o singura penetrare sau o partida intreaga? In ambele cazuri depinde de cat elimina el cand este excitat dar nu te doare burta in semn de sarcina a doua zi. Foloseste protectie.
0
06-03-2017, ora 21:13
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Felicitari! V-ati inceput viata sexuala. Aceasta inseamna ca lasati in urma adolescenta si deveniti un adult Responsabil. Debutul vietii sexuale aduce cu sine placere dar si responsabilitate fata de propria persoana, sanatate si viata. De aceea este important sa va luati masurile de rigoare impotriva sarcinii si a bolilor cu transmitere sexuala, folosind mijloacele specifice de protectie. Educatia sexuala este extrem de importanta pentru evitarea situatiilor neplacute si riscante.
Faptul ca va ganditi ca durerea de burta poate avea legatura cu sarcina, a doua zi dupa contactul sexual arata ca nu cunoasteti elemente minimale de educatie sexuala.
Va recomand educatie sexuala serioasa, din surse medicale, verificate. Studiati despre lichidul secretat prin penis in timpul excitarii barbatului si alte chestiuni de genul acesta.
Durerea de burta poate fi cauzata de dezvirginare si de "efortul" depus de zona genitala sau poate fi o simpla indigestie. Semnele de sarcina apar la cateva saptamani de la producerea fecundarii.
Viata sexuala inseamna, printre altele, control ginecologic periodic si analize medicale specifice periodice.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: