anticonceptionale karissa - spuneti.mi va rog cum sa le iau

02-04-2017
Crissaa00
Nu este medic/terapeut
Crissaa00
Buna seara, am luat anticonceptionale karissa prescrise pentru un chist ovarian, am fost la control dupa ceva timp, era totul in ordine, chistul se eliminase.Am continuat sa iau anticonceptionalele periodic cam la aceeasi ora, cu pauza de 7 zile...acum insa, dupa ce am facut pauza de 7 zile nu am mai luat anticonceptionalele timp de 5-6 zile, dupa care am inceput iarasi sa le iau pentru evitare, deoarece locuiesc cu partenerul meu...spuneti.mi va rog cum sa le iau? Are ceva daca le.am inceput iarasi? In cazul in care imi vine menstruatia le iau sau cum? Va rog din suflet
3 comentarii
0
03-04-2017, ora 15:24
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Luati folia pana se termina si protejati-va suplimentar luna aceasta cu prezervativ. Dupa pauza de 7 zile (in care trebuie sa aveti menstra) le incepeti corect si puteti avea contact neprotejat.
0
03-04-2017, ora 22:34
Crissaa00
Nu este medic/terapeut
Crissaa00
Va multumesc, Dar daca pana sa termin folia imi vine menstruatia, le iau si in timpul ei pana termin folia si dupa fac 7 zile pauza si incep normal?
0
04-04-2017, ora 19:42
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Chiar daca apar sangerari pe timpul foliei de acum nu le opriti si incepeti folia urmatoare cu 7 zile de pauza intre ele in care trebuie sa apara obligatoriu o sangerare cel mai adesea redusa cantitativ!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul